Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Sista morgonen

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 28 Oct 12 kl. 14:05

Han kom förbi igår kväll. Och jag som i princip hade bestämt mig för att inte träffa honom igen. Det gick ju jävligt bra. Men nu, i eftertankens kranka blekhet så inser jag att det är nog bäst att vi inte ses mer i romantiska syften. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

JUST NU: Tågproblem i Skåne efter vild strejk

Nyhetspressen - 14 Feb 19 kl. 07:56

Flera Öresundståg är inställda under morgonen.Orsaken är en vild strejk i Danmark. – Ett ej överenskommet avbrott av arbetet av våra tågklarerare under den tidiga morgonen innebär att vi inte kan köra våra tåg som planerat, skriver DSB i ett pressmeddelande..

Inställda och försenade tåg under morgonen

Nyhetspressen - 04 Oct 18 kl. 06:44

En nedriven kontaktledning ställer till det rejält i tågtrafiken under morgonen. Öresundståg ställs in och Pågatåg är försenade..

Terrorgripanden i England - byggnader söks igenom

Nyhetspressen - 12 Dec 16 kl. 12:23

Sex personer har under morgonen gripits misstänkta för terrorbrott i England. Samtidigt utför polisen under morgonen razzior på flera adresser i landet, uppger Dailymail..

67-årig sjuksköterska vann 12 trissmiljoner

Nyhetspressen - 27 Aug 16 kl. 10:45

Omtumlande, overkligt och alldeles, alldeles underbart. Så beskriver Inga Börjars, 67, morgonen den 27 augusti. Morgonen då hon vann 12 miljoner på Triss.

Biljakt genom Sjöbo på morgonen

Nyhetspressen - 25 Jan 16 kl. 09:56

I dag på morgonen jagades en misstänkt brottsling genom Sjöbo av polisen. Den misstänkte krockade med två bilar, körde längs cykelbanor och försökte springa från sin krockskadade bil..

Bärgningen av Costa Concordia inleds på morgonen

Nyhetspressen - 16 Sep 13 kl. 07:05

I gryningen på måndagen var det meningen att jätteoperationen med att vända den havererade Costa Concordia skulle ha inletts vid ön Giglio i Italien. Men i allra sista stund, vid 6-tiden på morgonen, meddelade ansvariga att arbetet är uppskjutet i två timmar..

Morgonen

MALENAMI.COM - 17 Apr 13 kl. 10:15

Banfel stoppar tunnelbanetåg

Nyhetspressen - 26 Jan 13 kl. 10:48

Ett banfel mellan T-centralen och Östermalmstorg orsakar stopp i Stockholms tunnelbanetrafik under morgonen. Felet inträffade strax efter klockan halv åtta på morgonen. SL tror att det kan vara åtgärdat under förmiddagen.

Viltolyckor på morgonen

UNDERBARACLARA - 11 Jan 13 kl. 07:53

Två viltpåkörningar inträffade på morgonen i länet. Det var redan vid 04.30 i morse som en älg blev påkörd i Holmfors utanför Sorsele.

Blixthalka på vägarna - en avled i frontalkrock

Nyhetspressen - 10 Oct 12 kl. 08:22

En person omkom i en frontalkrock norr om Tibro på morgonen. Sex personer i länet har fått uppsöka sjukhus på morgonen, efter att blixthalka slagit till.


Fler inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete