Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Som trolleri är tillbaka

Bokbloggar - 11 May 20 kl. 10:57

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Carbonara med champinjoner

Kryddburken - 04 Oct 19 kl. 18:32

Fredagsmiddag deluxe råkade det bli. Utan att ens hunnit helghandla så serverades den godaste pastan av kylskåpsrester och såklart lite trolleri.😉 Idag blev det både brödbak efter paltkoket i måndags då jag sparade spad till två limpor.

Statistiskt trolleri i världsklass

Nyhetspressen - 22 Oct 18 kl. 10:08

Det sägs ibland att allt går att bevisa med statistik. Talesättet syftar nog främst på att det är lätt att luras med statistik. Men faktum är att statistisk analys i varierande grad alltid vilar på antaganden.

Lika bra som Som trolleri

Bokbloggar - 19 Oct 18 kl. 11:31

Fint pris till svenskt radiodrama

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 23:48

Barnradions radiodrama "Som trolleri" har tilldelats priset för bästa radiodrama för unga i den prestigefyllda tävlingen Prix Ex Aequo i Bratislava. "En förtrollande produktion med fantastiskt skådespeleri, regi, musik och ljudbild kombineras för att il.

”Be artisterna om ursäkt”

UNDERBARACLARA - 18 Mar 16 kl. 19:52

Ett pole dance-nummer på SKL:s kommundagar uppfattades som opassande och artistduon Jecko och Jessie tvingades avbryta sin show. Arbetsmarknads- och näringslivsdagarna pågår just nu. Artistduon Jecko och Jessie – kända från SVT:s Barnkanalen – hade utlovat trolleri, jonglering och akrobatik.

Artistduon försvarar ”strippshowen”

UNDERBARACLARA - 18 Mar 16 kl. 14:18

Det bjöds på pole dance-underhållning på SKL:s kommundagar. Många i publiken tyckte det var opassande och numret avbröts. Arbetsmarknads- och näringslivsdagarna pågår just nu, och under gårdagens middag stod lättklädd underhållning på menyn.

SKL beställde trolleri – fick strippstångsshow

Nyhetspressen - 18 Mar 16 kl. 09:59

Det bjöds på pole dance-underhållning på Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) kommundagar. Arbetsmarknads- och näringslivsdagarna pågår just nu, och under gårdagens middag stod även den mer lättklädda underhållningen på menyn, rapporterar SVT Uppsala..

SKL bjöd på strippstångsshow

UNDERBARACLARA - 18 Mar 16 kl. 09:53

Det bjöds på pole dance-unerhållning på Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) kommundagar. Arbetsmarknads- och näringslivsdagarna pågår just nu, och under gårdagens middag stod även den mer lättklädda underhållningen på menyn, rapporterar SVT Uppsala. SKL hade anlitat artister – som jobbar för Barnkanalen och som hade utlovat trolleri, jonglering och akrobatik.


Fler inlägg från Bokbloggar

Säg nåt då!

Bokbloggar - 15 minuter sedan