Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Ses vi på Tjugofem osockrade år?

Kostdoktorn - 08 Oct 19 kl. 13:30

Är du en av de lyckliga som har lyckats knipa en biljett till evenemanget Tjugofem osockrade år? I så fall ses vi på lördag! Delar av Team Diet Doctor kommer att finnas på plats. Kom gärna fram och säg hej och passa på att ta några exemplar av vår poplära folder. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svensk ambassadör kallas hem: ”Ska ses som en markering”

Nyhetspressen - 17 Feb 19 kl. 02:59

Utrikesminister Margot Wallström, S, kallar hem Sveriges ambassadör från Guatemala. Anledningen uppges vara landets politiska situation.”Beslutet skall ses som en markering mot Guatemala”‚ skriver Margot Wallström i ett pressmeddelande..

Indragen ME-översikt ses som lugnet före stormen

Nyhetspressen - 25 Oct 18 kl. 11:40

Att tidskriften Cochrane Review nu drar tillbaka en översikt om träning vid ME ska ses som en krusning på vattnet innan tsunamin. Det anser den svenska smärtspecialisten Björn Bragée..

Extremvärmen: lägsta skörden på över tjugofem år

Nyhetspressen - 19 Jul 18 kl. 09:50

Lantmännens prognos för 2018 visar på den lägsta svenska skörden sedan 1992. Lantmännen förbereder sig för en bristsituation på spannmål i Sverige.  Odlingsåret 2018 har varit extra krävande på olika sätt.

Kärlekskomedi vill få barn att läsa

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 10:20

Tjugofem år efter mellanstadieflirten är "Eva & Adam" tillbaka. Lika unga, lika fulla av kärlekslängtan. Men när den romantiska komedin har uppdaterats till 2016 års verklighet är det med genustänk, mångfald och mobiltelefoner.

Studieavgifter för studenter utanför EU ses över

UNDERBARACLARA - 19 Jul 16 kl. 17:00

Efter Sveriges Radios avslöjande, om att studenter utanför EU betalat in höga avgifter för sin utbildning i Sverige, ses nu systemet ses över.   Det var i maj i år som Ekot på Sveriges Radio visade summor som fick många att höja på ögonbrynen.

”Narkomaner bör inte ses som brottslingar”

Nyhetspressen - 25 Nov 15 kl. 10:20

Den som använder narkotika ses som en brottsling snarare än en människa i behov av hjälp. Det är problemet med dagens narkotikapolitik, skriver Björn Fries och Christina Gynnå Oguz i en replik..

Ses vi ikväll Örebro?

Paow - 14 Dec 13 kl. 18:29

The post Ses vi ikväll Örebro? appeared first on Paow - Paulina Danielsson - Finest.se.

Ses vi ikväll Malmö?

Paow - 04 Dec 13 kl. 17:58

The post Ses vi ikväll Malmö? appeared first on Paow - Paulina Danielsson - Finest.se.

"12.30. Ses då!"

Holmgrens innebandy - 07 Feb 13 kl. 10:38

Vill återigen flagga för vår match på lördag. Vi möter serieettan Köping hemma och behöver all er stöttning. 12.

Hej då lillasyster

Foki - 26 Nov 12 kl. 14:28

Vi ses till julen! ♥ ..Och till er andra; Vi ses när jag har landat.


Fler inlägg från Kostdoktorn

LCHF-recept på saftiga burgare

Kostdoktorn - 1 timme sedan

Vem älskar inte en saftig burgare? Det gör vi i alla fall. Ett perfekt sätt att mätta hela familjen eller kompisgänget.

Ny kost prövas för barn med reumatism

Kostdoktorn - 18 timmar sedan

En ny behandling prövas nu i Uppsala för barn med reumatism. Det handlar om ett särskilt kostprogram, som forskarna hoppas kan ge mindre inflammation och eventuellt minska behovet av läkemedel. Barnreumatolog Lillemor Berntsson vid Akademiska sjukhuset i Uppsala leder koststudien.

Blomkålssoppa med panchettasmul

Kostdoktorn - 18 timmar sedan

Soppa är nyttig snabbmat. Det behövs bara några få ingredienser för att få denna blomkålssoppa att smaka fantastiskt gott!Inlägget Blomkålssoppa med panchettasmul dök först upp på Diet Doctor.

Bipolär sjukdom typ 2 i remission

Kostdoktorn - Igår: 15:30

Carrie Brown är en kämpe när det handlar om psykisk hälsa och hon fick diagnosen bipolär sjukdom typ 2 efter att ha kämpat med depression sedan tidig barndom. I den här korta presentationen delar hon med sig av hur hon har kommit tillrätta med sin sjukdom, till viss del med hjälp av ketogen kost och andra kostförändringar. Ta en titt på den inspirerande framgångsberättelsen ovan, öppen för alla att se!

För bra för att behålla för sig själv

Kostdoktorn - i förrgår: 17:03

Har du någonsin haft en så fantastisk upplevelse i en butik eller restaurang eller på ett hotell att du bara vill berätta det för hela världen?Inlägget För bra för att behålla för sig själv dök först upp på Diet Doctor.

Ostbricka

Kostdoktorn - 11 Oct 19 kl. 14:25

Vill du göra dina gäster extra glada utan att stå i köket i timmar? Duka då fram en generös ostbricka med en massa gott så är festen igång!Inlägget Ostbricka dök först upp på Diet Doctor.

Att sätta vetenskapen i första rummet

Kostdoktorn - 11 Oct 19 kl. 09:02

Nutritionskriget som härjar på sociala medier kan vara intensivare än någonsin tidigare. Det är inte ett vetenskapligt faktum, men det känns så. ”Mitt synsätt är det rätta.

Kycklinglårfilé i gräddig svampsås

Kostdoktorn - 09 Oct 19 kl. 13:03

Utsökt krämig kyckling med smak av smörstekt svamp, vitlök, parmesan och örtkryddor. Servera gärna tillsammans med en enkel grönsallad eller med valfri sidorätt.Inlägget Kycklinglårfilé i gräddig svampsås dök först upp på Diet Doctor.

LCHF – slutar det fungera?

Kostdoktorn - 09 Oct 19 kl. 08:41

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Ses vi på Tjugofem osockrade år?

Kostdoktorn - 08 Oct 19 kl. 13:30

Är du en av de lyckliga som har lyckats knipa en biljett till evenemanget Tjugofem osockrade år? I så fall ses vi på lördag! Delar av Team Diet Doctor kommer att finnas på plats.

Våra bästa snabblagade och enkla LCHF-recept

Kostdoktorn - 08 Oct 19 kl. 09:29

Tid är dyrbart. Många av oss har begränsat med tid när det gäller matlagning. Trots det vill vi ju äta god och hälsosam mat – här kommer lösningen på det problemet.