Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Spöksystrarna till Färöarna

Bokbloggar - 19 May 20 kl. 16:12

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Verklighet på Färöarna

Bokbloggar - 19 Jan 20 kl. 18:24

Kina anklagas för att ha försökt hota till sig telekomkontrakt

Feber.se - 18 Dec 19 kl. 07:40

Färöarna får frihandelsavtal om Huawei får bygga deras mobilnät Flera danska medier uppger att Kinas ambassadör ska ha erbjudit Färöarna ett frihandelsavtal med Kina om Färöarna lät den kinesiska telekomjätten Huawei bygga upp det självstyrande danska områdets mobilnnät. Samtidigt ska ambassadören ha hotat med att Färöarna kunde glömma ett frihandelsavtal med Kina om inte Huawei fick bygga upp mobilnätet på öarna. Att hotet från Kina blev känt berodde på att Färöarnas handelsminister Helgi Abrahamsen diskuterade frågan med sin personal efter det att han innan mötet med sitt departement blivit uppmickad inför en intervju med den färöiska tv-kanalen Kringvarp Føroya.

Världens största elfärja finns i Danmark

Feber.se - 23 Aug 19 kl. 18:40

Ellen transporterar bilar och människor mellan öarna Ale och Ærø Världens största färja som drivs av elektricitet har nu börjat trafikera farleden mellan de båda danska öarna Als och Ærø rapporterar CNBC. Färjan heter "Ellen" och har en kapacitet att transportera 30 bilar och 200 passagerare mellan de båda öarna. Batteriet på Ellen levererar 4,3 MWh vilket levererar tillräckligt med energi för att ta färjan tur och retur en gång mellan de båda öarna som ligger cirka 20 kilometer från varandra sjövägen.

Spa i Tjeckien – Upplev spatriangeln

Freedomtravel - 22 May 19 kl. 06:00

Har du upplevt spa i Tjeckien? Eller kanske till och med besökt spatriangeln i den västra delen av landet? Här handlar det mesta om spa: bubbelbad, bastu och behandlingar.

Uppgifter: Liverpool-stjärnan arresterad på Kanarieöarna

MMAnytt - 22 Apr 19 kl. 10:09

Det är inte bara Conor McGregor som skapar sig rubriker utanför buren. Liverpool-sonen Darren “The Gorilla” Till ska enligt uppgifter ha gått berserkargång på Kanarieöarna. Efter att ha förstört möbler och lekt med brandsläckare på ett hotell i området Costa Adeje på Teneriffa, blev Till, tillsammans med en grupp män, utkastade.

Cooköarna verkar sugna på att byta namn

Feber.se - 06 Mar 19 kl. 13:45

Vill skaka av sig det koloniala arvet Den självstyrande ögruppen Cooköarna kommer antagligen att byta namn till något som mer reflekterar ursprungsbefolkningens historia och traditioner uppger flera källor. Öarna döptes ursprungligen efter Kapten James Cook som kom dit på 1700-talet. 1994 hölls det en folkomröstning om ett eventuellt namnbyte på öarna men den gången röstades förslaget ned.

Spårvagnslinjer inställda efter raketbeskjutning

Nyhetspressen - 01 Mar 19 kl. 19:49

Spårvagnar har beskjutits med raketer i Bergsjön, Göteborg, och flera spårvagnslinjer ställdes tillfälligt in under fredagskvällen.– Det är klart att det är allvarligt. Det ställer till det för våra resenärer och är obehagligt för personal och passagerare som sitter på spårvagnarna, säger Kristian Lans, presskommunikatör vid Västtrafik..


Fler inlägg från Bokbloggar

Till havet

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Blissful

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Helgfrågan v 22

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Läshelg

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Helgfråga v. 22

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Helgfrågan: omslag

Bokbloggar - 11 timmar sedan