Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från RAHLENFELDT

San Francisco.

RAHLENFELDT - 26 Oct 12 kl. 20:47

- Ankom till San Francisco igår kväll och det första man fick en chock av var alla baseboll fans som sprang runt och var glada, dom spelade ett stort game här igår på deras arena så var galet mycket folk. Men när jag kom fram till min väns våning packa ... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Broström bästa lokala förare i Novemberkåsan

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 19:13

Bästa lokala förare och yngst i mål.Victor Broström, 18, slutade på åttondeplats totalt och var tredje bästa junior när den 93:e upplagan av Novemberkåsan avgjordes i helgen.– Jag är väldigt nöjd med tävlingen, säger Broström..

Mannen bakom regnbågsflaggan död

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 02:50

Den San Francisco-baserade aktivisten och konstnären Gilbert Baker har avlidit, 65 år gammal. Han är mest känd för att ha skapat symbolen för homosexuell solidaritet, regnbågsflaggan, 1978. Dödsorsaken är ännu inte känd.

Ubers självkörande bilar rullar igen

Feber.se - 28 Mar 17 kl. 11:11

Blev ingen lång paus I fredags var en av Ubers självkörande bilar inblandad i en olycka i Tempe, Arizona, och efter det beslutade företaget att deras självkörande bilar där samt i San Francisco och Pittsburgh, de två andra städerna där Uber testar självkörande bilar, skulle ta en paus. Det blev dock ingen lång paus och redan igår meddelade Uber att man hade börjat köra sina självkörande bilar i San Francisco igen. Senare under dagen började bilarna rulla även i Tempe och Pittsburgh.

Uber fortsätter köra efter krasch med självkörande bil

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 18:01

Uber har återinsatt sina självkörande bilar i San Francisco i trafik efter en olycka med en självkörande bil i slutet av förra veckan..

Trump kallar domen ett "politiskt beslut"

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 01:50

Appellationsdomstolen i San Francisco har beslutat att stoppet för president Donald Trumps inreseförbud ska fortsätta gälla..

Fortsatt stopp för inreseförbud

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 00:10

Appellationsdomstolen i San Francisco har beslutat att stoppet för Donald Trumps inreseförbud ska fortsätta gälla. Beslutet var enhälligt. Målet gäller det omtvistade inreseförbudet som Trump beordrade utan förvarning för personer från sju i huvudsak.

Inreseförbudet till USA fortsätter gälla

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 00:30

Appellationsdomstolen i San Francisco har beslutat att stoppet för Donald Trumps inreseförbud ska fortsätta gälla. Beslutet var enhälligt..

Domen: Inreseförbudet fortsätter gälla

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 00:24

Appellationsdomstolen i San Francisco har beslutat att stoppet för Donald Trumps inreseförbud ska fortsätta gälla. Beslutet var enhälligt..

Kvinna hade levande kackerlacka i näsan

Nyhetspressen - 09 Feb 17 kl. 03:52

Det låter som en mardröm - en kackerlacka som kryper upp i näsan när du sover, boar in sig och därefter krafsar hårt bakom ögat. För en indisk kvinna blev skräckhistorien verklig.(TT).

Moto Z-hackathon levererar användbara Moto Mods

Feber.se - 07 Feb 17 kl. 09:30

Känns mer användbara än Motos egna Mods I helgen höll Lenovo ett hackathon-event i San Francisco där diverse utvecklare och ingenjörer kunde komma med sina lag och bygga diverse Mods till Moto Z. Projekten som byggdes under eventet var bland annat en babymonitor som mätte luftkvalitet i bebisens sovrum, en Moto Z-driven robot och en enhet vid namn Simple Syrup som låter diabetiker mäta sitt blodvärde. Ovan ser ni en kort video från eventet.


Fler inlägg från RAHLENFELDT

MY INSTAGRAM

RAHLENFELDT - 18 Dec 12 kl. 22:26

- Nu när jag slutat blogga så kan du följa mitt liv i LA på min Instagram som sagt, RAHLENFELDT heter jag där!

Thank you for almost four years

RAHLENFELDT - 10 Dec 12 kl. 22:15

- Jag har nu bloggat i snart fyra år och på dessa fyra år har det hänt mycket som ni kan se. Har verkligen varit kul att dela med mig av mina tankar, dagar i bilder och inspiration. Men nu har jag kommit till den punkten då jag känner att boken ( bloggen ...

Polo Lounge, The Beverly Hills Hotel

RAHLENFELDT - 08 Dec 12 kl. 09:05

- Haft ett intressant möte på Polo Lounge, Beverly Hills Hotel med belinis och snacks och snackade kommande projekt inom musik och fashion. Sedan blev det middag med vänner på Asia de Cuba och sedan event party för en ny lansering av Vodka. Avslutade ...

I still have my feet on the ground, I just wear better shoes.

RAHLENFELDT - 06 Dec 12 kl. 05:13

- Btw, new haircut and colour today!

xoxo Gossip Girl

RAHLENFELDT - 04 Dec 12 kl. 21:41

- I dag har jag haft en "hemma dag" som innebär sovmorgon med Gossip Girl sedan brunch och lång promenad med hundarna. Jobb några timmar på min laptop. I Kväll hade jag en timmas SPA på Equinox och sedan shoppade jag lite produkter.

Last Night

RAHLENFELDT - 04 Dec 12 kl. 03:11

- Igår var det verkligen en oförglömlig kväll på The Travor Project Gala. Ni som inte vet vad det är kan läsa om det här, The Trevor Project. Då några av mina vänner donerade flera hundra tusen så fick dom där med ett bord på galan och det var så jag var ...

Getting ready for The Trevor Project Gala

RAHLENFELDT - 03 Dec 12 kl. 01:15

- Fixar det sista för min outfit och snart blir jag hämtad för att gå på The Trevor Project Gala dinner. Kommer bli super kul! Hugs and love!

Dogs Fashion

RAHLENFELDT - 02 Dec 12 kl. 09:20

- När hundarna var på spa så passade jag på att köpa några söta kläder till dom medans jag väntade, detta är min favorit och Graf älskar den!

My day

RAHLENFELDT - 02 Dec 12 kl. 09:16

- Det är första gången på hela tiden jag varit här i LA som det regnat två dagar i rad..Men faktiskt skönt! Har fått massor gjort denna lördagen, köpt nytt porslin till mitt kök, tagit hundarna till hund-spa och köpt saker till min Ipad plus en ny fluga ...

BOA Steakhouse

RAHLENFELDT - 01 Dec 12 kl. 00:04

- Träffade upp ett gäng vänner och hade dinner på BOA steakhouse, super trevligt! Sedan blev det mingel på en klubb här i Hollywood. xx - Redo för dinner !

You need to stay fit in BH!

RAHLENFELDT - 29 Nov 12 kl. 23:51

- Min våning ligger verkligen perfekt här i Beverly Hills, på ena sidan har jag mitt gym där jag precis varit, och nedanför gatan ligger ett Starbucks och på andra sidan ligger en av Beverly Hills bästa plastikkirurg mottagning, så allt man behöver finns ...

My new baby

RAHLENFELDT - 29 Nov 12 kl. 03:08

Karl Lagerfeld Watch Collection

RAHLENFELDT - 28 Nov 12 kl. 01:44

- Karl Lagerfeld will launch a watch collection on February 28, 2013.Karl Lagerfeld said, “You cannot buy time but you can get a beautiful watch to measure time without spending a fortune.” Retail price points will range from $150 – $595 USD.

Las Vegas Pictures

RAHLENFELDT - 27 Nov 12 kl. 23:01

- Här kommer lite mer bilder från när jag var i Las Vegas tidigare i månaden.

Poisoned pig

RAHLENFELDT - 27 Nov 12 kl. 10:01

- Ja som ni ser har jag svarat på några frågor i inlägget nedan, så ni läsare får en liten mer personlig bild av mig. Annars ikväll så har jag jobbat på min laptop och beställde Hawaiian burger och sweet potato fries som jag precis tryckt i mig, i morgon ...