Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från UNDERBARACLARA

Schwarzenegger tackar ja till ny Conan-film

UNDERBARACLARA - 26 Oct 12 kl. 10:14

Nästan exakt 30 år efter succén med ”Conan barbaren” är Arnold Schwarzenegger åter redo att spänna på sig svärd och höftskynke. Actionveteranen har tackat ja [... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Schwarzeneggers utspel om klimatet: Dags att vakna

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 09:52

Arnold Schwarzenegger, 70, har blivit miljökämpe och utpekar Trump som motståndare.Filmstjärnan höll ett brandtal vid FN:s klimatkonferens i Bonn. Samtidigt visar ny statistik att utsläppen av koldioxid ökar igen.

AIK-backen fick livshotande blodproppar i lungorna – tackar Potter för stödet: "Värmer extra mycket"

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 15:21

AIK:s Daniel Sundgren fick livshotande blodproppar i lungorna. Nu tackar han bland andra en ÖFK:are för stödet han fått. – Det värmer extra mycket att folk från andra klubbar hört av sig.

Ekmans son Robin tackar för stödet

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 10:53

Sverige sörjer Gösta Ekman. Nu tackar hans son Robin Ekman för stödet. "Min älskade far har lämnat oss och denna värld", skriver han på Instagram.

Idrottsstjärnorna som gav sig in i politikens värld

Nyhetspressen - 20 Feb 17 kl. 14:18

Arnold Schwarzenegger är den mest uppmärksammade idrottaren som fått en lyckad politisk karriär efter att idrottskarriären tagit slut. Men Arnold är långt ifrån ensam om att ge sig på politiken..

Clara Henry tackar för stödet efter hyllningarna

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 00:06

Clara Henrys starka feministiska budskap i Melodifestivalen hyllas av alla. Programledarens låt tillsammans med Alcazar möttes med öronbedövande jubel och på sociala medier hyllas hon stort – efteråt tackar hon för all kärlek. "Tack för all kärlek!

Skådis vill göra Peter Pan-film

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 17:57

Skådespelaren Dante Basco vill göra en prequel (vad-hände-innan-film) om Rufio - rollen han spelade som 16-åring i Steven Spielbergs Peter Pan-film "Hook", skriver Indiewire.(TT).

Arnold kräver en ursäkt

Feber.se - 08 Feb 17 kl. 08:30

I trailern för Aftermath Här har vi trailern för filmen Aftermath där en trafikledare gör ett misstag som leder till att ett flygplan kraschar. Detta leder till att att en byggchefs familj dör som då vill trafikledaren ber om ursäkt. I filmen ser vi Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy och Maggie Grace.

Norskt spelbolag gör succé på börsen

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 13:07

Norska spelutvecklaren och kursraketen Funcom har sålt mer än 320.000 exemplar av "Conan Exiles", som därmed på en vecka har tjänat in sina kostnader. Hittills i år har aktien stigit över 200 procent....

Schwarzenegger vill byta jobb med Trump

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 12:28

Donald Trump kritiserar nu skådespelaren Arnold Schwarzenegger för sina insatser som hans efterträdare i tv-programmet ”Celebrity Apprentice”. Det har fått Arnold Schwarzenegger att föreslå att de kan byta jobb med varandra..


Fler inlägg från UNDERBARACLARA

[PLUS] Spännande och magisk anime

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:15

Två tonåringar länkas samman på ett magiskt vis och byter kroppar med varandra.

[PLUS] Klaustrofobiskt drama

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:09

Dysfunktionella familjeband och surrealistiska målningar är framträdande inslag i det här polska...

[PLUS] Livfull skildring av Lenins resa

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:00

 Lenin var nog ­aldrig i länet, tror Folkbladets Mats Rosin som läst Catherine Merridales ”Lenins...

Skrapade i tv – storvinst till Bolidenbo

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 11:36

I morse blev det vinst till Bolidenbon Hamdi Al Hashedi, som kom till Sverige tillsammans med fru och barn för ett år sedan. För ett år sedan kom Hamdi Al Hashedi till Sverige. Tillsammans med fru och son hade de tagit sig från Jemen och Syrien, och bor nu i Boliden utanför Skellefteå.

Hon är universitetets nya biträdande rektor

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:55

Det är Anna Lindqvist som är lektor vid institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap som är Umeå universitets nya biträdande rektor. – Det ska bli väldigt spännande att vara med och leda och utveckla en så fantastisk verksamhet som Lärarhögskolan.

Dubbla Jonasson i Tegs SK

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:50

Tegs SK meddelar via ett pressmeddelande att man förlänger kontraktet med forwarden Victor Jonasson. Han får sällskap av brorsan Alexander som ansluter från Björklövens J20-lag. – Alexander är en teknisk lirare som gillar att utmana och vi hoppas att han kan fortsätta att producera även på seniornivå.

Brr: så mycket ska påskvädret pendla

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:38

I morgon börjar påsken och det kommer att bli en omtumlande påsk enligt SMHI – vädermässigt. Längs kusten kommer temperaturen i länet hålla sig runt nollstrecket på dagarna. Men temperaturen kommer att sjunka till -8 grader natten mellan skärtorsdagen och påskafton.

Klart: Här är projekten som får naturvårdsbidrag

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:33

52 friluftslivs- och naturvårdsprojekt i Västerbotten får i år dela på 2,1 miljoner kronor. Det står klart när Länsstyrelsen i Västerbotten nu meddelar vilka som får Lona-bidrag. Det är 34 pågående och 18 nya projekt som får stöd från Lona, Lokala naturvårdssatsningen, som fördelas av Länsstyrelsen i Västerbotten.

[PLUS] Klart: Lövenforwarden får inte förlängt

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:19

En säsong i Björklöven. Nu får Joakim Högberg leta ny klubb. - Det är som det är, säger forwarden.

Västerbotten har flest höns i norra Sverige

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:08

Påsken står runt hörnet och då är det, som på andra svenska högtider, äggätardags. Då kan man undra varifrån äggen kommer. Till årets påskägg kommer hönan innan ägget, i alla fall i Västerbotten, som har flest höns av alla de fyra nordligaste länen.

[PLUS] Måste köra 130 mil för att hämta postpaketet

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Köra 130 mil enkel väg för att hämta ett paket.

[PLUS] ”Vi har ansvar mot avsändaren”

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Det säger Maria Ibsén, pressansvarig på Postnord.

[PLUS] Ekonomisk kris för konkurrenten

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:26

Sundsvall Hockey måste få in minst en miljon kronor innan månadsskiftet för att rädda föreningen,...

Umeåspelare på landslagsläger

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:24

P16- och P17-landslaget har kallat till Future Team-läger – med Umeå-inslag. Tre Umeåspelare och en Sunnanålirare är kallade till de respektive lägren. P17-landslaget samlas på Bosön den 19-21 april och där är Umeå FC Akademi-duon William Schultz och Ville Norrman samt Sunnanås Lucas Lindfors bland de 29 kallade spelarna.

Så gick L:s experiment att hitta nya politiker

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:19

Liberalerna i Västerbotten genomförde en valprocess med öppna nomineringar till de olika val. Har du någonsin funderat på att bli riksdagsledamot? Den frågan ställdes av Liberalerna till alla västerbottningar.