Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Specialversion av Xiaomi 12T Pro säljs i 2000 exemplar - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Specialversion av Xiaomi 12T Pro säljs i 2000 exemplar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Nov 22 kl. 10:03

Xiaomi har i samarbete med New York-baserade konstnären Daniel Arsham skapat en specialversion av 12T Pro vilken kommer säljas i blott 2000 exemplar. Telefonen har det passande namnet Daniel Arsham Edition och ett pris på 899 euro. Specialupplagan blir tillgänglig i Europa 16 december från Xiaomis och Highsnobietys hemsidor. Utöver en helt ny och glänsande design för bakstycket erbjuder telefonen ett matchande tema i gränssnittet, inklusive en levande bakgrund. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Xiaomis elbil MS11 läcker ut

Feber.se - Igår: 07:30

Läcker? För mer än ett år sedan fick vi reda på att telefontillverkaren Xiaomi skulle ge sig in i elbilsbranschen och nu läcker bilder på deras första modell ut. Den heter MS11 och det handlar om en sedan som är tänkt att lanseras någon gång nästa år.

Nya MacBook Pro med 512 GB lagring har en långsammare SSD

Feber.se - 25 Jan 23 kl. 11:00

Har två istället för fyra NAND-chip När MacBook Air och Pro med M2-chippet släpptes fick vi reda på att Apple hade använt färre NAND-chip för de modeller med 256 GB lagring, vilket innebar att läs- och skrivhastigheterna inte riktigt nådde samma nivå som när fler chip används. Nu visar det sig att samma sak gäller för den nya MacBook Pro med M2 Pro/Max. 9to5Mac har testat både den gamla 14-tums MacBook Pro med 512 GB lagring som hade skrivhastighet på cirka 3900 MB/s och läshastighet på 4900 MB/s, och den nya M2 Pro med 512 GB där siffrorna istället ligger på cirka 3100 MB/s respektive 3000 MB/s.

Medier tycker till om nya MacBook Pro med M2 Pro och Max

Feber.se - 23 Jan 23 kl. 20:00

Stabil uppgradering – men inte jättemycket nytt Nya MacBook Pro med M2 Pro och Max släpps inte förrän imorgon, men vi har redan nu fått ta del av några första intryck av de uppdaterade datorerna från Apple. Kort sagt är den enda stora nyheten de nya uppgraderade chippen som förstås är snabbare och mer effektiva än förra generationen. Perfekt uppgradering om du sitter med en Intel-MacBook, men kanske för lite skillnad för en uppgradering från M1 Pro eller M1 Max.

OnePlus Buds Pro 2 stödjer spatial audio-finessen i Android 13

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Jan 23 kl. 18:01

OnePlus har via pressmeddelande berättat att kommande Buds Pro 2 är en av de första hörlurarna som stödjer spatial audio-funktionen i Android 13. Tillverkaren menar att hörlurarna kommer ”sätta en ny standard för rumslig ljudstabilitet”. Detta rumsliga ljud är tänkt att ge en biokänsla vid filmtittande och erbjuda en slags surroundljud.

Huawei P60 Pro erbjuder LTE-version av Snapdragon 8 Gen 2

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Jan 23 kl. 11:26

Forna smartphonekungen Huawei har förpassats till en parentes på den globala marknaden, men företaget släpper fortfarande mobiler. Enligt rykten kommer Huawei introducera sitt nya flaggskepp P60 Pro i mars. Telefonen sägs ha utrustats med Snapdragon 8 Gen 2, men återigen utan 5G på grund av sanktionerna.

Fetaste MacBook Pro kostar nu 87.000 kronor

Feber.se - 18 Jan 23 kl. 07:30

Den billigaste går för 17.500 kronor Igår presenterade Apple nya Macbook Pro-modeller och de kan bli riktigt dyra om man maxar konfigurationen för dessa. Väljer man att införskaffa sig den nya 16-tumsmodellen av Macbook Pro med 96GB RAM-minne och 8TB lagringsminne går denna loss på hela 86.

Presentation av nya MacBook Pro och Mac mini

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 14:40

Väldigt icke-live I dag släppte Apple lite ny hårdvara och de hade ingen vanlig presentation kring dessa. Men de har släppt en presentation i efterhand som kör på i deras vanliga stil av presentation. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nu är nya MacBook Pro 14" och 16" här!

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 14:10

Med M2 Pro and M2 Max Som väntat släppte Apple i dag uppdaterade versioner av sina MacBook Pro 14 och 16 tum. Som bäst har de nya maskinerna upp till 22 timmars batteritid, vilket inte är så trist. Texten uppdateras.

Apple kan vara på gång att släppa ny MacBook Pro

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 10:20

Idag! Det är inte helt omöjligt att vi får se nya MacBook Pro-modeller från Apple redan idag, det skriver tillförlitliga Mark Gurman på Twitter. Enligt honom ska Apple ha planerat att släppa någonting idag, och hålla press-briefings senare denna vecka.

Kraftfulla Red Magic 8 Pro lanseras globalt – Snapdragon 8 Gen 2 och 512GB för €750

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 Jan 23 kl. 23:17

Nubia har nu lanserat den kraftfulla spelfokuserade mobilen Red Magic 8 Pro globalt. Priset framstår som attraktivt – i alla fall sett till hårdvaran som erbjuds. Enheten drivs av Snapdragon 8 Gen 2, Qualcomms senaste och snabbaste chipp, tillsammans med 16GB LPDDR5-RAM och 512GB UFS 4.


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Google Pixel 2 och och Pixel 2 XL får Android 13 via LineageOS

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 minuter sedan

Google Pixel 2 och Pixel 2 XL från 2017 fick sina sista uppdateringar i slutet av 2020 och landade på Android 11. De som fortfarande har kvar någon av telefonerna och känner för experimentera kan nu uppdatera systemet till Android 13 inofficiellt. LineageOS 20 har nämligen släppts för fler telefoner – däribland Pixel 2 och Pixel 2 XL.

Gmail kan nu spåra försändelser direkt i appen

Swedroid.se - Allt om Google Android - 1 timme sedan

Gmails nya finess för att spåra försändelser direkt i appen ska nu ha blivit allmänt tillgänglig, efter att ha introducerats i november förra året. Finessen aktiveras genom att gå till Gmails inställningar (öppna sidomenyn och scrolla längst ned) och trycka på den adress du vill spåra försändelser för. Inställningen heter just ”spåra försändelser” och ligger en bit ned i listan med alternativ.

Samsungs vinst på lägsta nivån sedan 2014 [Notis]

Swedroid.se - Allt om Google Android - 1 timme sedan

Enligt CNBC föll Samsungs rörelseresultat med hela 69 procent under fjärde kvartalet 2022 jämfört med samma period året innan. Företagets rörelseresultat under de sista tre månaderna förra året ska ha varit det lägsta under ett kvartal sedan Q3 2014. Samsungs relativt låga intäkter är del av en allmän svacka för teknikbranschen, som har drabbats av massuppsägningar och lägre efterfrågan från konsumenter.

OnePlus surfplatta sägs erbjuda en 11,6-tumsskärm med 144Hz och HDR10+

Swedroid.se - Allt om Google Android - 14 timmar sedan

OnePlus bekräftade nyligen att en surfplatta kommer lanseras under företagets evenemang 7 februari. Enligt ett inlägg från Digital Chat Station på Weibo erbjuder OnePlus Pad en LCD-skärm kring 11 tum med 2800 x 2000 pixlar, 144Hz uppdateringsfrekvens, Dolby Vision och HDR10+. Ett tidigare rykte har mer specifikt nämnt att skärmstorleken är 11,6 tum.

Nothing Phone 2 släpps senare i år, är mer premium

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 timmar sedan

Nothing kommer släppa en ny telefon framåt slutet av året, något som idag har bekräftats av grundaren Carl Pei i en intervju med Inverse. Pei säger att den nya mobilen kommer vara mer ”premium” än fjolårets debut. Uppstickarens första telefon introducerades i juli och nischade sig genom unika aviseringslampor på bakstycket.

Tips: Aviseringshistoriken visar kronologisk lista över alla aviseringar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 timmar sedan

Alla vet att nya aviseringar visas i Androids rullgardinsmeny, men alla känner kanske inte till att systemet har en separat aviseringshistorik där samtliga aviseringar från senaste dygnet visas i den ordning de skickades, med de nyaste överst. Aviseringshistoriken är lite anonym och i regel avstängd som standard på grund av att nyttan kanske är begränsad. Listan kan dock komma till pass ibland.

Färre uppgraderar – smartphoneleveranserna har aldrig sjunkit så här mycket tidigare

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 10:46

Enligt IDC har smartphoneleveranserna aldrig sjunkit så mycket under ett enskilt kvartal som de gjorde under Q4 förra året. Leveranserna minskade med 18,3 procent jämfört med samma period året innan. Sett till året som helhet sjönk leveranserna med 11,3 procent, vilket ska ha inneburit de lägsta årliga smartphoneleveranserna sedan 2013.

Här är nyheterna i Samsungs nya gränssnitt One UI 5.1

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:50

Samsung verkar i vanlig ordning passa på att introducera en ny version av sitt gränssnitt i samband med lanseringen av senaste Galaxy S. Den här gången rör det sig om One UI 5.1, som även kommer släppas för äldre Galaxy-telefoner under våren.

Tror du det kommer ske ett paradigmskifte på smartphonemarknaden innan 2030?

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:28

Smartphones har blivit smartare och snabbare och har fått en mer modern design, men det rör sig i grund och botten om samma typ av manick nu som för 15 år sedan: en liten handhållen dator med en pekskärm. Mobilen är idag den dator flest använder mest. För några år sedan sa Sony att de vill vara kvar på smartphonemarknaden, trots sviktande försäljning, för de vill inte missa nästa paradigmskifte.

Galaxy S23 ser ut att få UFS 3.1 istället för UFS 4.0

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:14

Den minst kostsamma telefonen i Galaxy S23-serien erbjuder långsammare lagring enligt @UniverseIce, som menar att instegsmodellen har fått UFS 3.1 istället för nya och förbättrade UFS 4.0.

Mozilla förbättrar Pocket för Android, har fått filter och andra nyheter

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 10:11

Mozillas app för att spara och sortera innehåll på webben, Pocket (som vi nyligen tipsade om), har fått nya funktioner. Användares listor med sparat innehåll har döpts om från ”my list” till ”saves”. Den avdelningen har samtidigt fått en ny design.

Chrome för Android kan nu låsa inkognitoflikar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 09:47

Chrome för Android kan nu kräva biometrisk verifiering innan inkognitoflikar visas, en funktion som tidigare bara var tillgänglig i IOS-versionen av webbläsaren. Google skriver att finessen är på väg ut till Androidanvändare, men vi har inte fått den än. För de som fått nyheten kan inkognitoflikar låsas genom att öppna Chromes inställningar och aktivera det nya alternativet under kategorin ”integritet och säkerhet”.

Galaxy S23-serien första telefonerna med Cornings nya skyddsglas

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 19:36

Corning har idag tillkännagivit att Samsungs nästa ”Galaxy-flaggskeppstelefoner”, det vill säga Galaxy S23-serien, blir först ut med nya Gorilla Glass Victus 2. Skyddsglaset introducerades i slutet av november och erbjuder bättre skydd mot fall. Gorilla Glass Victus 2 är med andra ord tänkt att göra så att skärmarna i våra smartphones inte spricker lika ofta ifall de åker i backen.

Bekräftat: Surfplattan OnePlus Pad lanseras 7 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 16:54

OnePlus har bekräftat att surfplattan Pad kommer lanseras samtidigt som telefonen OnePlus 11 under företagets event 7 februari. Tillverkaren har samtidigt delat bilder som visar delar av surfplattan. Pad har en unibodykonstruktion som består av en aluminiumlegering.

Tips: Så här aktiveras och används split-screen i Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 12:45

Android har en funktion för att visa två appar sida vid sida, så kallad split-screen, något alla kanske inte tänker på. Hur split-screen aktiveras kan variera lite beroende på Androidversion och gränssnitt. Vi kommer i instruktionerna nedan utgå från Googles version av Android 13 på en Pixel 7 Pro.