Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Salt som socker av Linn Utbult – vinnaren av Hela Sverige bakar 2018

Bokbloggar - 07 Jan 19 kl. 16:44

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

S-förslag: Sverige ska vara rökfritt 2030

Nyhetspressen - Igår: 12:52

ÖREBRO. Skatt på socker, ett rökfritt Sverige 2030 och fler semesterdagar till den som tränar regelbundet. Det är förslag som lanseras på S-kongressen där hälso- och sjukvården är ett hett ämne.

Linn Persson bästa svenska i sprinten

Nyhetspressen - i förrgår: 17:14

Linn Persson blev bästa svenska i sprinten i Holmenkollen. Just nu ligger hon på en sjätteplats, men tävlingen pågår..

Socker, fruktos och hälsa

Träningslära - 13 Jan 19 kl. 12:17

Den här artikeln är uppdaterad senast i mars 2019. Det som främst är nytt är delen kring socker och inflammation samt ett tillägg kring socker och mortalitet. I övrigt har jag mestadels bara formulerat om någon mening och uppdaterat enstaka referens.

Wallenbergare med selleripuré

Kostdoktorn - 19 Mar 19 kl. 15:08

En klassisk Wallenbergare serverad med rotsellerimos och skirat smör. En fantastiskt god och prisvärd LCHF-middag.Receptet →Inlägget Wallenbergare med selleripuré dök först upp på Diet Doctor.

Kalvlever Anglais med smörslungade grönsaker

Kostdoktorn - 13 Mar 19 kl. 17:00

Nu är det trendigt att äta inälvsmat igen. Det är både gott, nyttigt och hållbart. Skeptiskt?

HTC U11, U11+ och U12+ får Android Pie under Q2

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 Mar 19 kl. 12:18

HTC ligger efter när det gäller att uppdatera telefoner till den i dagsläget senaste skarpa versionen av Android. Nu när första förhandsversionen av Android 10 är på gång har HTC meddelat att U11, U11+ och fjolårets U12+ kommer att uppdateras till Android 9 under årets andra kvartal. I bästa fall innebär det att uppdateringen kommer om lite drygt tre veckor.

Ingen Brorsson i mixedstafettruppen

Nyhetspressen - 06 Mar 19 kl. 10:11

Här är det svenska skidskyttelaget som ska jaga medaljer i torsdagens mixedstafett på hemma-VM i Östersund. Linn Persson, Hanna Öberg, Jesper Nelin och Sebastian Samuelsson får chansen. – Linn är en perfekt åkare för förstasträckan och därför kör hon i stället för Mona Brorsson, säger förbundskaptenen Wolfgang Pichler..

Vinnarna från Oscarsgalan 2019

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 26 Feb 19 kl. 08:23

■ Bästa filmNominerade:”Black panther”,”BlackKKlansman”, ”Bohemian rhapsody””The favourite”, ”Green book””Roma””A star is born””Vice”Vinnaren: ”Green book”■ Bästa kvinnliga huvudrollNominerade:Lady Gaga - ”A star is born”Glenn Close - ”The wife”Olivia Colman - ”The favourite”Melissa McCarthy - ”Can you ever forgive me?”Yalitza Aparicio - ”Roma”. Vinnaren: Olivia Colman - ”The favourite”■ Bästa manliga huvudrollNominerade: Christian Bale - ”Vice”Bradley Cooper - ”A star is born”Willem Dafoe - ”Vincent van Gogh – Vid evighetens port”Rami Malek - ”Bohemian rhapsody”Viggo Mortensen - ”Green book”.

Stekt fläsk med löksås och blomkål

Kostdoktorn - 26 Feb 19 kl. 13:15

Fin traditionell svensk rätt som förtjänar att lyftas upp i LCHF-sammanhang. Så enkelt, billigt och galet gott!Receptet →Inlägget Stekt fläsk med löksås och blomkål dök först upp på Diet Doctor.

Dahlqvist:”Det var som att strö salt i såren”

Nyhetspressen - 22 Feb 19 kl. 19:24

Maja Dahlqvist var väldigt besviken efter sjätteplatsen i VM-sprinten igår. Även de som missade pallen var med på prisutdelningen, något som Dahlqvist gärna sluppit. – Det var lite som att strö salt i såren att vara med på prisutdelningen, säger hon..


Fler inlägg från Bokbloggar

Början

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Hux flux-djungel

Bokbloggar - 2 timmar sedan