Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Steam Deck börjar levereras 28 februari - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Steam Deck börjar levereras 28 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 22 kl. 08:52

Valve har berättat att den portabla speldatorn Steam Deck böjar skickas ut till kunder 28 februari. De som reserverat ett exemplar kommer få beställningsmejl med start 25 februari och har därefter tre dagar på sig att genomföra köpet. Efter tre dagar frigörs reservationen om den inte har utnyttjats och går till nästa kund i ordningen. Steam Deck introducerades i somras och har ett instegspris på 419 euro. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Plocka hem Bethesda-klassiker

Feber.se - 27 Apr 22 kl. 12:30

Elder Scrolls och Wolfenstein Nu när Microsoft äger Bethesda har man bestämt sig för att stänga ner Bethesda-klienten för att istället erbjuda sina spel via Steam och Microsofts egna spelbutik. I samband med denna flytt erbjuder nu Bethesda nu sina fans ett gäng klassiska spel helt gratis. Spelen är The Elder Scrolls II: Daggerfall, The Elder Scrolls: Arena och Wolfenstein: Enemy Territory.

Nu går det att ställa in en låsskärm på Steam Deck

Feber.se - 26 Apr 22 kl. 17:30

Valve släpper uppdatering till sin spelkonsol Valves senaste uppdatering till sin bärbara spelkonsol Steam Deck introducerar en låsskärm för enheten där användare kan bestämma en PIN-kod så ingen obehörig kan komma in och spela massa spel. Uppdateringar innehåller också ett antal andra funktioner som bland annat en uppfräschad prestationssida och tangentbord för 21 olika språk och layouter. Spelkonsolen ska nu också fått stöd för spel och appar med flera fönster, det ska alltså nu gå att byta mellan dessa genom att klicka på Steam-knappen.

Valve uppdaterar sin Steam Deck-docka

Feber.se - 22 Apr 22 kl. 18:00

Men har fortfarande inte gett den något pris Valve har precis passat på att uppdatera sina specifikationer för den officiella docka till den bärbara spelkonsolen Steam Deck. Tidigare ska dockan ha haft en USB-A 3.1-port, två USB-A 2.

Genki tar fram minimal dockningsstation till Nintendo Switch

Feber.se - 19 Apr 22 kl. 08:00

Inte mycket större än en väggkontakt Genki har nu tagit fram ett litet tillbehör för dem som vill koppla in Nintendo Switch till tv:n utan att behöva släpa med sig original-dockningsstationen till Switch. Den minimala dockningsstationen kallas för Genki Covert Dock Mini och är inte mycket större än ett vägguttag. Mini-dockan består av ett USB-C-uttag för att ladda Nintendo Switch och en HDMI-kontakt för att koppla ihop Switch med en tv-apparat.

Steam Deck moddat med externt grafikort

Feber.se - 14 Apr 22 kl. 21:00

För att lira spel i 4K-upplösning YouTube-kanalen ETA PRIME ville testa om det var möjligt att ansluta ett externt grafikkort till Valves portabla spelkonsol Steam Deck för att på så sätt spela spel i 4K-upplösning. Det verkar man ha lyckats med efter att ha experimenterat med lite olika lösningar. Den lösningen som man till slut lyckades med innebar att man anslöt AMD:s grafikkort Radeon RX 6900 XT GPU till Steam Deck.

MKBHD kollar in Steam Deck

Feber.se - 13 Apr 22 kl. 19:00

Verkar gillar Valves portabla spelmaskin Nu har det gått ett tag sedan Valve började skicka ut de första exemplaren av sin handhållna spelkonsol Steam Deck. Vi har redan fått se när några tech-influencers testat Steam Deck och i klippet ovan ger Marques Brownlee, MKBHD, sitt omdöme om konsolen. MKBHD verkar gilla Steam Deck men har lite invändningar om att inte alla spel fungerar på konsolen på grund av de styrs av kontroller, till exempel ett tangentbord, som gör att vissa av spelen inte alltid går att köra i handhållet läge.

Valve snabbar på leveranserna av Steam Deck

Feber.se - 05 Apr 22 kl. 13:30

Oklart hur mycket dock Sedan Steam Deck kom ut till försäljning i slutet av februari har Valve mailat en del av de som reserverat konsolen ungefär en gång i veckan för att berätta att de nu kan köpa enheten. Många väntar förstås fortfarande på sina mail från företaget. Den väntan kan nu kanske bli kortare.

Ny spelfest på Steam drar igång under sommaren

Feber.se - 27 Mar 22 kl. 13:00

Testa hundratals speldemos i en vecka Valve kommer att ordna en ny Next Fest-spelfest mellan den 13 fram och 20 juni. I vanlig ordning kommer massvis med demoversioner av kommande PC-titlar erbjudas och vi kommer också få ta del av en hel del streams från utvecklare där de visar upp kommande spel. Vilka vi kommer få testa för spel är oklart men det sammanfaller med årets E3-mässa så man får ju hoppas att det blir en ordentlig spelfest.

Nu går det att köra Steam på Chrome OS

Feber.se - 23 Mar 22 kl. 16:15

Om din Chromebook är någorlunda bra Om du har en Chromebook med lite kräm, och som stöds, så kan du nu installera Steam på Chrome OS. Maskinerna som stöds är just nu Acer Chromebook 514, Acer Chromebook 515, Acer Chromebook Spin 713, ASUS Chromebook Flip CX5, ASUS Chromebook CX9, HP Pro c640 G2 och Lenovo 5i-14. Har du någon av dessa maskiner så är det bara att installera Steam.

Alfa av Steam för ChromeOS ute nu för fåtal modeller

Swedroid.se - Allt om Google Android - 22 Mar 22 kl. 21:20

En alfaversion av Steam för ChromeOS har släppts under kvällen. Mjukvaran är i inledande skedet endast tillgänglig för sju Chromebooks. Datorerna måste dessutom ha minst 8GB RAM.


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Rykte: Google Pixel Watch har stödprocessor och högst minne för Wear OS

Swedroid.se - Allt om Google Android - 11 timmar sedan

Förra veckan påstod 9to5Google att Pixel Watch erbjuder fyra år gamla chippet Exynos 9110. En andra, separat källa ska nu ha bekräftat uppgiften. Att systemkretsen inte är den senaste kan i bästa fall vägas upp av den stödprocessor klockan sägs erbjuda.

Snapdragon 7 Gen 1 ger förbättringar i mellansegmentet, bygger på 4nm

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 timmar sedan

Qualcomm har presenterat första chippet i 7-serien som använder det nya namngivningsformatet. Snapdragon 7 Gen 1 är ett kompetent chipp på pappret som för förbättringar till mellansegmentet. Tillverkare som Xiaomi, Oppo och Honor har bekräftat att de kommer släppa mobiler med systemkretsen.

Qualcomm introducerar Snapdragon 8+ Gen 1, är snabbare och mer strömsnålt

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 timmar sedan

Qualcomm har presenterat en uppgraderad variant av sin snabbaste systemkrets. Snapdragon 8 Plus Gen 1 kommer sitta i toppmodeller senare i år. Både Asus och Osom har redan bekräftat att de kommer använda chippet, i ROG Phone 6 respektive i Osoms debutmobil.

Google nu femte största smartphonetillverkaren i USA

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 11:47

Hur stort är egentligen Google på hemmaplan när det gäller smartphones, sex år efter starten med Pixel-serien? En rapport från Canalys visar att Googles marknadsandel för all del vuxit kraftigt tack vare Pixel 6 men fortfarande är försvinnande liten. Canalys rapporterar att Googles marknadsandel i USA under årets första kvartal bara var 3 %, vilket innebär en årlig tillväxt på 380 %.

Här är true wireless-hörlurarna OnePlus Nord Buds

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 19:20

Nord Buds är första hörlurarna i Nord-serien från OnePlus. Precis som de övriga Nord-produkterna som lanserats under dagen blir Nord Buds tillgängliga 24 maj. Priset ligger på 599 kronor.

OnePlus Nord CE 2 Lite lanseras i Sverige

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 18:07

Utöver Nord 2T har OnePlus även lanserat budgetmobilen Nord CE 2 Lite på svenska marknaden. Lite-modellen blir tillgänglig 24 maj för 3490 kronor, med minneskonfigurationen 6GB och 128GB. För 3500 kronor erbjuds en 6,59-tums LCD med 1080 x 2412 pixlar, bildförhållandet 20:9 och 120Hz uppdateringsfrekvens.

OnePlus introducerar Nord 2T, säljstart 24 maj

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 17:43

OnePlus har nu i eftermiddag lanserat mellanklasstelefonen Nord 2T som börjar säljas i Sverige 24 maj. Enheten erbjuder samma snabba 80W-laddning över kabel som OnePlus 10 Pro. Batteriet har en kapacitet på 4500mAh.

Nu går det att radera bilder i album i Google Photos

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 11:30

En av de märkliga egenheterna i Google Photos har varit att Androidappen inte låter användare radera bilder och videor som visas medan de bläddrar i album. Istället har vi behövt leta rätt på bilderna från huvudvyn och radera därifrån. Nu går det till sist att radera bilder som öppnas i album, men det fungerar bara i privata, icke delade album.

Spotify vill att företag ska ge anställda abonnemang som förmån

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 11:07

Spotify hoppas att företag ska börja ge sina anställda Spotify-abonnemang som anställningsförmån, en satsning utvecklaren kallar ”Spotify for Work”. I sitt pressmeddelande menar Spotify att musik och poddar inte bara är till för underhållning, utan även är bra för att fokusera, varva ned och för inlärning. Först ut med Spotify for Work är ett företag kallat Accenture som kommer erbjuda Spotify till anställda i Sverige, Lettland och Litauen.

Allt fler långvariga prenumeranter säger upp Netflix

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 10:43

Netflix tappade 200 000 prenumeranter under årets första kvartal och befarar att bli av med två miljoner kunder under andra kvartalet. Enligt en analys från Antenna har Netflix dessutom i större utsträckning börjat bli av med långvariga, trogna kunder. Alldeles i början av året stod kunder som varit prenumeranter i minst tre år för bara fem procent av uppsägningarna, medan samma grupp utgjorde 13 procent av uppsägningarna sett till hela första kvartalet.

Google puffar för Androids säkerhet i reklamfilm

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 May 22 kl. 11:59

Google har ökat satsningen på Androids säkerhet och integritet senaste åren, kanske inte minst för att matcha Apple. Operativsystemet har fått en mängd nya säkerhets- och integritetsrelaterade finesser. Kommande Android 13 erbjuder dessutom en ny inställningskategori som förenar alla inställningar som berör säkerhet och integritet.

Fullspäckade Vivo X80 Pro lanseras globalt, kommer till Europa

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 May 22 kl. 11:23

BBK-företaget Vivo har lanserat flaggskeppet X80 Pro globalt. Telefonen kommer släppas i Europa och erbjuder kraftfulla komponenter. Skärmen på 6,8 tum är så gott som fullspäckad med 1440 x 3200 pixlar, AMOLED-teknik, 120Hz uppdateringsfrekvens, 300Hz samplingsfrekvens och 1500 nits.

YouTube Music-appen för Wear OS låter användare strömma över Wi-Fi eller LTE

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 May 22 kl. 10:56

Rubriken säger egentligen allt: YouTube Music-appen för Wear OS låter nu användare strömma musik över Wi-Fi eller LTE, oberoende av smartphone. Även om funktionen borde ha funnits från början är det en välkommen nyhet. De som har en Wear OS-klocka med LTE kan alltså strömma musik via YouTube Music utan mobil och utan att behöva förlita sig på offline-spellistor.

Fler börjar få fram nya designen av Play Store på webben

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 May 22 kl. 10:42

Den nya designen av Play Store på webben är nu på väg ut till fler användare. Att Google är i färd att modernisera webbutiken uppdagades redan i höstas, men få har hittills haft tillgång till nya layouten. Designen är mer i linje med Play Store för mobiler och surfplattor.

Pebble-grundaren vill verkligen ha en liten Androidtelefon

Swedroid.se - Allt om Google Android - 17 May 22 kl. 19:52

Pebble-grundaren Eric Migicovsky, som nyligen gav sin syn på varför Pebble misslyckades, vill verkligen ha ett litet Androidflaggskepp. Så pass att han skapat hemsidan smallandroidphone.com där han efterlyser en Android med samma storlek som Iphone Mini.