Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Simplicity

Skapa inbjudande badrum!

Simplicity - 06 Jan 13 kl. 08:18

Bild: Simplicity Söndag och dagen då säkert många av er laddar upp för att börja jobba igen efter långledigheten. Hur kan man bättre få energi än att ta ett varmt långt bad, skrubba och smörja in sig, peela fossingarna och njuta en stund? Idag bjuder jag på ett gästblogginlägg på Designporten, där jag med enkla medel vill inspirera er till ert mer harmoniskt och inbjudande badrum. Det är mitt eget badrum jag fixat, och med klassiska före- och efterbilder hoppas jag ni alla ska kunna se vad skillnaden blir om man använder samtliga element i inredningen, tänker på kontraster samt använder sig av någon accentfärg! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Politiker vill göra Maglarpsrondellen till vacker entré till Trelleborg

Nyhetspressen - 05 Oct 18 kl. 11:11

Maglarpsrondellen borde utsmyckas så att den utgör en inbjudande entré till Trelleborg. Politikerna i kommunstyrelsen håller med den person som lämnat in ett medborgarförslag i frågan..

Festival hyllas för tillgänglighet för funktionsnedsatta

Nyhetspressen - 16 Jul 18 kl. 10:39

Therese Carlsson är funktionsnedsatt och hyllar dagfestivalens ”Vi som älskar 90-talet” arrangemang vid Bananpiren för dess tillgänglighet. – Aldrig tidigare har jag varit med om ett arrangemang som varit så inbjudande och öppet för oss med funktionshinder..

Använder du toalettpapper?

apg29 - 31 Oct 17 kl. 15:51

På sitt oefterhärmliga sätt presenterar Christer Åberg evangelium i badrummet!

Bytardag med varm omtanke

Nyhetspressen - 22 Oct 16 kl. 12:57

Ute visar hösten sin sämsta sida. Men inne i Mariedalskyrkan är det varmt och inbjudande under hela lördagen, med klädbytardag och rättvist fika..

Bostäder, boulevarder och biltrafik: Detta ändrar med Helsingfors nya generalplan

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 16:21

En tätare stadskärna, nya spårvägsförbindelser och inbjudande stadsboulevarder. Allt det här ska bli verklighet om förslaget till ny generalplan blir verklighet i Helsingfors. Men planen innehåller också många omstridda inslag.

Larm om brand i badrum

Nyhetspressen - 17 Sep 16 kl. 23:50

En brand ska ha utbrunnit i ett badrum i en lägenhet i Skogsbo..

Har Karin Sveriges fulaste badrum?

Nyhetspressen - 30 Jul 16 kl. 14:40

Kan det här vara Sveriges fulaste badrum? Karin Täppers tror det - hon är minst sagt missnöjd med stilen. Nu har hon anmält sig till en tävling där hennes badrum kan koras till vinnare.

Schweizisk humor

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 21:22

Hittade den här i ett badrum i Zürich. De är inte lika imponerade över sociala medier där.

Ett ståndaktigt badande

Bloggkommentatorerna - 18 Jul 14 kl. 19:28

UnderbaraClara har renoverat sitt badrum och det man får se av det i det här inlägget ser superfint ut. Hon svarar nu också på frågan om hur de har tvättat sig innan deras nya badrum och det har alltså skett i källaren. Jag minns för ett par år sedan, när Clara flyttade in i huset, så var det långa spekulationer om Clara inte hade badrum i huset.

Min tvättstuga

Fyra årstider - mitt liv på landet - 27 Jan 14 kl. 06:30

Stol Ikea, kudde AllrumIgår när jag vakande och badrummet var stökigt så tog jag 10 min för att städa. Vi kan stöka ner, men vi har en grundordning som gör att det går fort att plocka ordning. Denna delen är vår tvättstuga eller vad man ska kalla det.


Fler inlägg från Simplicity

Turkost

Simplicity - 24 Mar 13 kl. 19:36

Fortfarande är turkost en het färg. Det här underbara kaklet är från Fired Earth.

Jag har flyttat till Sköna hem!

Simplicity - 01 Feb 13 kl. 13:29

Numera hittar du min blogg på Sköna hem! Hoppas att du fortsätter följa mig där! Du som har länkat till mig i din länklista, vore jag väldigt tacksam om du ville ändra till följande adress: addsimplicity.

Mitt kontor – Moodboard

Simplicity - 31 Jan 13 kl. 08:07

Kollage: Simplicity Idag bjuder jag på lite inspiration kring kontor. Inredning, förvaring och andra saker som förhöjer arbetet på din arbetsplats. Imorgon är det nämligen första februari och då flyttar jag inte bara över min blogg till Sköna hem, utan jag flyttar även in till mitt nya kontor!

Feng Shui och nattduksbord

Simplicity - 30 Jan 13 kl. 10:09

Bild: Ikea Tänk på att ett nattduksbord som är lite högre kan rikta vassa kanter mot dig när du ligger i sängen. Omedvetet och medvetet kan detta ibland upplevas som störande. Ett sätt är att höja sängen något (eller korta benen på ditt nattduksbord) så att inte kanten ligger i linje med huvudet när du sover.

Fotokonst av Hannah Lemholt

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 22:31

Ja vad säger man?! Vackert så man baxnar!! Jag bara mååååste få tag på ett ex av denna vackra fotokonst av Hannah Lemholt.

Hållbar inredning

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 08:44

Att inreda hållbart är som bekant något som ligger i tiden. För mig har det två definitioner. Dels att inreda på ett sätt som skapar harmoni och där inredningen är i balans oavsett stil.

Min Sköna hem kollega!

Simplicity - 28 Jan 13 kl. 08:33

Bilder: Anna-Malin, Helt Enkelt Måndag och ny vecka!! Och jag börjar den med möte och lunch med en kollega! För nu mina vänner får jag avslöja vem som blir min bloggkollega på Sköna Hem, Anna-Malin med den vackra bloggen Helt Enkelt (Skåne rules!!

Essence Plus – Tävling!

Simplicity - 26 Jan 13 kl. 09:55

Lördag, helg och säkert gör ni något mumsigt att äta ikväll och till det vill man ju gärna ha utsökta drycker i vackra glas! Visste du om att i torsdags lanserades Essence Plus för Iittala, formgiven av Alrbert Häberli? En vidareutveckling av det tidigare Iittalaglaset Essence!

Mattor & katthår

Simplicity - 25 Jan 13 kl. 08:59

Bild: Simplicity Fortfarande har jag inte hängt tillbaka tavlorna ovanför vår House Doctor byrå sedan jul. Ser väldigt tomt ut ser jag nu när jag fotat. Men nu känns det som det tåls att tänka på.

Nytt i vårt kök

Simplicity - 24 Jan 13 kl. 08:23

Mitt hem!!

Simplicity - 23 Jan 13 kl. 08:00

Alltså jag dör lite grann!! Hur snyggt är inte det här hemmet?! Gah!!

Ellos & Frida Trendenser

Simplicity - 22 Jan 13 kl. 08:20

Vi börjar morgonen med dessa fantastiska bilder från Ellos stylade av ingen mindre än Frida Ramstedt, Trendenser. Vilken harmoni, vilka färger och vilken längtan efter att vårfixa till det här hemma man får!! Snyggt jobbat Frida!!!

Min firmabil!

Simplicity - 21 Jan 13 kl. 12:25

Ser ni den här svischa förbi är det bara jag! Nu är den klar och ska bara stripas! Tycker den blev fin!

Att drömma sig bort

Simplicity - 20 Jan 13 kl. 08:48

Idag väljer jag att drömma mig bort hit! Till denna fantastiska plats på Mallorca, utan 10 minusgrader, snö och kalla vindar. Idag väljer jag värme, naturmaterial och rustika golv som blivit varma av solens strålar, utan fårskinnstofflorna på.