Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Skamvrån

Bokbloggar - 02 Jun 19 kl. 11:22

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Löfven om Arbetsförmedlingen: Nu får de tre partierna stå i skamvrån

Nyhetspressen - 30 Jan 19 kl. 12:58

Statsminister Stefan Löfven säger att det blir svårt att reglera det ansträngda ekonomiska läget på Arbetsförmedlingen i vårändringsbudgeten.  – Ulf Kristersson är ytterst ansvarig för det här. Nu får de tre partierna stå i skamvrån, säger han på en presskonferens.

Malmedalsveckan – vilken flopp!

Nyhetspressen - 22 Aug 18 kl. 14:48

Tänk så vansinnigt många skattekronor som läggs på taffligt arrangerade events som få går på. Arrangörerna av det som skulle bli Skånes svar på Almedalsveckan förtjänar att ställas i skamvrån, liksom de politiker som gett dem en miljon, uppenbarligen utan krav och kontroll. Vilket misslyckande..

Kritik mot användning av timeout vid barnuppfostran

Nyhetspressen - 23 Jul 18 kl. 08:29

Mer än var tredje förälder använder timeout, en variant på skamvrån, då de uppfostrar sina barn, enligt en rapport som nyligen lämnats till regeringen. Men metoden får kritik..

Storbank i skamvrån – avskaffar mål

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 13:52

I spåren av de högst tveksamma och aggressiva försäljningsmetoderna har högsta ledningen för USA:s största bank Wells Fargo beslutat att skrota alla produktförsäljningsmål i kontorsrörelsen. Utspelet görs bara några dagar efter det att banken åkt på mil.

Hockeyn i skamvrån

Mats Wennerholm - 10 Jul 14 kl. 14:25

Det går att komma med hur många ursäkter som helst, men svensk hockey har verkligen skämt ut sig i samtliga tre fall av dopningförseelser sporten drabbats av inom ett halvår. Det är tre fall för många. Och Mark Owuyas avstängning på ett år slog ner som en bomb.


Fler inlägg från Bokbloggar

Verkanseld

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Den nya skolan

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Vild

Bokbloggar - 9 timmar sedan