Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Skarven av Sara Lövestam

Bokbloggar - 25 Jun 18 kl. 14:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sara, 33, lämnade tryggheten i Sverige för nya drömjobbet

Nyhetspressen - Igår: 19:55

För sju år sedan drev Sara Johansson, 33, en framgångsrik frisersalong i Borås.Trots en rad anställda och fina uppdrag för modebranschen kände hon sig oförlöst.I dag lever hon drömlivet som pilot – efter ett möte med Iron Maiden-sångaren som kom att förändra allt..

Sara, 16, dog – efter att ha använt tampong

Nyhetspressen - 30 Jun 18 kl. 18:00

16-åriga Sara Manitoski hittades död under en klassresa den 15 mars 2017. Det var hennes vänner som hittade henne livlös i tältet.Ett år senare har nu obducenter fastställt dödsorsaken.

Dotterns hyllning till Ted Gärdestad i tv

Nyhetspressen - 23 Jun 18 kl. 17:50

Sara Zacharias är dotter till den svenska musiklegenden Ted Gärdestad och gör även egen musik. När hon gästade TV4:s "Nyhetsmorgon" hyllade hon sin fars stora talang.– Det är ju fantastiskt att ha fått lämna ett sådant arv efter sig som han gjorde, säger Sara Zacharias i programmet.

Sara tvingas operera bort sina bröst och äggstockar

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 19:57

24 år ung fick Sara Adolfsson mardrömsbeskedet att hon bär på en aggressiv genmutation. Sannolikheten att hon kommer att drabbas av cancer är mycket stor.– Så stor att jag behöver operera bort mina bröst och äggstockar innan jag fyller 30, berättar Sara.

Saras obehagliga syn från bilen: ”Konstigt”

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 06:00

Under en nattlig åktur med bilen såg Sara Karlsson, 29, en kvinna som såg rädd ut.Strax bakom kvinnan gick en man som såg ut att förfölja henne.Misstankarna fick Sara att agera och stanna till och prata med kvinnan – något som fick mannen att lämna platsen.


Fler inlägg från Bokbloggar

Naturkraft

Bokbloggar - 6 timmar sedan