Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Splinter Cell-remake på ingång från Far Cry 6-utvecklarna

Feber.se - 16 Dec 21 kl. 07:00

Trevligt! Vi har inte fått ett ordentligt Splinter Cell-spel sedan Blacklist släpptes 2013, men nu verkar det äntligen vara dags igen. Sam Fischer kommer återvända i ett nygammalt Splinter Cell-spel från Ubisoft-studion som gjorde Far Cry 6. Det hela är i ett rätt tidigt skede, så det lär dröja innan vi får se Fischers ikoniska mörkersynsbrillor tändas, men oavsett är det ju alltid trevligt med nytt Splinter Cell. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Danska filmen Speak No Evil får Hollywood-remake

Feber.se - 18 Apr 23 kl. 17:30

Med James McAvoy i huvudrollen Deadline rapporterar att det amerikanska filmbolaget Blumhouse Productions kommer att göra en amerikansk remake av den danske regissören Christian Tafdrup skräckfilm Speak No Evil. Speak No Evil släpptes förra året och en del recensenter uppgav att det var bland de otäckaste filmerna de sett på länge. I den amerikanska versionen av filmen kommer James McAvoy, som tidigare bland annat medverkat i flera X-Men-filmer och His Dark Materials, spela en av huvudrollerna.

Microsoft släpper Surface Thunderbolt 4 Dock

Feber.se - 05 Apr 23 kl. 18:30

Dockningstation för datorer och skärmar Microsoft släpper nu en liten dockningstation med Thunderbolt 4-stöd vilken kanske kan vara intressant för dem som smidigt vill koppla ihop datorer och skärmar på skrivbordet. Det går att ansluta två 60hz 4K-skärmar till dockningsstationen och strömgenomföringen ligger på 96W. På baksidan har Surface Thunderbolt 4 Dock är försedd med två USB-C-ingångar, två USB-A-ingångar, en 3.

Spelmedier tycker till om Resident Evil 4 Remake

Feber.se - 17 Mar 23 kl. 08:00

Verkar vara bra grejer Om en vecka släpps äntligen ännu en version av Resident Evil 4. Denna versionen är dock en remake vilket innebär att det är omgjort för moderna konsoler och moderna människor. I dag släpptes det en del recensioner för spelet och inte helt oväntat så gillar de flesta detta spel väldigt, väldigt mycket.

NoClip släpper dokumentär om The Last of Us-remaken

Feber.se - 14 Mar 23 kl. 22:00

The Last of Us Part I då NoClip har släppt en ny dokumentär där de pratar med Naughty Dog om utvecklingen av The Last of Us Part I, vilket är en remake av The Last of Us från 2013. Så om man är intresserad av att höra utvecklarna berätta om hur utvecklingen gick till, kan man kolla in dokumentärens 47 minuter i klippet ovan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Prova Resident Evil 4 Remake

Feber.se - 10 Mar 23 kl. 09:15

Demo lite överallt nu Resident Evil 4 är ett rätt gött spel som alla säkert spelet ett antal gånger redan då det släppts lite överallt sedan det först släpptes 2003. Men snart ska det släppas igen i form av Resident Evil 4 Remake och den versionen ser ju onekligen intressant ut. Spelet släpps tyvärr inte förrän den 24 mars men redan nu kan du provspela det eftersom Capcom nyligen släppte ett spelbart demo för spelet.

Bob Odenkirk ska spela Tommy Wiseau i remake av The Room

Feber.se - 09 Mar 23 kl. 17:00

Oh hai Bob! Tommy Wiseaus "The Room" är troligtvis en av de sämsta filmerna som någonsin spelats in, men under de 20 år filmen funnits ute har den blivit lite av en kultklassiker, även fast (eller för att) den är så fruktansvärt dålig. Nu ska i alla fall filmen få sig en remake i samband med sitt 20-årsjubileum i år.

Spela Far Cry 6

Feber.se - 18 Feb 23 kl. 10:00

Och Age of Empires 4: Anniversary Edition Den här helgen kan du spela både Far Cry 6 och Age of Empires 4: Anniversary Edition helt gratis. Far Cry 6 är gratis att spela fram till måndag på Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 och Windows. Samma sak gäller Age of Empires 4: Anniversary Edition som kan hittas borta på Steam via länken nedan.

Ineos skjuter fram lanseringen av vätgasdriven modell

Feber.se - 08 Feb 23 kl. 17:00

Finns för få ställen att tanka på Vi har tidigare skrivit om företaget Ineos och deras investering i vätgas-teknik. De har berättat att modellen Grenadier i framtiden ska komma med just detta, men nu meddelar man att detta skjuts upp på obestämd tid. Orsaken säger man är den dåliga infrastrukturen kring tankning av vätgas.

Tolv minuter Resident Evil 4 Remake

Feber.se - 04 Feb 23 kl. 07:00

Ser bra ut! Marcus Stewart och Alex Van Aken från GameInformer fick chansen att spela ett kapitel från Capcoms kommande remake av Resident Evil 4. I klippet ovan kan man se hur det gick och samtidigt se hur spelet ser ut.

Spelmedier tycker till om Dead Space Remake

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 17:45

Verkar vara en lyckad remake Diverse spelmedier har nu börjat dela med sig av sina åsikter för Dead Space Remake. Spelet är som bekant en ny version av Dead Space från 2008 med uppdaterad grafik, ljud och gameplay. Generellt kan man väl säga att de flesta anser att grundspelet fortfarande håller hög klass och att remakens nymodigheter bara har gjort spelet ännu bättre.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.