Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fyra årstider - mitt liv på landet

Som jag jobbat

Fyra årstider - mitt liv på landet - 28 Oct 13 kl. 20:43

Å herrejösses vad jag är trött nu, som jag jobbat!! Min rum i skolan som är 30 kvm och som var fullt med skräp är nu så gott som tomt, dessutom har jag städat vedrummet. Jag har fått hjälp av både mina barn så jag har inte varit helt själv. Nu ska det städas mer noggrant och väggarna behöver tvättas med målartvätt skulle jag tro och sedan bli vita. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Thomas har jobbat 30 år i som bibliotekarie – kan få sparken för västvägran: "De ser mig som en olydig person"

Nyhetspressen - 12 Dec 18 kl. 16:00

Thomas Drugg har jobbat 30 år som bibliotekarie och nominerades i år till årets serviceperson i....

Annika, 62, blir fattigpensionär trots att hon jobbat hela livet

Nyhetspressen - 23 Dec 16 kl. 11:59

Annika Strandell, 62, har jobbat heltid, mestadels statligt, sedan hon gick i nionde klass och har under åren som yrkesverksam aldrig varit sjukskriven. Trots detta blev hennes pensionsbesked en enorm besvikelse, rapporterar Expressen.       LÄS MER: Sveriges pensionärer fattigast i Norden Hamnar under EU:s fattigdomsgräns Det visade sig att Annika Strandell kommer att bli fattigpensionär när hon går i pension.

Har jobbat hela livet – blir fattigpensionär

Nyhetspressen - 22 Dec 16 kl. 18:39

Hon har jobbat sedan hon var 15, alltid fast jobb, aldrig sjukskriven. Annika Strandell, 62, trodde inte sina ögon när hon såg pensionsbeskedet. Efter över 40 år i statlig tjänst hamnar hon under EU:s fattigdomsgräns.

”Det här har S jobbat för i tio år”

UNDERBARACLARA - 29 Sep 16 kl. 11:12

Länets S-märkta politiker applåderar regeringens intentioner. ”Det är något som vi Socialdemokrater jobbat för i tio år, inte minst har vi riksdagsledamöter från Västerbotten varit starkt pådrivande. Nu har den S-ledda regeringen beslutat om nya regler som främjar ett hållbart nyttjande av fjällen, samt gynnar jägare bosatta i Sverige”, skriver partiet i ett pressmeddelande.

Danmark utvisar toppstudent

Nyhetspressen - 09 Jan 16 kl. 19:40

Danmark har tvingat den 30-årige ingenjörsstuderanden Marius Youbi att återvända till hemlandet Kamerun — för att han jobbat för mycket. Youbi har jobbat deltid som städare för att finansiera sina studier..

Otto Sjöberg tar över Norstedts

UNDERBARACLARA - 14 May 14 kl. 15:35

Otto Sjöberg har utsetts till ny vd för Norstedts förlagsgrupp Han tillträder sin nya tjänst den 1 augusti. — Jag har jobbat nästan hela mitt liv i medieföretag. Jag har jobbat med tidningar, med tv och i båda medieformerna försökt utveckla de nya medierna i det digitala medielandskapet.

”Rosemarys baby” blir tv-serie

UNDERBARACLARA - 11 Dec 13 kl. 09:02

Det amerikanska tv-bolaget NBC har beställt en miniserie baserad på Ira Levins skräckroman ”Rosemarys baby”. Enligt Hollywood Reporter ska manuset skrivas av James Wrong, som bland annat jobbat med tv-serien ”American horror story”, och Agnieszka Holland, som tidigare jobbat med HBO:s ”Treme”, ska regissera. Några skådespelare är än så länge inte klara.


Fler inlägg från Fyra årstider - mitt liv på landet

Fyra årstider flyttar till ny blogg

Fyra årstider - mitt liv på landet - 09 Mar 14 kl. 16:43

Det har hänt mycket sista åren och jag har känt att jag behöver utvecklas, så en ny blogg 2014.Välkommen in till www.mittlivpalandet.

Jag känner våren

Fyra årstider - mitt liv på landet - 09 Mar 14 kl. 08:40

Väska här, hatt härVintern har gått så snabbt, jag har inte hunnit längta så mycket efter vår om det inte vore för att alla mina fotograferingar drar igång nu. Idag ska vi vara i trädgården, det finns så mycket att göra när man har mark på 1 hektar. Jag ska plantera om mina pelargoner, klippa träd, bilar ska tvättas och så en springrunda.

Kalas med pulled pork och chokladtårta

Fyra årstider - mitt liv på landet - 08 Mar 14 kl. 20:03

Jag älskar att ha kalas med den här mannen, när vi ska middagar och fester så funkar vi så bra tillsammans. Vi har snart 23 år tillsammans och det gör ju att vi känner varandra så bra och hjälps åt. Jag tar ofta plock, städning och pynt och han fixar maten.

Grattis till....

Fyra årstider - mitt liv på landet - 08 Mar 14 kl. 18:40

Nu ni mina vänner har Yvelis dragit en vinnare av ett ljus, ....så Grattis säger vi till Lina Nilsson, du får ett ljus på posten. Jag har även fått turen att få fotografera för detta företag så snart kommer ni kanske se några av mina bilder på deras hemsida.

Grattis min man

Fyra årstider - mitt liv på landet - 08 Mar 14 kl. 06:30

Min bok på Tyska, så glad för denIdag säger jag grattis till min man som fyller 41 år, älskade pappa och make. Tänk vad mycket han får vara med om när han lever med mig :)) men jag vet att han älskar vårt liv och han säger varje dag snälla saker till mig, men jag får också höra när jag gör fel. Ljuslyktor hittar ni härSå idag blir det kalas för våra närmaste, inget stort firande men vi firar både maken, sonen och min födelsedag tillsammans.

Kläder till en fotning

Fyra årstider - mitt liv på landet - 07 Mar 14 kl. 17:13

Idag skulle jag åka till Tranås att hitta något att ha till nästa veckas fotografering av nomineringen till årets nyföretagare. Jag kan bara säga att jag kom inte hem med det som jag skulle :)Tjejen som ska komma och fotografera mig undrande vart mitt företag låg? Jo du kan komma hem till mig och mitt köksbord sa jag, så jobbar vi bloggare och hemmaföretagre eller så får vi ses hemma hos någon när jag fotar inredningsreportage.

Mitt födelsedagsbarn

Fyra årstider - mitt liv på landet - 07 Mar 14 kl. 13:00

Jag undrar ibland om han alltid kommer vara liten, minst och är alltid minst. Eller är det så att jag inte vill ha honom äldre. Min älskade lilla :) kille fyller 12 år snart och han är en mycket speciell person som funderar mycket och fattar noga sina beslut.

Att gå på marknad

Fyra årstider - mitt liv på landet - 07 Mar 14 kl. 06:00

I Banja Luka hade den en matmarknad som vi besökte. Vilken lyx att gå där och strosa och kunna köpa på sig råvaror hem, tänk om man hade det här hemma. Jag köpte en massa olika nötter och gjorde egen musli när jag kom hem.

Fina naglar

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 19:09

Idag var det dags att få fina naglar hos Jk nails , jag hade en mörk innan, men min man önskade rött denna gång :) och jag kände också att det skulle vara snyggt till våren. De har så mycket att välja på , men jag gillar stilrent, en färg eller franska manikyr. Glitter är inget för mig.

På cafe i Banja Luka

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 16:00

I Bosnien gick vi på café varje dag, de har massor av goda bakverk och är duktiga på det. Deras glass var himmelsk god.I butikerna finns gott om personal, alla vill jobba och en fika kostar ca 25 kr, så om du kommer till Banja Luka så ta en tårtbit.

När kylen är fylld

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 12:30

Underlägg finns härNågot jag verkligen njuter av är att när vi har varit och handlat, den där känslan att det är påfyllt och man har mat hemma. Vi har haft perioder i vårt liv när jag studerat eller varit arbetslös och då har det inte alltid varit så lätt att få ihop till allt. Kruka här och skål Ib laursenSå nu när kylen är fylld inför en helg då njuter jag!

Den där sprutan

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 08:24

Min son var på sjukhuset igår och skulle ha vanlig astmakontroll och så ta prover för att se så att han inte är allergisk mot gluten. Vi misstänker att han inte tål höga doser av mjölksockret, men de ville utesluta gluten först.Så han fick spruta som troligtvis stacks i nerven så han svimmade nästan av och blev sittande i soffan hela dagen med ond arm.

Blått porslin och en rabattkod

Fyra årstider - mitt liv på landet - 05 Mar 14 kl. 16:48

Det var så många som tyckte om det blå porslinet precis som jag, så jag mailade Norrfrids gårdsbutik och de kunde dela ut en rabattkod till er. Så med koden FYRAÅRSTIDER i kassan kan du nu få 15% rabatt tom. den 12/3.

Att vara med i skratt

Fyra årstider - mitt liv på landet - 05 Mar 14 kl. 06:00

Jag vill börja med att visa familjen som jag reste med till Bosnien, en familj som en gång lämnat sitt land i Bosnien som unga med en 2 månaders bäbis och en väska. Nu lever de i Sverige med tre barn, utbildning, jobb och hus. Den här familjen fick mitt hjärta.

Att ta hand om sina nära

Fyra årstider - mitt liv på landet - 04 Mar 14 kl. 15:01

I Bosnien var de så duktiga på att ta hand om sina släktingar och sina vänner, de jobbar som i team. En fika tillsammans fick ta tid och man bryr sig hjärtligt om dem som man har kär.Porslinet hittar du härSå idag har jag överraskat min mamma och syster med semlor.