Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Spela lite Star Citizen - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Spela lite Star Citizen

Feber.se - 21 May 22 kl. 10:00

Samt Fractured Online och Stellaris Om man vill kolla in evightsprojektet Star Citizen för att se om det är skoj eller ej så kan du just nu prova det helt utan extra kostnad. I går drog spelet nämligen igång ännu en Invictus Launch-vecka där du kan prova fler än 100 rymdskepp fram slutet av månaden. Om man nu istället vill spela ett strategispel i rymden utan att betala något så kan du prova Stellaris som är helt gratis på Steam denna helg. På tal om spel som man kan prova så kan du snart provspela Fractured Online. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jude Law spelar huvudrollen i ny Star Wars-serie

Feber.se - 30 May 22 kl. 17:30

Star Wars: Skeleton Crew kommer nästa år Det var som bekant varit storhelg för alla Star Wars-fans då den stora tillställningen Star Wars Celebrations 2022 arrangerades i Los Angeles i helgen. Då presenterades det en hel del nyheter och en av dessa var att Disney snart ska börja spela in en ny Star Wars-serie. Den nya tv-serien kommer att heta Star Wars: Skeleton Crew och det blir den gamle charmören Jude Law som kommer att spela en av huvudrollerna i den.

LG släpper Star Wars-tv

Feber.se - 30 May 22 kl. 15:00

Som låter som Darth Vader LG har inlett ett samarbete med Disney vilket resulterat en Star Wars-brandad OLED-tv från LG. TV:n är 65 tum stor och baseras på LG:s C2 OLED evo-modeller. LG:s Star Wars-tv kommer att levereras med diverse Star Wars-bakgrunder, se exempel nedan, och ett omgjort gränssnitt för att styra tv:n.

Släppdatum för JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

Feber.se - 29 May 22 kl. 13:00

2 september I veckan meddelade Bandai Namco att JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R fått ett officiellt släppdatum. Datumet som gäller för konsolversionen är den 2 september och vill man istället spela det i Windows så kan man göra det redan den 1 september. Så alla JoJo-fans kan ju se till och markera dessa datumet i kalendern om de nu är taggade.

Star Wars Jedi: Fallen Order får en uppföljare

Feber.se - 28 May 22 kl. 15:00

Star Wars Jedi: Survivor heter den Respawns Stjärnornas krig-spel Star Wars Jedi: Fallen Order ska få sig en uppföljare. Uppföljaren kommer heta Star Wars Jedi: Survivor och tanken är att det ska släppas någon gång under 2023 till Playstation 5, Xbox Series X/S samt Windows. I Survivor får vi än en gång styra Cal Kestis dock utspelar sig spelet fem år efter händelserna i första spelet.

Ewan McGregor snackar om Obi-Wan Kenobi

Feber.se - 19 May 22 kl. 19:00

Snart dags för McGregor att plocka upp ljussabeln igen 27 maj drar Disney+ senaste Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi igång och här snackar huvudrollsinnehavaren Ewan McGregor lite mer om karaktären han porträtterar i serien. McGregor berättar bland annat om när han för första gången såg Alec Guiness spela Obi-Wan Kenobi såväl som när han själv fick välja ut ljussabeln han skulle använda när han skulle spela rollen som Obi-Wan i Star Wars: The Phantom Menace. Vill ni lyssna mer på McGregor så hittas ett bonusklipp från Vanity Fair nedan där McGregor, Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader) och Moses Ingram (Reva/Third Sister) snackar lite mer om sina Star Wars-erfarenheter.

Kolla in Behind the Mac: Skywalker Sound

Feber.se - 05 May 22 kl. 20:00

Ljudskapare snackar lite om ljudet till Star Wars Under gårdagens Star Wars-firande på den så kallade Star Wars-dagen passade Apple på att släppa Behind the Mac: Skywalker Sound. Det är en minidokumentär där ljudskapare snackar lite om hur de använder sina Mac-datorer för att skapa ljud till Star Wars. Apple skriver själva om Behind the Mac: Skywalker Sound.

Nya karaktärer släppta till Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Feber.se - 04 May 22 kl. 17:45

Spela som Ashoka eller någon från The Bad Batch För att uppmärksamma att det idag är Star Wars-dagen släpper Warner Bros. nya DLC:s till sitt Star Wars-spel Lego Star Wars: The Skywalker Saga. De två nya DLC:erna gör det möjligt att spela med några av karaktärerna från andra säsongen av The Mandalorian och The Bad Batch.

Seagate släpper Star Wars-inspirerade hårddiskar

Feber.se - 04 May 22 kl. 12:30

May the Force lagra din data Idag är det den så kallade Star Wars-dagen och det firar Seagate med att släppa lite Star Wars-inspirerade portabla hårddiskar. Det handlar om en version av Seagates FireCuda-diskar som nu försetts med Star Wars-motiv från Disney Plus senaste Star Wars-serier. På hårddiskarna syns Grogu aka Baby Yoda, Boba Fett samt Din "The Mandalorian" Djarin.

Tut i luren! Idag är det Star Wars-dagen!

Feber.se - 04 May 22 kl. 09:30

May the 4th be with you Idag är det ingen vanlig dag för idag är det nämligen 4 maj. Och eftersom det i staterna är May the 4th vilket nästan låter som "may the force" från Star Wars är det här alltså den officiella Star Wars-dagen. Men detta visste ni ju redan.

Teaser för Behind the Mac: Skywalker Sound

Feber.se - 03 May 22 kl. 11:00

Apple-dokumentär om hur ljudet till Star Wars skapades Apple har släppt en teaser för deras kommande dokumentärfilm Behind the Mac: Skywalker Sound vilken ni kan kolla in här ovanför. Apple har inte släppt så mycket information om Behind the Mac: Skywalker Sound men det ser ut att vara en film där vi får reda på lite mer om hur ljudet till de klassiska Star Wars-filmerna gjordes. I den korta teasern får vi se när några från Lucasfilms Skywalker Sound-division snackar lite om ljudproduktionerna i Star Wars-filmerna.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.