Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen. Men det blev enn tung skapelse i dubbel bemärkelse, resultatet väger in på sex ton! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ford ska börja använda Teslas laddningsport i USA

Feber.se - 29 May 23 kl. 14:00

Och Tesla ska utveckla en adapter för Fords nuvarande elbilar Ford meddelade i slutet av förra veckan att över 12 000 Tesla Superchargers i USA kommer kunna använda med tillverkarens bilar i början av 2024. Fords nästa generation av elbilar ska också använda den öppna versionen av Teslas NACS-laddningsport i USA. För de bilar utan porten ska Tesla utveckla en adapter för sina Superchargers så att Ford-ägare kan ladda sina F-150, Mustang Mach-E och E-Transit vid snabbladdarna.

Tesla Model Y är nu världens bäst säljande bil

Feber.se - 26 May 23 kl. 12:30

Första elbilen som lyckas med den bedriften Nu har Tesla Model Y lyckats med något som ingen annan elbil har lyckats med tidigare - att bli världens bäst säljande bil. Förra året blev modellen den bäst säljande i Europa och Kalifornien och den fjärde bäst säljande i Kina. Men under årets första kvartal blev den alltså bäst i hela världen och petar därmed ner Toyota Corolla från tronen.

Tesla drabbad av stor dataläcka

Feber.se - 26 May 23 kl. 10:30

Dokument om olyckor med självkörande bilar har läckt ut Den tyska tidningen Handelsblatt säger sig ha fått runt 23.000 dokument från Tesla som någon med koppling till Tesla läckt till tidningen. Det ska bland annat handla om dokument om cybertruck, excellistor med löner och adresser till anställda samt konfidentiella dokument om olyckor med självkörandefunktionen.

Så här ser insidan på Tesla Cybertruck ut

Feber.se - 26 May 23 kl. 08:30

Kantigt Nu får vi lite bättre koll på hur Tesla Cybertrucks färdiga interiör ser ut. Bilen får en rektangulär ratt med knappar för blinkers och en stor pekskärm i mitten. Armstödet och förvaringen mellan stolarna är lika kantiga som bilen själv är och insidan är överlag ganska så avskalad.

Tesla visar upp sin robot i ny video

Feber.se - 17 May 23 kl. 10:00

Optimus kan nu gå och plocka upp grejer Tesla visade igår upp lite mer av sin humanoida robot Optimus, även kallad "Tesla bot", under en träff med företagets vd Elon Musk och deras aktieägare. I videoklippet som hittas nedan kan ni kolla in hur ett gäng Optimus-robotar tar sig fram i sakta mak på Teslas fabriksgolv. I videon visar man även upp hur roboten kan plocka upp grejer och förflytta dessa mellan olika platser.

Tesla ska ha börjat bygga Model Y med BYD-batterier

Feber.se - 08 May 23 kl. 08:30

Är en del av konstruktionen En sak som är riktigt dyr i en elbil är batteripacket. Om man kan få ner priset på detta kan också bilen bli billigare. Nu ska Tesla ha börjat tillverka bakhjulsdrivna Model Y med billigare batteripack från den kinesiska elbilstillverkaren BYD, vilket i sin tur ska ge billigare Model Y ut till kund.

Snart släpps ett Track Package till Tesla Model S Plaid

Feber.se - 05 May 23 kl. 14:00

Höjer bland annat toppfarten till 322 km/h Plaid är den vassaste versionen du kan få av Tesla Model S. Förra året drog de första leveranserna igång och innan dess hade man lovat att bilen skulle ha en toppfart på 322 km/h. Men de levererade bilarna gjorde "bara" 262 km/h.

Tesla ska sluta fula sig med priserna i Sverige

Feber.se - 03 May 23 kl. 23:15

Tack Konsumentverket (och Peter) Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. Det har varit mycket snack om Teslas priser den senaste tiden.

Tesla höjer priset på Model Y

Feber.se - 02 May 23 kl. 11:55

Nu 53.000 dyrare än Model 3 Ett tag var prisskillnaden mellan Model 3 och Model Y några tusenlappar. Eftersom vi gillar bilar med plats här i Sverige så syntes det också på försäljningen, de flesta valde Model Y.

Tesla-advokater hävdar att Musk-klipp kan vara manipulerade

Feber.se - 28 Apr 23 kl. 14:00

Det var dock inget som gick hem hos domaren I en stämning mot Tesla gällande att deras Autopilot-system kan vara ansvarigt för en dödsolycka använde sig Teslas advokater av ett lite udda argument. Teslas advokater anser att flera videoklipp där Teslas vd Elon Musk uppger att Teslas Autopilot kör bättre än en människa kan vara manipulerade, det vill säga det som även kallas för "deep fakes". Anledningen till att advokaterna tror att det kan handla om ett deep fakes-klipp beror på att Musk själv inte säger sig komma ihåg att han någonsin har gjort uttalanden i klippen.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.