Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Slaktaren i Highgate

Bokbloggar - 08 Jul 19 kl. 19:14

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kirsten Dunst i nya ”Fargo”-säsongen

UNDERBARACLARA - 11 Dec 14 kl. 08:32

Den hyllade antologiserien ”Fargo” har kontrakterat de första skådespelarna inför den andra säsongen. Filmstjärnan Kirsten Dunst och ”Breaking bad”-bekante Jesse Plemons är båda klara för stora roller, uppger Deadline Hollywood. Dunst ska spela Peggy Blomquist, en kosmetolog med storstadsdrömmar, och Plemons ska spela hennes make, slaktaren Ed.

Isaac Rosa gör arbetaren synlig

UNDERBARACLARA - 05 Dec 12 kl. 15:34

Tolv människor med olika yrkesroller har samlats i en fabrikslokal. Telefonförsäljaren, muraren, slaktaren, mekanikern och deras kollegor kommer dit varje dag för att arbeta. Muraren [...

Highgate cemetery

Bokbloggar - 07 Apr 12 kl. 16:15

Ko lurar slaktaren – genom att låtsas vara ett rådjur

Udda Nyheter med Mickey J Barczyk - 11 Aug 11 kl. 02:21

En ko i Tyskland har lyckats att lura döden då hon flydde från slaktaren – och under 10 månader gömde sig bland en flock rådjur i skogen. Det var förra året som kon, som fått namnet Yvonne, vägrade att acceptera en korvbaserad framtid och tog till flykt. Sedan dess har hon lurat både slaktaren och polisen under nästan ett år i närliggande skog efter att gömt sig bland sina nya kamrater.

I dag ställs Ratko Mladic inför rätta

Nyhetspressen - 03 Jun 11 kl. 09:01

”Slaktaren från Srebrenica” misstänks för flera grova krigsbrottMen advokaten hävdar att han är för sjuk för en rättegång.

Åtalet mot Ratko Mladic har ändrats

Nyhetspressen - 01 Jun 11 kl. 15:23

I natt sov "Slaktaren från Srebrenica" - Ratko Mladic - i fängelset i Haag. På fredag startar rättegången mot den misstänkte folkmördaren. Då får han själv säga hur han ställer sig till anklagelserna.

Mladics hustru: Han bad oss om ursäkt

Nyhetspressen - 29 May 11 kl. 12:12

Bosilijka Mladic träffade sin man Ratko Mladic i häktet i Serbien efter att inte ha setts på tio år. Nu berättar hon om mötet med mannen som kallas "slaktaren" - och som kan utlämnas till krigstribunalen i Haag redan på måndag. - Han bad oss om ursäkt, säger hon.


Fler inlägg från Bokbloggar

Styx Märke

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Porträttet

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Hästen på Vinga

Bokbloggar - 2 timmar sedan