Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Sanningen om Västbanken - Video med Israels vice utrikesminister Danny Ayalon

apg29 - 13 Aug 11 kl. 20:57

Israels vice utrikesminister Danny Ayalon förklarar med historiska fakta den israelisk-palestinska konflikten. Videon förklarar var begreppen "Västbanken", "ockuperade områden" och "67 gränser" har sitt ursprung och hur de används och tillämpas felaktigt. Videon heter ”Sanningen om Västbanken”. Den är strax över sex minuter lång och är gjord av Israels vice utrikesminister Danny Ayalon. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Biancas pinsamma möte med Danny – ber om ursäkt

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 14:06

Bianca Ingrosso är fylld av ånger när hon berättar om förra helgens vilda fest, då det blev för mycket alkohol.Situationen spårade ur och nu riktar hon en särskild ursäkt mot en av våra popstjärnor.– Jag vill be om ursäkt till Danny Saucedo.

Är du släkt med en apa?

apg29 - 30 Mar 18 kl. 14:19

Sanningen om tjocka släkten är avslöjad i den här fantastiska och belysande serietraktaten från Chick.www.chick.

VIDEO: Följ med Oliver Enkamp bakom kulisserna på UFC London

MMAnytt - 24 Mar 18 kl. 14:40

Förra helgen gick svensken Oliver Enkamp sin andra match i UFC mot den brittiske veteranen Danny ”Hot Chocolate” Roberts. på UFC Fight Night 127: Werdum vs. Volkov.

Wallström oförstående till varför judar väljer Israel

Nyhetspressen - 20 Mar 18 kl. 14:07

– Jag vet inte hur de resonerar, svarar utrikesminister Margot Wallström på frågan om hon förstår varför judar i Malmö och Paris väljer att flytta till Israel, enligt Judisk krönika..

Storbritanniens utrikesminister: Ryska förnekandet absurt

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 11:51

Storbritanniens utrikesminister Boris Johnson står fast vid att Ryssland är direkt ansvarigt för nervgiftsattacken mot den forne ryske dubbelagenten Sergej Skripal och hans dotter Julia Skripal. – Det ryska nekandet blir alltmer absurt, sade Johnson när han anlände till mötet med EU-kollegorna i Bryssel under morgonen..

4 Fighters att följa efter UFC Fight Night 127

MMAnytt - 19 Mar 18 kl. 12:57

Med ett större antal MMA-galor och fighters än någonsin kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla blivande stjärnor, dolda supertalanger eller helt enkelt mindre kända fighters som förtjänar extra uppmärksamhet. Som tur är finns MMAnytt för att belysa ett antal fighters som är värda att följa, om ni inte redan gör det, efter deras senaste prestationer. UFC 222 står i fokus i detta första inslag, dela gärna med dig av vem du fått upp ögonen för.

VIDEOSPECIAL: Se alla videos från de fullspäckade dagarna i London

MMAnytt - 18 Mar 18 kl. 19:11

UFC Fight Night 127: Werdum vs. Volkov är nu i historieböckerna och med facit i hand var det en kväll full av avslut, överraskningar, rekord och jämna matcher. De 16 000 personerna i O2 Arena i London var säkerligen inte besvikna på den fartfyllda galan.

NEJ! Danny Roberts avslutar Oliver Enkamp!

MMAnytt - 17 Mar 18 kl. 21:14

Svenskhoppet Oliver ”The Future” Enkamp tog i den näst sista underkortsmatchen sig an Danny Roberts. Enkamp höll Roberts på avstånd med sparkar från olika stances. Roberts attackerar Enkamp som börjar brottas och trycker upp Roberts mot buren och träffar med en knä och ett slag innan han går ut på distans.

WOW! Danny Henry avslutar Dawodu i första ronden!

MMAnytt - 17 Mar 18 kl. 20:53

Debuterande Hakeem Dawodu tog sig an Danny Henry i en fjäderviktsmatch. Danny Henry träffar med en krok som skakar Dawodu och Henry går på en giljotin som han efter lite justeringar får och avslutar Dawodu efter mindre än en minut! HOW DO WE FOLLOW IT UP????

Stefan Löfven träffade Nordkoreas utrikesminister på morgonen

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 10:11

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho är på plats i Stockholm. På fredagsmorgonen träffade han statsminister Stefan Löfven (S)..


Fler inlägg från apg29

Så kan muslimska terrorister räddas i våra svenska fängelser

apg29 - 15 timmar sedan

Bild: SVT nyheter.Det är endast genom tron på Jesus som de muslimska terroristerna i våra svenska fängelser kan räddas. Ett 80-tal intagna i svenska fängelser är i riskzonen för våldsbejakande muslimsk radikalisering, skriver SVT nyheter.

Du måste ta emot Jesus för att komma till himlen

apg29 - 17 timmar sedan

Jag har bestämt mig för att jag så länge jag lever ska jag tala enkelt om Jesus Kristus och hur man blir frälst. Därför att Människor behöver bli frälsta. Det händer väldigt mycket nu i världen.

Har Lill-Babs en egen himmel?

apg29 - 17 timmar sedan

Detta var en minnesgudstjänst för Lill-Babs idag. Det är då som Lasse Berghagen säger hon bli glad uppe i sin himmel. Jag tänkte omedelbart: Har Lill-Babs en egen himmel?

Dröm: Sverige under krigshot

apg29 - 21 timmar sedan

Jag drömde att Sverige var under krigshot. Anfallet kunde komma när som helst och folket väntade sammanbitet i fruktan med böjda huvuden.Jag drömmer ganska mycket.

Stenkastning mot räddningstjänsten

apg29 - 22 timmar sedan

När räddningstjänsten åkte ut för att släcka en brand i Uddevalla i natt möttes de av 10 till 15 stenkastande ungdomar. Räddningstjänsten kunde då inte släcka elden utan tvingades lämna platsen. Tre unga män omhändertogs av polisen.

Grattis Desiré »Dessan» 12 år

apg29 - 23 timmar sedan

Igår hade vi födelsedagskalas för min dotter Desiré »Dessan» Åberg som fyller 12 år på tisdag. Hon fick bland annat ett fotbollsmål från många av våra vänner.En studsmatta från mig och min fosterbror.

Pride, tårta och Jesus - Christer Åberg

apg29 - 23 timmar sedan

Pride, tårta och Jesus - Apg29 med Christer Åberg.

Pride är oroande för folkhälsan

apg29 - Igår: 12:45

Enligt en kommande rapport från Claphaminstitutet är det falskt att  Pride är en plats för färg, glädje och alla människors lika värde. Innehållet är mycket mörkare och djupt oroande för folkhälsan.Claphaminstitutet släpper nu en rapport om innehållet i Stockholm Pride som heter ”Det färgglada mörkret – En granskning av innehållet i Stockholm Pride och dess konsekvenser för folkhälsan”.

Jesus

apg29 - i förrgår: 11:29

Läsarmejl av David B Fall, i Jesu starka och kärleksfulla famn.JesusSönderslagen - så vi kan bli helade.Föraktad - så vi kan bli aktade.

Ett ord från Herren Jesus

apg29 - i förrgår: 11:29

Läsarmejl av Nils En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig."Min dotter det är Herren Jesus som talar till dig denna dag, och Jag brukar dig som ett kärl att tala genom. Skriv dessa ord för de är sanna och trovärdiga.

Förbjud könsbyten på barn och vuxna

apg29 - i förrgår: 10:10

Regeringen gav en utredare i uppdrag att titta på lagstiftningen kring könsbyteskirurgi. För några veckor sedan kom förslaget: Barn under 18 år ska kunna genomgå underlivskirurgiska ingrepp!Det självklara är ju att allt sådant här istället borde förbjudas.

Alexandra - Når den verkbrudne fikk møte Herren Jesus

apg29 - i förrgår: 08:49

Alexandra sjunger på en Maranatakonferens i Landsstevne på Selfjord 2014.

Vulkanutbrott - ett tidstecken

apg29 - i förrgår: 16:50

Av Mikael Walfridsson Just nu, så upplever vi ett explosivt vulkanutbrott på Hawaii, där vulkanen Kilauea sänder aska över nio kilometer upp i luften. Utbrottet i Kilauea startade i början av maj, där flera jordskalv har skakat ön och lava har strömmat ut från sprickor på vulkanens sida.Vulkanutbrott är ett tidsteckenJoel 2: 30-31 - Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare.

Med Jesus i maskinhallen i Horsaryd

apg29 - i förrgår: 15:50

Mats Lindbom. Lindbergarna och jag är i Horsaryd på unika möten i Mats Lindboms maskinhall. Ted Sandstedt framför en hästvagn i Mats Lindboms maskinhall i Horsaryd.