Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Livsvinst

Sjukt sugen…

Livsvinst - 07 Feb 12 kl. 07:30

… på ett Nike Fuel band. Så snygg. Så cool. Och motivationshöjande (tror och hoppas jag). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Profilen sugen på att fortsätta

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 21:33

Inhoppande tränarprofilen Lennarth Ebbinge är av allt att döma tillbaka i Kristianstad HK för att stanna. Redan nu diskuteras en ny roll i tränarorganisationen. – Det lutar åt det, jag är sugen igen, säger ”Ebba”..

Per-Åge Skröder är sugen på comeback

Nyhetspressen - 28 Sep 16 kl. 08:00

Per-Åge Skröder har börjat träna med kidsen på Modos hockeygymnasium. Den erfarne forwarden är redo och sugen på en comeback. Frågan är om SHL:s bästa utländska målskytt genom tiderna är välkommen tillbaka till Modo.

Succéninhopparen: "Det var helt sjukt, ren glädje"

Nyhetspressen - 25 Sep 16 kl. 19:39

Mitt i Malmö FF:s skadekaos kom supertalng 17-årige Mattias Svanberg in och avgjorde Skånederbyt. "Det är helt sjukt", förklarade Svanberg för Cmore..

Bättre än jag trodde – jag blir sugen på mer

Nyhetspressen - 12 Aug 16 kl. 21:04

SKEE. Inte en chans att jag drar tunga slutsatser efter den första hockeymatchen för säsongen, rätt tidigt i augusti. Men - jag blev sugen på att se mer.

Barnens prinskorv var täckt av metall: "Sjukt"

Nyhetspressen - 23 Dec 15 kl. 20:16

Julmiddagen hade kunnat sluta på sjukhus – barnens prinskorv var fylld med metallspån. – Det är helt sjukt. Barnen hade kunnat bli blodförgiftade, säger pappan Dennis Olander, som lyckligtvis upptäckte spånen i tid..

Att fly verkligheten

Bloggkommentatorerna - 26 Nov 15 kl. 19:02

Jag är för tillfället inne i en fly verkligheten-period. Det är en kombination av att det är sjukt mycket på jobbet (läs: jobbar med att rätta texter och prov all vaken tid) inför betygssättningen och att det är så mycket hemskheter runt omkring i världen. Det gör att jag bara vill äta godsaker och shoppa för att få upp mina lyckonivåer en smula samt fly ansvaret i ett par minuter.

Inför Zenith-FC Fiskebäck

FCF på direkten - 01 Apr 15 kl. 13:40

Genrep för FCF med åtta dagar kvar till premiären och derbyt mot KBK och eventuellt också genrep för Zenith(kan deras schema dåligt) som inleder mot Bergsjö också det om åtta dagar. Efter förra veckans megakross av min älskade förening så tappade jag sugen. Gårda var så sjukt mycket bättre än oss att det knappt finns.

Allegri sugen på Sneijder

Sportbladets SillySeason - 06 Jan 15 kl. 00:08

Wesley Sneijders agent har förklarat att holländaren inte är sugen på att lämna Galatasaray. Men vad betyder egentligen det när silly-cirkusen är i full gång? Juventus har kopplats ihop med mittfältaren och tränaren Massimiliano Allegri är trots den dementin småsugen på att förstärka sitt mittfält.

[PLUS] Mats Rosin: Bäst vore ett OS utan all flaggviftning

UNDERBARACLARA - 14 Feb 14 kl. 15:00

Hur är det, har ni det sjukt härligt i tevesofforna? Eller sjukt otroligt spännande? Just sjukt tycks vara det verkliga inneordet när sportsliga upplevelser ska beskrivas.

”Jag blir sällan sugen på något sött”

Kostdoktorn - 06 Nov 13 kl. 11:26

Idag intervjuas vetenskapsjournalisten Ann Fernholm i SvD. Det handlar om problemet med sött blod och vilka kostråd som fungerar bäst vid diabetes och för att gå ner i vikt.”Jag blir sällan sugen på något sött”Fernholms bloggInlägget ”Jag blir sällan sugen på något sött” dök först upp på Kostdoktorn.


Fler inlägg från Livsvinst

Hår & RFSL-minnen

Livsvinst - 07 Dec 17 kl. 17:27

Efter jobbet i går var det dags för en liten uppiffning. Läget var akut och jag kände mig som en grå mus. Till skillnad från nu efter uppiffningen då jag känner mig som en upplyst unicorn.

Nytt jobb tjohoo!

Livsvinst - 06 Dec 17 kl. 11:20

I fredags morse var jag på en arbetsintervju för ett jobb som digital kommunikatör, ett vik till sommaren som skulle passa mig perfekt. Jobbet på Naturvårdsverket som webbredaktör börjar lida mot sitt slut (också ett vik) och jag var tvungen att se om mitt eget hus då framtiden här kändes oklar just nu. Jag har verkligen trivts bra med mina arbetskamrater och klimatet här.

Vilken helg!

Livsvinst - 04 Dec 17 kl. 16:27

Vissa helger går i slowmotion, andra i 180. De flesta i 140. Den här helgen gick i 220.

Adventskalender

Livsvinst - 01 Dec 17 kl. 14:23

Äntligen december och nästan juletider. Och julefridsmys. Stjärnor i fönstren och adventskalender.

Min spanska Loui

Livsvinst - 29 Nov 17 kl. 16:12

I dag är det exakt tre år sedan Loui kom till mig. Med andra ord också tre år sedan jag bodde i Spanien och jobbade som mäklare. Time flies… Älskade Loui.

Novemberdeppigt väder

Livsvinst - 28 Nov 17 kl. 13:44

Det här med november har aldrig riktigt varit min grej. Jag är otroligt lättpåverkad av väder och vind. Regn och mörker gör inget gott med mig.

Tittut

Livsvinst - 24 Nov 17 kl. 11:27

Det kan vara så att jag saknat att skriva. Det är så kan jag säga. Det har hänt så fruktansvärt mycket det här året.

Doris och Lola

Livsvinst - 23 Nov 17 kl. 08:38

Små och naggande goda. Hur tusan hamnade de hos oss egentligen? Vad gör man med en så liten häst?

Datenight

Livsvinst - 22 Nov 17 kl. 10:46

För första gången på evigheter så hade vi en oplanerad kväll igår. Vad passar då bättre än att unna sig en datenight med sin älskling? Sedan några veckor tillbaka har vi medryttare till hästarna och därmed två lediga dagar i veckan.

Cirkuslivet

Livsvinst - 21 Nov 17 kl. 13:05

”Bara” dryga året sedan jag sist skrev något här på bloggen. Och hjälp vad det hunnit hända saker. Både goda och mindre goda.

Amsterdam

Livsvinst - 24 Aug 16 kl. 13:34

Snipp snapp snut så var hela fem veckors semester slut. Att avsluta semestern med att rumla runt i Amsterdam var ett väldigt lyckat drag. Ja, vi var vansinnigt trötta när vi kom hem mitt i natten efter att flyget blev försenat att starta och sedan inte fick landa pga emergency situation… Nåja, roligare kunde man ha det uppe i luften än att undra om det var VI som hade en bomb på planet eller om det var en bomb på marken som gjorde det hela svårt att landa.

Sista semesterveckan

Livsvinst - 16 Aug 16 kl. 10:48

Fyra veckor avklarade. En vecka återstår. Tiden går fort.

Semesterfirandet fortgår

Livsvinst - 04 Aug 16 kl. 13:49

Efter att halva semesterperioden om fem veckor är avklarad landade vi äntligen i lilla stugan vid sjön i går kväll. Efter att vi snabbt packat in allt så satte vi oss på madrasser inlindade i filtar på bron och njöt. Ända tills regnet kom 20 minuter senare.

After-Pride-Uppvaknandet

Livsvinst - 01 Aug 16 kl. 16:29

Veckan på Västkusen gick alldeles för snabbt. Alldeles för snabbt. Att återvända till det ”normala” livet efter en vecka fylld av kärlek är inte helt lätt.

Västkusten levererar

Livsvinst - 19 Jul 16 kl. 13:43

Första semesterveckan har än så länge visat sig vara en fullträff i planering. Strålande sol, vänner, skönt häng, vacker svensk natur etc. I söndags lämnade vi Stockholm för en hel vecka i Smögen och det är inget vi ångrat (än så länge, bara måndag i dag visserligen).