Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prinsessans Dagbok

Se inte så äcklad ut

Prinsessans Dagbok - 09 Nov 11 kl. 17:07

Det är inte snor eller kräks som är på alla våra kläder och under alla våra strumpor och här och där på möblerna och golvet….det är färdigtuggade majsbågar…ok?! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Harveys attack: ”Jag är äcklad – jag vill kräkas”

Nyhetspressen - 03 Mar 19 kl. 19:35

SEEFELD. Känslorna stormar i Seefeld.Efter VM-femmilen väljer Alex Harvey att gå till stenhård attack mot den dopingmisstänkte Aleksej Poltoranin.

Tjuvarna bröt sig in hos Jeanette: ”Mår superdåligt”

Nyhetspressen - 04 Dec 18 kl. 06:00

När Jeanette Ekerås, 45, anlände till familjens torp möttes hon av en uppbruten dörr och ett kaos inomhus. – Jag mår superdåligt över det här. Jag har jättesvårt att sova och känner mig kränkt, äcklad och rädd, säger hon.

Jag har bara en sak att säga till polisen: TACK

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 16:43

Vilket enastående bra jobb ni har gjort, polisen.Jag är imponerad.Äcklad över detaljerna, ja – men mycket, mycket imponerad att ni gjorde jobbet..

Saras naglar trillade av: Skäms och äcklad

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 19:00

Sara har haft gelénaglar i flera år utan problem.Men efter hennes senaste manikyr upptäckte hon att någonting inte stod rätt till.Snart började hennes naglar ramla av – en efter en.

”Blir äcklad och upprörd” – manliga skådespelare reagerar på kvinnornas upprop

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 15:08

Tre manliga skådespelare kommenterar uppropet där 456 kvinnliga skådespelare vittnar om hur de utsatts för mängder av sexuella trakasserier och kränkningar på landets scener. – Det är jävligt bra att det kommer fram, säger skådespelaren Thomas Hanzon till Kulturnyheterna..

Källsholm frälste Sleipner

Nyhetspressen - 15 Oct 16 kl. 17:26

En framtråcklad boll och ett avslut i nät..

Ryan kampanjar inte för Trump

Nyhetspressen - 10 Oct 16 kl. 18:16

Representanthusets republikanske talman Paul Ryan, tar nu ännu mer avstånd från sitt partis presidentkandidat Donald Trump. Kort efter fredagens avslöjande om Trumps sexistiska och kvinnoförnedrande uttalanden, förklarade Ryan att han är "äcklad" över Trumps kvinnosyn.(TT).

Häcklad i Polen – hjälte för Sverige

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 19:50

U21-landslaget tog blytung poäng tack vare ”lilla flickan”.

Tjafsiga föräldramöten patetiskt när barn dör

Nyhetspressen - 03 Sep 15 kl. 14:03

Igår var jag på ett föräldramöte där fruktstunden diskuterades ur ett klassperspektiv. Jag blev så äcklad över att vi har tid och råd att diskutera så banala i-landsproblem samtidigt som döda flyktingbarn flyter i land att jag reste mig upp och lämnade mötet, skriver Therese Frieberg..


Fler inlägg från Prinsessans Dagbok

ILLAMÅNDE I VECKA 37..

Prinsessans Dagbok - 06 Oct 14 kl. 08:42

Åh som jag vill ha en glad härlig blogg. Där det inte osar av trötthet eller dåligt tålamod. Men så är det inte just nu.

HÖSTIG SÖNDAG!

Prinsessans Dagbok - 05 Oct 14 kl. 18:58

Dagen idag har delvis varit jobbig psykiskt som höggravid men avslutades med god höststroganoff med fina familjen och en skön höstprommis. Nu är jag i balans igen – skönt!

LÖRDAGSMYS!

Prinsessans Dagbok - 04 Oct 14 kl. 14:34

a href=”http://prinsessansdagbok.com/wp-content/uploads/IMG_0756.jpg”> Glad lördag!

MORGONBESTYR

Prinsessans Dagbok - 03 Oct 14 kl. 11:03

Godmorgon från oss! Early up  idag för att öppna åt elektrikern. Pengarna rullar ut för varje timme som går jag har så många saker vi behöver ordna inför vintern.

HOPPAS VI SES SNART!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 14:26

Soooligt och ljust ute idag – check! Det blev minst sagt stressigt idag med jordmorbesök. E fastnade i möte och vi sparkade och småsprang jag och barnen.

MYSIGASTE BESÖKET!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 08:58

OKTOBERSELFIE

Prinsessans Dagbok - 01 Oct 14 kl. 12:44

Morgonselfie på oss tre, eller fyra som barnen envisas med eftersom piiip bor i min mage… Hej oktober! Vi har hunnit vara en sväng på centret och köpa lite lunch för vi väntar fiiiinbesök av Sessan och hennes dotter. Jag har varit uppe och mätt Elians socker typ all night samtidigt som jag kissat över tio gånger fast jag inte dricker, hur går det an?

F R I E N D S F O R E V E R !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 18:23

Idag hade vi sån tur att vi fick morgonbesök av Henrik och Vilde. Sen har det lekts hos oss och vi fick oss en liten tur i skogen också. Sötaste ungarna!

S M I L E !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 09:08

Godmorgon soliga tisdag! Igårkväll var jag en sväng på modningsakupunktur på Colosseum SPA och jag sov sen som en prinsessa men bara en kisspaus. Rekord!

HÖSTKRAM!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 14:39

Härliga höst! Barnen är som änglar idag och är bara söta mot varandra. Mor njuter!!

SKÖTVÄSKA – CHECK!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 10:57

Det känns overkligt att vi ska ha skötväska / stellebag igen. Tur det gått många år emellan sen sist så man tycker blöjor är riktigt söta igen. Det går snabbt de blöjåren också… Ella ville sluta när hon var ett år men det var mitt i vintern så hon var dryga två år när vi gjorde slag i saken.

BARN ÄR LIVET!

Prinsessans Dagbok - 28 Sep 14 kl. 17:30

Kusinmys! Igår var vi bjudna på pizza och bad hos Bestemor så snälla Tante Heidi badade med alla barnen sen åt vi massa god hemmalagad pizza. Jag åt mer än på länge och samma hunger sitter i idag..

HAPPY WEEKEND!

Prinsessans Dagbok - 27 Sep 14 kl. 10:33

MOM ON THE GO

Prinsessans Dagbok - 26 Sep 14 kl. 12:18

DJÄVULSDANSEN & TRÖTT KROPP

Prinsessans Dagbok - 25 Sep 14 kl. 16:09

Imorse vid frukosten föll plötsligt en stor björk utanför oss. Det har stått en megabjörk och en megatall utanför terassen som plågat E med allergi om våren och mig med alla björkfrön som bokstavligen virvlat omkring inomhus så snart man har fönster eller dörrar öppna. Tallen ska vi inte ens tala om.