Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Shecity

Sexy mama…

Shecity - 14 Jun 11 kl. 08:08

Så här snygg var jag imorse! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Margaux Dietz på omslaget av tidningen Mama

Gossips.se - 10 Apr 19 kl. 07:00

Nu är det dags för Margaux Dietz att pryda ännu ett omslag och den här gången är det på omslaget av tidningen Mama.

Ida Warg på omslaget av tidningen Mama

Gossips.se - 18 Oct 18 kl. 23:53

I det senaste numret av tidningen Mama så pryder Ida Warg omslaget och utöver detta så finns det även en intervju/bilder på totalt 10 sidor inne i tidningen. Här nedan ser ni en del av det och om ni vill ha mer av intervjun så säg till så lägger jag upp så man kan läsa texten bättre.

Vackra mammor i MAMA!

Foki - 17 Jun 18 kl. 21:43

Jag har inte fått tag på den senaste MAMA tidningen än. Varken här eller på grannbyarna, hahaha.

Mama Mia-grundaren: Jag skulle lösa förlossningskrisen på ett halvår

Nyhetspressen - 07 Jun 18 kl. 08:00

När Christina Wahlström var med och grundade barn- och mödravårdcentralen Mama Mia 1988 var kliniken den första privata i sitt slag. Nu ryter hon till mot kritiken mot vinster inom välfärden.  – Inte en krona försvinner från vården, säger hon.

Blondinbella blev årets Business-mama

Gossips.se - 15 Nov 17 kl. 21:14

Nu har vinnarna kommit ut från årets mama-gala och Blondinbella blev utvald till årets Business-mama. Blondinbella är väldigt glad för vinsten men hon berättar samtidigt om hur hon dagligen får höra att hon älskar sina barn mindre bara för att hon är mindre med barnen pga sitt jobb. Dessa kommentarer gör henne ledsen då hon inte alls älskar sina barn mindre utan hon ser en balans mellan sitt jobb och sina barn.

10 best sexy live cams livejasmine

Charismatic Revolution - 11 Mar 17 kl. 14:15

Top 10 sexy live cams show on jasmin live sexy live cams ” Levin went run a liquor store in Sexy live cams, for a Safe TMZ had published subjected repeatedly to Angeles city council best material to ”person who makes were being allowed. But Levin ”taught TMZ began operations, to look for,” said, in a his youth. but Levin cartoon Kurtz noted that, amid all coat anymore.

Family Guy Stewie’s Sexy Party Game

GeekAlerts - 03 Jan 17 kl. 14:22

This Family Guy Stewie’s Sexy Party Game gets the party started. Stewie is the host and he is looking for the most outrageous guest to be in attendance. You have to work your way onto the V.


Fler inlägg från Shecity

DAGS ATT GÅ VIDARE…

Shecity - 03 Aug 11 kl. 17:49

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MITT NYA HEM. Åh, äntligen får jag berätta för er! Jag börjar som ny redaktör för Metromode!

Sweet Dreams

Shecity - 02 Aug 11 kl. 17:10

Här kommer en bättre bild på klänningen! Älskar den, otroligt smickrande för figuren - man knäpper fast klänningen baktill, så tight som man vill ha den. Åh, jag vill verkligen göra i ordning i mitt sovrum!

Hit me with your best shot!

Shecity - 02 Aug 11 kl. 16:06

Imorgon får ni reda på min nya arbetsplats! Jag tror den här hösten kan bli helt fantastiskt! Det är så mycket spännande saker som händer just nu och livet är lite för bra för att vara sant.

Måndagsmiddag!

Shecity - 02 Aug 11 kl. 00:58

Nytt kök!

Shecity - 01 Aug 11 kl. 14:19

Sitter och jobbar för fulla muggar! Hittade några gamla inspirationsbilder på jobbdatorn. Jag beställde ett nytt kök i förra veckan, då mitt nuvarande är vattenskadat - så det gick på garantin.

Tillbaka till verkligheten…

Shecity - 01 Aug 11 kl. 09:28

I onsdags var vi ute en sväng. Vi började med vin hemma hos Carro, där jag agerade sminkös till alla. Sen bar det av ut en liten sväng.

Mmm..

Shecity - 31 Jul 11 kl. 14:50

Nu har vi det bra!

Shecity - 31 Jul 11 kl. 13:51

Hem

Shecity - 29 Jul 11 kl. 16:25

Sitter och jobbar i soffan. Insåg precis att jag verkligen älskar mitt hem. Även om det är mycket kvar att göra, så trivs jag så förbannat bra.

Varma Nätter…

Shecity - 29 Jul 11 kl. 15:57

Igår var vi ute hos Sarah och grillade och drack ljuvligt rödvin. Måste gå och handla upp mig på det vinet till hösten, sitta framför öppna spisen (ska se till att kakelugnen i vardagsrummet fungerar i höst) dricka det vinet och äta ost med en pläd. Haha, låter som en James Bond film.

Långa fransar…

Shecity - 29 Jul 11 kl. 15:37

Innan Gotland var jag och gjorde fransförlängning hos Ester! Hon är grym! Hon har jobbat med det i 5 år.

Berns ikväll….

Shecity - 29 Jul 11 kl. 12:43

Det kommer så jäkla mycket folk till Berns ikväll! SÅ NI MÅSTE SVÄNGA FÖRBI!!!

Silver

Shecity - 28 Jul 11 kl. 10:59

Igår hade jag på mig min nya tröja/klänning från Åhléns och röda läppar för ovanlighetens skull. Då alla är på semester så jobbar jag hemifrån idag. Har suttit och tänkt på leverpastejsmackor med smörgåsgurka nu sen kl 08.

Gipsy Water

Shecity - 27 Jul 11 kl. 17:30

Ah, igår köpte jag min favoritparfym! Jag har försökt hitta en ny doft, då denna är så förbannat dyr och jag missbrukar den på samma sätt som jag missbrukar cola light. Men det går inte, det finns ingen parfym som är mer jag.

Bridesmaids

Shecity - 27 Jul 11 kl. 11:43

Igår var jag, mamma och Lollo på bio och såg Bridesmaids! Ni måste se den. Hysteriskt bra var den!!