Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prylkoll.se

Snolo Stealth-X – en pulka i kolfiber

Prylkoll.se - 04 Nov 12 kl. 09:00

Lagom till vintern dyker Snolo Stealth-X upp. En höghastighetspulka i kolfiber från Nya Zealand. Frontskidan har egen upphängning så genom att luta i sidled och trycka med fötterna på styrbalken framtill kan du styra pulkans framfart. Samtidigt som du har ett krampaktigt grepp om sidohandtagen får man förmoda. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Leica släpper Monochrom i en stealth-version

Feber.se - 09 Mar 18 kl. 14:12

Lyser i mörkret! Leica har presenterat en ny version av kameramodellen Monochrom vars första version man släppte 2012. Den nya versionen av kameran som enbart kan ta svartvita bilder kallas för Monochrom Stealth Edition och bygger på Monochrom Typ 246 som släpptes 2015.

Pulka och korv

Blondinbella - 04 Mar 18 kl. 18:01

14-årig pojke försvunnen i Borlänge

Nyhetspressen - 05 Jan 17 kl. 02:08

Vid sjutiden på kvällen gick 14-åringen ut för att åka pulka i västra delen av Borlänge.00.39 på natten mot torsdag anmäls han försvunnen..

Funko Marvel Pop! Vinyl Glow-In-The-Dark Spider-Man (Stealth Suit) Bobble-Head

GeekAlerts - 03 Jan 17 kl. 19:25

Marvel’s classic wallcrawler rocks a new look with the Funko Marvel Pop! Vinyl Glow-In-The-Dark Spider-Man (Stealth Suit) Bobble-Head. Funko tackles Spidey’s Big Time storyline with this 3 3/4-inch-tall figure that features Spider-Man wearing his stealth suit, with the green color revealing that camo mode is engaged.

Hjälm eller inte när man åker pulka?

Gossips.se - 03 Jan 17 kl. 07:20

Blondinbella befinner sig just nu i Idre med sin familj och hon har lagt upp flera bilder på barnen när dom åker pulka vilket en del läsare har reagerat på. Man ser på bilderna att barnen inte har hjälm på sig när dom åker pulka men i ett tidigare inlägg så har dom hjälm på sig när dom åker skidor och snowracer. Läsarna har delade meningar kring detta då en del anser att det inte är så noga medans andra tycker att det är jätteviktigt att barn ska ha hjälm på sig oavsett.

Kina testar sitt nya stridsplan

Nyhetspressen - 26 Dec 16 kl. 09:13

Kina har testflugit den senaste versionen av sitt "stealth"-krigsplan, FC-31 Gyrfalcon. Planet, som tidigare kallades J-31, är Kinas motsvarighet till amerikanska Lockheed Martins F-35 – ett femte generationens stridsflygplan med smygteknik som beskrivs.

Chibok-flicka hittad i Nigeria

Nyhetspressen - 05 Nov 16 kl. 11:52

Militären i Nigeria har räddat en av de saknade skolflickorna från Chibok nära gränsen till Kamerun, uppger en talesperson för armén. Flickan hittades i Pulka av styrkor som bevakar rymlingar från Boko Harams bas i Sambisaskogen. Flickan bar en tio månader gammal son i armarna när hon hittades.

Lista: Andra världskrigets märkligaste vapen

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 11:50

Från fladdermus-bomben till världens första stealth-flygplan och en av de märkligaste ubåtarna som någonsin byggts. Under andra världskriget utvecklades några av de mest säregna, spektakulära och konstigaste vapen som världen har skådat. SvD listar här några av dessa..

Razer släpper Blade Stealth och Core i Europa

Feber.se - 21 Oct 16 kl. 11:00

Kommer dyka upp senare i år Under gårdagen presenterade Razer nya monsterlaptopen Blade Pro som utrustats med GTX 1080 samt 17 tum stor 4K-display. Företaget meddelade även att vi i Europa äntligen kommer kunna lägga vantarna på Razers lilla 12-tummare Blade Stealth samt Razer Core senare i år. Razer Stealth är utrustad med sjunde generationens Intel Core i7-processor, 16GB ram och 1TB SSD.


Fler inlägg från Prylkoll.se

Apple köper ”Netflix för tidskrifter”

Prylkoll.se - 04 Apr 18 kl. 13:36

Apple uppges ha köpt tjänsten Texture vilket innebär att användare får tillgång till över 200 tidskrifter på ett och samma ställe mot en månadsavgift. Texture har funnits på marknaden sedan 2010... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Philips Hue-lampor utomhus

Prylkoll.se - 02 Apr 18 kl. 13:29

Philips kommer släppa nya Hue-lampor framtagna för utomhusbruk. Nu ska företagets smarta belysning tas utanför huset. Den nya serien fungerar så klart inom Philips Hue’s redan rådande system...

Ny klocka från Fitbit

Prylkoll.se - 31 Mar 18 kl. 19:52

Nu har Fitbit presenterat en ny smart klocka som heter Versa. Det är en snygg klocka som därtill är relativt billig. Versa verkar lovande och framförallt har Fitbit satt en attraktiv prislapp på...

Videosamtal med Messenger Lite

Prylkoll.se - 30 Mar 18 kl. 22:05

Nu är det möjligt att få tillgång till videosamtal även i Messenger Lite. Facebook tillhandahåller en nedbantad version av Messenger med det logiska namnet Facebook Lite. Version kräver inte lika...

Bättre kontroll med Netflix

Prylkoll.se - 29 Mar 18 kl. 21:52

Tanken är att nya förändringar som snart blir internationellt tillgängliga ska förtydliga innehållet och ge föräldrar bättre kontroll att filtrera det. Youtube och Netflix har ersatt... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Spela Xbox One på din Mac

Prylkoll.se - 28 Mar 18 kl. 21:45

Med hjälp av en mjukvaran Onecast blir det möjligt att spela Xbox One på sin Mac. Det är sedan tidigare möjligt att spela sina Playstation 4-spel på både Mac och Windows med hjälp av tjänsten... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Automatisering i ditt hem genom Piccolo

Prylkoll.se - 26 Mar 18 kl. 21:40

Om du drömmer om att kunna styra ditt hem så är förmodligen systemet Piccolo lösningen. Piccolo är en ny hemautomatiseringsteknik som som kontrollerar smarta prylar  i hemmet med hjälp av av olika... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Youtube testar greenscreen via AI

Prylkoll.se - 24 Mar 18 kl. 20:02

Youtube testar en funktion baserad på AI för att byta ut bakgrund i en video utan greenscreen ska behöva krävas. AI som står för artificiell intelligens är en populär teknik just nu och Youtube är... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Titta i ögat och upptäck hjärtsjukdomar med hjälp av Google

Prylkoll.se - 23 Mar 18 kl. 20:47

Verily som är ett systerbolag till Google har arbetat fram verktyg med artificiell intelligens som analyserar en patients ögonbotten och kan på så sätt upptäcka eventuella hjärt- och... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Instruktionsvideo för Homepod

Prylkoll.se - 22 Mar 18 kl. 20:37

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod har släppts på Youtube. Den aktuella instruktionsvideon fokuserar på hur du kan optimera användandet av den smarta högtalaren. Tidigare har Apple släppt...

Statlig garanti för 10 Mbit/s bredbandsåtkomst

Prylkoll.se - 22 Mar 18 kl. 20:02

Alla medborgare ska ha tillgång till bredband med en hastighet på minst 10  Mbit/s, vilket även gäller områden där det idag redan saknas täckning. Regeringen som fattat beslutet har som skäl att... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Flyg med Dart

Prylkoll.se - 21 Mar 18 kl. 20:26

Du kanske inte vill införskaffa en drönare men ändå flyga lite. Då passar pappersflygplanet Powerup Dart perfekt. Det finns alternativ för de som känner osäkerhet inför drönare.

Google Assistant på svenska

Prylkoll.se - 21 Mar 18 kl. 20:20

Röstassistenten Google Assistant kommer under året få en svensk version och blir därtill tillgänglig på flera nya språk. Under året kommer Google Assistant utöka sin språkkapacitet. Flera länder...

Ingen större uppdatering för Macbook Pro i år

Prylkoll.se - 25 Feb 18 kl. 16:52

Det ryktas om att det under 2018 endast blir en komponentuppdatering snarare än en större uppdatering för MacBook Pro. Apples planer för året innefattar inte någon större förändring av det... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Facebook ändrar om

Prylkoll.se - 20 Feb 18 kl. 16:46

Tanken är att du framöver kommer kunna se ännu mer innehåll från vänner och bekanta i flödet på Facebook. Information från företag och Facebook-sidor kommer synas mindre. Mark Zuckerberg meddelade...