Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prylkoll.se

Snolo Stealth-X – en pulka i kolfiber

Prylkoll.se - 04 Nov 12 kl. 09:00

Lagom till vintern dyker Snolo Stealth-X upp. En höghastighetspulka i kolfiber från Nya Zealand. Frontskidan har egen upphängning så genom att luta i sidled och trycka med fötterna på styrbalken framtill kan du styra pulkans framfart. Samtidigt som du har ett krampaktigt grepp om sidohandtagen får man förmoda. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

14-årig pojke försvunnen i Borlänge

Nyhetspressen - 05 Jan 17 kl. 02:08

Vid sjutiden på kvällen gick 14-åringen ut för att åka pulka i västra delen av Borlänge.00.39 på natten mot torsdag anmäls han försvunnen..

Funko Marvel Pop! Vinyl Glow-In-The-Dark Spider-Man (Stealth Suit) Bobble-Head

GeekAlerts - 03 Jan 17 kl. 19:25

Marvel’s classic wallcrawler rocks a new look with the Funko Marvel Pop! Vinyl Glow-In-The-Dark Spider-Man (Stealth Suit) Bobble-Head. Funko tackles Spidey’s Big Time storyline with this 3 3/4-inch-tall figure that features Spider-Man wearing his stealth suit, with the green color revealing that camo mode is engaged.

Hjälm eller inte när man åker pulka?

Gossips.se - 03 Jan 17 kl. 07:20

Blondinbella befinner sig just nu i Idre med sin familj och hon har lagt upp flera bilder på barnen när dom åker pulka vilket en del läsare har reagerat på. Man ser på bilderna att barnen inte har hjälm på sig när dom åker pulka men i ett tidigare inlägg så har dom hjälm på sig när dom åker skidor och snowracer. Läsarna har delade meningar kring detta då en del anser att det inte är så noga medans andra tycker att det är jätteviktigt att barn ska ha hjälm på sig oavsett.

Kina testar sitt nya stridsplan

Nyhetspressen - 26 Dec 16 kl. 09:13

Kina har testflugit den senaste versionen av sitt "stealth"-krigsplan, FC-31 Gyrfalcon. Planet, som tidigare kallades J-31, är Kinas motsvarighet till amerikanska Lockheed Martins F-35 – ett femte generationens stridsflygplan med smygteknik som beskrivs.

Chibok-flicka hittad i Nigeria

Nyhetspressen - 05 Nov 16 kl. 11:52

Militären i Nigeria har räddat en av de saknade skolflickorna från Chibok nära gränsen till Kamerun, uppger en talesperson för armén. Flickan hittades i Pulka av styrkor som bevakar rymlingar från Boko Harams bas i Sambisaskogen. Flickan bar en tio månader gammal son i armarna när hon hittades.

Lista: Andra världskrigets märkligaste vapen

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 11:50

Från fladdermus-bomben till världens första stealth-flygplan och en av de märkligaste ubåtarna som någonsin byggts. Under andra världskriget utvecklades några av de mest säregna, spektakulära och konstigaste vapen som världen har skådat. SvD listar här några av dessa..

Razer släpper Blade Stealth och Core i Europa

Feber.se - 21 Oct 16 kl. 11:00

Kommer dyka upp senare i år Under gårdagen presenterade Razer nya monsterlaptopen Blade Pro som utrustats med GTX 1080 samt 17 tum stor 4K-display. Företaget meddelade även att vi i Europa äntligen kommer kunna lägga vantarna på Razers lilla 12-tummare Blade Stealth samt Razer Core senare i år. Razer Stealth är utrustad med sjunde generationens Intel Core i7-processor, 16GB ram och 1TB SSD.

Hydraulisk press vs kolfiber

Feber.se - 25 Aug 16 kl. 20:00

Pressat läge Här kommer det senaste klippet från Hydraulic Press Channel där pressen får möta kolfiber från Polen. Bonusklipp nedan. sploid.

Skoter med pulka har voltat

UNDERBARACLARA - 02 Apr 16 kl. 13:16

En snöskoter med pulka har voltat i Adak i Malå. Skadeläget är oklart. Artikeln uppdateras.


Fler inlägg från Prylkoll.se

Eldriven Beetle från Volkswagen planeras

Prylkoll.se - 05 Dec 17 kl. 20:28

Tesla är långt ifrån ensamma om att tillverka elbilar. Till exempel har Volkswagen planer på att släppa ut en eldriven version av klassikern Beetle i trafik. Volkswagen liksom andra biltillverkare...

Harry Potter i Pokémon Go-anda

Prylkoll.se - 02 Dec 17 kl. 20:24

Niantic som är spelföretaget bakom succén Pokémon Go har meddelat att ett nytt spel med förstärkt verklighet (AR) släpps under 2018 – närmare bestämt ett spel baserat på Harry Potter. Det... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Clips uppdateras

Prylkoll.se - 30 Nov 17 kl. 20:19

Apples app Clips har uppdaterats till version 2.0. Det innebär nytt gränssnitt, nya effekter och så kallade selfiescener.

Polk Audio

Prylkoll.se - 28 Nov 17 kl. 20:14

Nu släpps fyra nya kompakta high-performance soundbars från Polk Audio. Polk MagniFi Mini, Polk MagniFi Max, Polk Signa S1 och Signa Solo. Polk MagniFi Mini passar utmärkt för den som har...

Disneys tjänst billigare än Netflix

Prylkoll.se - 27 Nov 17 kl. 20:08

Enligt Disney blir deras nya strömmande videotjänst billigare än konkurrenten Netflix. Det var tidigare i år som Disney meddelade att de ska starta en egen strömmande videotjänst. Nu hävdar...

Paket i förstärkt verklighet

Prylkoll.se - 25 Nov 17 kl. 20:03

Med hjälp av den populära tekniken och fenomenet förstärkt verklighet (AR) är det möjligt att via Postnords app granska ditt paket. Förstärkt verklighet, eller Augmented Reality (AR) är den... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Polk Boom

Prylkoll.se - 24 Nov 17 kl. 19:53

Polk Boom lanserar snart världens mest wearable, färgstarka och actiontåliga Bluetooth-högtalare i Skandinavien. Dem kan placeras var som helst så att du ska kunna lyssna på din favoritmusik så... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Skriv längre på Twitter

Prylkoll.se - 22 Nov 17 kl. 19:48

Twitter har fördubblat gränsen för tecken till 280, vilket medför att en del som vill uttrycka sig lite längre slipper dela upp sina tweetar. Till en början lät Twitter utvalda användare testa att... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Oneplus 5T

Prylkoll.se - 21 Nov 17 kl. 19:46

Den 16 november presenterades Oneplus 5T som kommer finnas ute i handeln från och med 21 november. Till en början var det lite oklart huruvida Oneplus 5T ens skulle lanseras. I New York den 16...

Lätta trådlösa hörlurar med nya Plattan 2 Bluetooth

Prylkoll.se - 10 Nov 17 kl. 10:29

Gillar du frihet utan sladd, men inte gillar tunga hörlurar, då ska du testa nya lätta trådlösa hörlurarna: Plattan 2 Bluetooth. Jag har fått tag på ett pressexemplar av nya Plattan 2 Bluetooth... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Google Assistant blir kompatibelt med Apple Music på Iphone

Prylkoll.se - 07 Nov 17 kl. 11:02

Med hjälp av Google Assistant, som är en smart röstassistent, är det möjligt att navigera i Apple Music på en iPhone. Den som har tröttnat på Apples egna röstassistent Siri kan istället använda... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Apple Homekit stödjer LIFX

Prylkoll.se - 06 Nov 17 kl. 10:54

LIFX lanserar en ny serie minilampor som kan pryda hemmet och därtill får stöd för Apples Homekit. LIFX är en smart belysningslösning för hemmet. Den aktuella miniserien är specifikt framtagen för...

Apples TV-app premiär i Sverige

Prylkoll.se - 04 Nov 17 kl. 10:24

Nu släpps Apples TV-app tillsammans med i IOS 11.1 och TV OS 11.1 i Sverige.

Nytt molnbaserat Lightroom CC från Adobe

Prylkoll.se - 02 Nov 17 kl. 10:22

En ny version av Lightroom CC, uppdateringar samt en ny mobilversion kommer hädanefter utgöra Lightroom Classic CC. Det har nu gått över tio år sedan Adobe släppte Lightroom på marknaden. Det är...