Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Sanningen om fallet Harry Quebert av Joël Dicker

Bokbloggar - 27 Aug 19 kl. 12:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Harry testar Porsche 911

Feber.se - 04 Feb 20 kl. 13:00

Senaste generationen får sin en genomgång Porsche 911 av senaste snitt är väl inte superfärsk, men ett test av en klassiker modell av en klassisk herre är alltid värt att se. Som vanligt har Harry sina speciella ögon och känsla. Bonusvideo är en Aimé Leon Dore Porsche 964 Carrera 4 som Porsche själva sladdar runt lite med.

Harry Metcalfe testar Jaguar I-Pace

Feber.se - 21 Jan 20 kl. 14:45

Stämmer räckvidden på pappret? I sitt senaste klipp försöker Harry Metcalfe att leva med en elbil under en dag, närmare bestämt en Jaguar I-Pace. Hur funkar det egentligen när man inte bara stirrar sig blind på vad som står i specifikationerna utan faktiskt använder bilen som det var tänkt?

Minecraft blir lite mer magiskt med Harry Potter-mod

Feber.se - 14 Jan 20 kl. 12:40

Minecraft School of Witchcraft and Wizardry Harry Potter må fortfarande vara rackarns populärt, men utöver några licensspel och LEGO-titlar har vi inte fått leka runt allt för mycket i den magiska världen. Utvecklarna Floo Network vill ändra på detta och kommer släppa en rätt omfattande mod till Minecraft som petar in Hogwarts med omnejd i spelet. Detta hade nästan räckt, men modden låter dig även lära dig nya trollformler, ta dig an utmaningar och frammana din egen Patronus för att hålla Dementorerna borta från din själ.

Sanningen om stjärnan över Betlehem

apg29 - 16 Dec 19 kl. 14:54

Det var varken komet, planet eller en lysande sol - Här avslöjar jag sanningen!I den här artikeln avslöjar jag sanningen om stjärnan över Betlehem och vad det egentligen var för någonting!


Fler inlägg från Bokbloggar

Bokrea 2020

Bokbloggar - 7 timmar sedan

lyxigt i mässing

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Epiktetiskt

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Pengabrevet

Bokbloggar - 13 timmar sedan

Station K

Bokbloggar - 15 timmar sedan