Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Spoliervarning: Prinsessan Blair kysser Lonely Boy!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 07 Feb 12 kl. 15:01

Kolla inte på bilderna eller texten om du inte vill veta vad som händer i GG!Kolla! Penn Badgley, som spelar Dan 'Lonely Boy' Humphrey, och Leighton Meester, som Blair Waldorf, på inspelningen av Gossip Girl. Att döma av de här bilderna hade de en riktigt passionerad kyss. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Prinsessan Sofia fyller år

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 08:43

I dag fyller prinsessan Sofia 33 år.Lillprinsarna Alexander och Gabriels mamma grattas nu av hovets på deras officiella Instagram. .

Prinsessan Madeleine kritiseras: "Upprörande"

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 19:00

Prinsessan Madeleine bar lammpäls i samband med prins Gabriels dop. Klädvalet får hård kritik från organisationen Djurens rätt.– Det är väldigt upprörande att hon har det och att de inte är mer välinformerade, säger förbundsordförande Camilla Björkbom.

Sofia hyllas för kläderna på sonens dop: "Modigt"

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 19:36

Prinsessan Sofia gick emot konventionerna och bar en älvdalsdräkt under prins Gabriels dop. Klädvalet föll i god jord hos kommunen. – Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är fantastiska ambassadörer för Älvdalens kommun, säger Älvdalens kommunalråd Peter Egardt.

Kusinen Estelles oro för lille Gabriel under dopet

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 23:00

Aj aj, det där är inte bra!Så tänkte nog prinsessan Estelle när kusinen prins Gabriel grät hjärtskärande under dopet i kyrkan.På bilder från SVT:s sändning syns hur prinsessan – äldst av alla sina kusiner – bekymrat oroar sig..

Prinsessan Sofia i älvdalsdräkt på prins Gabriels dop

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 12:46

I dag döps prins Gabriel, hertig av Dalarna, i Slottskyrkan i Stockholm. Vid dopet bar prinsessan Sofia folkdräkt från Älvdalen..

Hagasessan nobbar Sofias inbjudan – bjöds in för sent

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 08:09

Prinsessan Birgitta fick sin inbjudan till Carl Philips och Sofias stora dopfest för sent.Nu har hon tvingats tacka nej.– Det är som det är, säger prinsessan Birgitta..

Game Boy Coffee Canister

GeekAlerts - 22 Nov 17 kl. 04:39

This Game Boy Coffee Canister will make your morning coffee Nintendo themed. It looks just like the real portable consoleand no batteries are required to play. It combines two of our favorite things: caffeine and gaming.

Sofia om första sms:en med prins Carl Philip

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 13:46

Nu berättar prinsessan Sofia om hur det gick till när prins Carl Philip berättade om sin dyslexi för henne.Han skickade ett sms.– Vi hade precis börjat lära känna varandra och hade mycket sms-kontakt, säger prinsessan Sofia i ett tal..

Victoria och Sofia avslöjar allt om sina bröllop

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 06:26

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia.Alla kungafamiljens kvinnor avslöjar nu hemligheter om sina bröllop i en ny SVT-dokumentär om de kungliga brudklänningarna.– För första gången berättar de om arbetet bakom brudklänningarna, men bjuder också på personliga minnen från bröllopsdagen, säger Sara Bull, producent till "Kungliga brudklänningar" som sänds i vår..

Nya höstbilder på prinsessan Estelle och prins Oscar

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 09:48

Samtidigt som ishalka och kyla grabbar tag i Sverige kommer en nyhet från Kungahuset som kan skapa en del varma känslor i höstmörkret. Det handlar om nya bilder på två av kungabarnen – prinsessan Estelle och prins Oscar..


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.