Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Ses vi på Tjugofem osockrade år?

Kostdoktorn - 08 Oct 19 kl. 13:30

Är du en av de lyckliga som har lyckats knipa en biljett till evenemanget Tjugofem osockrade år? I så fall ses vi på lördag! Delar av Team Diet Doctor kommer att finnas på plats. Kom gärna fram och säg hej och passa på att ta några exemplar av vår poplära folder. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svensk ambassadör kallas hem: ”Ska ses som en markering”

Nyhetspressen - 17 Feb 19 kl. 02:59

Utrikesminister Margot Wallström, S, kallar hem Sveriges ambassadör från Guatemala. Anledningen uppges vara landets politiska situation.”Beslutet skall ses som en markering mot Guatemala”‚ skriver Margot Wallström i ett pressmeddelande..

Indragen ME-översikt ses som lugnet före stormen

Nyhetspressen - 25 Oct 18 kl. 11:40

Att tidskriften Cochrane Review nu drar tillbaka en översikt om träning vid ME ska ses som en krusning på vattnet innan tsunamin. Det anser den svenska smärtspecialisten Björn Bragée..

Extremvärmen: lägsta skörden på över tjugofem år

Nyhetspressen - 19 Jul 18 kl. 09:50

Lantmännens prognos för 2018 visar på den lägsta svenska skörden sedan 1992. Lantmännen förbereder sig för en bristsituation på spannmål i Sverige.  Odlingsåret 2018 har varit extra krävande på olika sätt.

Kärlekskomedi vill få barn att läsa

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 10:20

Tjugofem år efter mellanstadieflirten är "Eva & Adam" tillbaka. Lika unga, lika fulla av kärlekslängtan. Men när den romantiska komedin har uppdaterats till 2016 års verklighet är det med genustänk, mångfald och mobiltelefoner.

Studieavgifter för studenter utanför EU ses över

UNDERBARACLARA - 19 Jul 16 kl. 17:00

Efter Sveriges Radios avslöjande, om att studenter utanför EU betalat in höga avgifter för sin utbildning i Sverige, ses nu systemet ses över.   Det var i maj i år som Ekot på Sveriges Radio visade summor som fick många att höja på ögonbrynen.

”Narkomaner bör inte ses som brottslingar”

Nyhetspressen - 25 Nov 15 kl. 10:20

Den som använder narkotika ses som en brottsling snarare än en människa i behov av hjälp. Det är problemet med dagens narkotikapolitik, skriver Björn Fries och Christina Gynnå Oguz i en replik..

Ses vi ikväll Örebro?

Paow - 14 Dec 13 kl. 18:29

The post Ses vi ikväll Örebro? appeared first on Paow - Paulina Danielsson - Finest.se.

Ses vi ikväll Malmö?

Paow - 04 Dec 13 kl. 17:58

The post Ses vi ikväll Malmö? appeared first on Paow - Paulina Danielsson - Finest.se.

"12.30. Ses då!"

Holmgrens innebandy - 07 Feb 13 kl. 10:38

Vill återigen flagga för vår match på lördag. Vi möter serieettan Köping hemma och behöver all er stöttning. 12.

Hej då lillasyster

Foki - 26 Nov 12 kl. 14:28

Vi ses till julen! ♥ ..Och till er andra; Vi ses när jag har landat.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Livsmedelsverket: 17 av 21 olivoljor felmärkta

Kostdoktorn - 4 timmar sedan

Olivolja är en stor favorit för många, men tydligen är innehållet i flaskan inte alltid den vi tror att vi betalar för: En anledning till att det fuskas så mycket med olivolja, både vad gäller ursprungsmärkning och kvalitet, är att det kan vara mycket svårt för konsumenten att märka av att det fuskats med produkten. Eftersom konsumenter dessutom är beredda att betala extra för olja av den högsta kvaliteten finns det mycket pengar att tjäna på fusket. SVT Nyheter: Livsmedelsverket: 17 av 21 olivoljor felmärkta Livsmedelsverket: Resultat från kontroll av olivolja 2018-2019 Det laboratorium som testat olivoljorna åt Livsmedelsverket gör en analys i flera steg.

Högt kolesterol, vad göra?

Kostdoktorn - 8 timmar sedan

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Let’s Get Moving #5: Höftlyft

Kostdoktorn - Igår: 14:19

These hips don’t lie! Höftlyft är en av de bästa övningarna för att träna ben, rygg och säte. I den femte delen av Let’s Get Moving får du lära dig olika varanter av den här användbara övningen.

Tonfiskröra med kapris

Kostdoktorn - Igår: 11:18

Det enda som är bättre än tonfiskröra är tonfiskröra med kapris. Tillsammans med purjolöken, som tillför en krispig touch, blir det här en riktigt god start på dagen.Inlägget Tonfiskröra med kapris dök först upp på Diet Doctor.

Får man starka ben av att dricka mjölk?

Kostdoktorn - i förrgår: 09:47

Mjölk är nyttigt. Bilden av kändisar med mjölkmustasch är inbränd i mitt sinne och budskapet är solklart. Att dricka mjölk ger god hälsa och starka ben.

Sydamerikansk kycklinggryta

Kostdoktorn - i förrgår: 08:11

Gyllene kycklingrätt inspirerad av det sydamerikanska köket. Smaker som lime, vitlök, oliver och koriander gör denna rätt till en riktig fullträff.Inlägget Sydamerikansk kycklinggryta dök först upp på Diet Doctor.

Söndagsfilmen: Fat Chance

Kostdoktorn - 16 Feb 20 kl. 08:14

Är det möjligt att cykla tvärs över kontinenten Australien (3400 km) utan att äta kolhydrater?Inlägget Söndagsfilmen: Fat Chance dök först upp på Diet Doctor.

Pizzakärlek

Kostdoktorn - 15 Feb 20 kl. 07:36

Vi har spanat in varandra rätt länge nu, jag och LCHF-pizzan. Flirten inleddes när jag för ett par år sedan mer på allvar närmade mig lågkolhydratvärlden. Detta i min allt mer desperata iver att förstå varför jag – som gillade att träna och på så många livsplan uppvisade såväl stark karaktär som förändringsvilja – bara blev tjockare.

”Maten har spridit ett lugn i kroppen”

Kostdoktorn - 14 Feb 20 kl. 16:06

LCHF-utmaningen 2020 är här och nu är det din tur att vara med! Den är gratis och du förbinder dig inte till någonting. Du kommer att få goda råd, veckomenyer, recept, inköpslistor och tips för problemsökning – allt du behöver för att lyckas med LCHF och få en fin start.

Cheesecake med jordnötssmör och chokladbotten

Kostdoktorn - 14 Feb 20 kl. 11:35

Finns det något bättre sätt att fira alla hjärtans dag än med en hjärtformad cheesecake? Inlägget Cheesecake med jordnötssmör och chokladbotten dök först upp på Diet Doctor.

En vecka på jobbet: Bakom kulisserna på Let’s Get Moving

Kostdoktorn - 14 Feb 20 kl. 08:33

Välkommen till en vecka med Diet Doctors videoteam och till vår träningskurs för nybörjare!Inlägget En vecka på jobbet: Bakom kulisserna på Let’s Get Moving dök först upp på Diet Doctor.

Mindre kött i skolan efter sportlovet

Kostdoktorn - 13 Feb 20 kl. 17:16

När eleverna i Halland kommer tillbaka till skolan efter sportlovet kommer det att bli mer vegetariskt på menyn. Anledningen uppges vara att det ska sparas två miljoner på skolmaten. Två dagar i veckan kommer det att serveras vegetarisk mat, en dag kött, en dag fisk och en dag soppa.

Olika metoder för ketonmätning kan ge olika resultat. Spelar det någon roll?

Kostdoktorn - 12 Feb 20 kl. 16:46

Först av allt, de goda nyheterna. Det finns vanligtvis ingen anledning att kontrollera dina ketonnivåer om du äter en väl genomtänkt ketogen kost. Att hålla sig till våra ketogena recept och veckomenyer innebär ketos för de allra flesta.