Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Sambandscentral

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 01 May 12 kl. 00:40

Okej okej jag erkänner! Det är inte bara plugg och trist skit som hållit mig borta från bloggen. Jag böjer skamset mitt huvud och erkänner att jag har helt fräckt valt bort er för att …kolla på antenner. Ni vet ju att jag ska flytta till ett stort gammalt torp i otroligt vacker miljö i sommar *yesssssssss*. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kungens skämt mitt i allvaret på SOS Alarm

Nyhetspressen - 09 Nov 15 kl. 20:56

Mitt i allvaret inne på SOS Alarm och deras stora sambandscentral i Stockholm ville kungen lätta upp stämningen. När han fick veta att det är på helger när folk har fått sin lön som de ringer allra mest in till 112 skämtade han spontant: – Ringer de och klagar då?.

Organiserat fusk utreds på Högskoleprovet

UNDERBARACLARA - 24 Oct 15 kl. 13:55

Det finns misstankar om organiserat fusk på högskoleprovet som just nu pågår. Det är tidningen Sydsvenskan som rapporterar om misstankarna. Fusket sägs gå till så att personer som skriver provet smygfilmar frågorna och skickar dem till en sambandscentral, där personer googlar fram rätt svar och vidarebefordrar dem via hörselsnäckor till personer som skriver provet.

Sam Nilsson kommer till Skellefteå

UNDERBARACLARA - 24 Oct 13 kl. 07:56

Ska bjuda på gamla minnen under en kväll på Stadsbiblioteket. Ikväll besöker Sam Nilsson Stadsbiblioteket i Skellefteå för att samtala med Harald Larsen om gamla minnen med anledning av Nilssons bok ”Kalabaliken på Gärdet – en tv-chefs memoarer. Det kommer att bli bred spännvidd på ämnena – allt från Mejeriet som sambandscentral, Norrans & Nordsvenska [...


Fler inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete