Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ska bara redigera lite

Bokbloggar - 07 Nov 18 kl. 13:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Snart kan du redigera Microsoft Office-filer i Google Docs

Feber.se - 11 Apr 19 kl. 12:30

Smidigt! Google har gjort Docs lite vassare genom att peta in stöd för fler filtyper. Mer specifikt handlar det om filtyper kopplade till Microsoft Office som du från och med nu kommer kunna redigera i Googles webbverktyg utan att strula till formatering eller behöver konvertera till kompatibelt format.

Dropbox gör det enklare att redigera dokument i molnet

Feber.se - 07 Nov 18 kl. 08:45

Släpper tillägg tillsammans med Adobe, Vimeo och andra Filer som man lagrar på molnlagringstjänsten Dropbox kommer snart att bli lite enklare att redigera efter det att Dropbox har inlett ett samarbete med flera andra tredjeparts-företag. Samarbetet handlar om något man kallar för "Extension" vilket gör att man kan redigera vissa typer av dokument med externa redigeringsprogram, som till exempel Photoshop, medan filerna fortfarande lagras och sparas i Dropbox moln. Initialt kommer Dropbox ha ett tiotal samarbetspartners för extensions varav Adobe och Vimeo antagligen är de två mest kända.

Adobes AI kan isolera objekt i videoklipp

Feber.se - 18 Oct 18 kl. 16:00

Videoredigering kan gå mycket snabbare med Fast Mask Adobe har visat upp en hel del intressanta videoredigerings-grejer under Adobe Max-konferensen och "Fast Mask" är ytterligare en sådan. Det handlar om en funktion som använder Adobes artificiella intelligens Sensei för att isolera utvalda objekt i ett videoklipp Detta kan man sedan redigera ungefär som om det hade varit inspelet framför en så kallad green screen vilket ni kan se tre olika exempel på i klippet ovan. Adobe visade även upp en teknik man kallar för "Good Bones" med vilken det bli möjligt att gruppera och redigera komplex vektorgrafik så att man inte behöver redigera vektorerna en och en.

Casey Neistat tittar på DJI Ronin-S

Feber.se - 07 Jun 18 kl. 19:00

Och snackar lite redigering med Nerdwriter Casey Neistat har lagt vantarna på kamerastabilisatorn DJI Ronin-S och har släppt en video där han pratar lite om den. I videon snackar han även med Evan Puschak som bland annat driver Youtube-kanalen Nerdwriter1 om hur det är att redigera videor. Har ni inget behov av att höra deras visdom så kan ni spola fram till typ 5:30.

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge uppdateras till Android Oreo i Sverige

Swedroid.se - Allt om Google Android - 30 May 18 kl. 11:58

Samsung tog lite tid på sig men nu har jätten uppdaterat 2016 års toppmodeller Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge till Android 8.0 Oreo i Sverige. Uppdateringarna kan laddas hem trådlöst direkt från telefonerna (OTA) och ligger på cirka 1260MB.

Samsung Galaxy S7 Edge uppdateras till Nougat i Sverige

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Feb 17 kl. 12:30

Enligt inlägg i forumet har Samsung börjat uppdatera Galaxy S7 Edge till Android 7.0 i Sverige, cirka en månad efter att vissa deltagare i betaprogrammet fått uppdateringen. Det verkar som att Tre är en av de första operatörerna att erbjuda Nougat.

Samsung börjar skicka ut Nougat till Galaxy S7 och S7 Edge

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 Jan 17 kl. 13:52

Enligt Samsung-sidan SamMobile är skarpa Android 7.0 Nougat nu på väg ut till Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. De som deltagit i betaprogrammet får första tjing och för dessa användare är uppdateringen blott 215MB.

Fotoappen VSCO har nu stöd för RAW

Feber.se - 20 Dec 16 kl. 15:30

Kräver dock en nyare iPhonemodell De som använder appen VSCO för redigering av bilder kan nu fota och redigera i RAW samt importera RAW-foton till appen. En trevlig nyheter för de som vill ha bättre redigeringsmöjligheter för sina foton. För att kunna ta del av den nya redigeringsmöjligheten krävs dock att användaren har en iPhone SE, 6s, 6s Plus, 7 eller 7 Plus.

Fatboy levererar som riktig lagmaskin

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 06:57

Fatboy är lite tuffare, lite stiligare och lite coolare. Än vem är av ringa betydelse, det bara är så..


Fler inlägg från Bokbloggar