Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Steffi 20 år

Falsk Sanning - 27 Jun 13 kl. 01:04

Grattis grattis till Steffi som fyller 20 år idag! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Steffi och Nelli

Bokbloggar - 13 Apr 19 kl. 11:03

Steffi, Povel och Pysen

Bokbloggar - 28 Oct 18 kl. 17:49

Paow lasrar bort sina ex från sin kropp

Gossips.se - 11 Apr 17 kl. 21:18

2011 så valde Paow att tatuera in Steffis namn på sin arm (Steffi tatuerade även in Paows namn på sin arm) och 2013 så ångrade Paow tatueringen då hon och Steffi inte längre var vänner. Trots misstaget med att tatuera in Steffis namn så har hon efter detta tatuerat in både pojkvänners namn samt Jasmines namn på sin kropp. Idag visar hon på instagram hur hon nu ska lasra bort killnamnen på sin fot som är Jeppe och Erics namn.

Saknar Paow sina gamla vänner?

Gossips.se - 04 Oct 16 kl. 19:15

Paow har under åren blivit osams med dom flesta i bloggvärlden och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker om människor runt sig. Men saknar Paow nu sina gamla vänner? Hon har senaste veckan skrivit två inlägg om Dessie och i hennes senaste inlägg så har hon från ingenstans lagt upp en bild på henne och Steffi trots att inlägget inte har någonting med Steffi att göra.

Steffi träffade även Isabelle igår

Gossips.se - 24 Sep 16 kl. 07:50

I samma veva som Isabelle träffade sin pojkvän så slutade hon att umgås med Steffi och enligt dom själva var dom inte osams. Tjejerna umgicks flitigt varjde dag under ganska lång tid från att Isabelle flyttade till Stockholm och man såg dom alltid ihop på både privata bilder och vimmelbilder tills dom en dag bara slutade att umgås. Anledningen till att dom slutade umgås var för att dom gled ifrån varandra men nu verkar dom hittat tillbaka till vänskapen.

Steffi och Micke har börjat umgås igen

Gossips.se - 23 Sep 16 kl. 18:16

Förut var både Steffie, Isabelle, Micke och Sindy vänner men efter en tid så gick Sindy och Micke åt ett håll och Isabelle och Steffi åt ett annat. Enligt vad som skrivits på internet så var Sindy så svartsjuk av sig och därför slutade dom umgås med Isabelle och Steffi.

Throwback friday

Gossips.se - 08 Jan 16 kl. 12:02

Tänkte förnya lite här i bloggen och införa Throwback friday vad tycker ni om den iden?   I slutet av 2011 så skaffade både Paow och Steffi en varsin tatuering med varandras namn. Dom satte tatueringen på undersidan av sina armar som ni kan se på bilden här nedan.

Sindy hänger ut Isabelle och Steffi på instagram

Gossips.se - 17 Oct 15 kl. 22:32

Efter att Sindy blev ovän med Steffi och Isabelle så var hon väldigt öppen med att dela med sig mycket om tjejerna på Ask.fm Hon skrev många gånger om hur både Steffi och Isabelle tog droger vilket dom nekade till. Nu har Sindy valt att hänga ut både Isabelle och Steffi på instagram genom att lägga upp en bild på dom tre.

inga jeans idag heller

ISABELLE STRÖMBERG - 30 Jan 15 kl. 17:29

blev ingen lång runda i stan, kikade i några butiker men varken jag eller steffi var på något vidare “shopping humör” och ingen lycka hade vi att hitta jeansen heller, så vi gav upp! kanske lättare att hitta något på internet som man bara kan beställa hem istället! to be continued… haha.

sleeping beauty

ISABELLE STRÖMBERG - 14 Jan 15 kl. 12:30

godmorgon! jag vaknade precis i soffan med steffi i andra änden. haha så här sov vi alltid förr, trots att vi båda får plats i min säng känns det mysigare att somna i soffan.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Paula fick missfall!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:40

Lite tråkiga nyheter efter blondinbellas glädjebesked... Paula avslöjade igår att hon var gravid i fem veckor. Hon har vart arg och ledsen men sedan skrev hone tt till inlägg där hon bestämt att lägga allt åt sidan och kämpa vidare och nå sin målbild, att föda ett till barn.

Blondinbella är gravid med en flicka!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:27

Imorgon fyller Blondinbellas första barn, sonen Gillis, 1 år! Och idag fick hon reda på att hennes andra barn kommer bli en dotter, och hon komme rha initialerna S S S. Följarna har kommenterat att de gissar på Saga, Silly, Selma osv.

Sommarplågan Success - Dubbel platina

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:49

Samir och Viktor sålde för ett tag sen dubbel platina på sommarplågan Success. Vidare har de över 11 miljoner spelningar på spotify. Vad tycker ni om låten?

Smail och Eric - QX

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:46

Paradise-Hotel deltagarna Smail och Eric är på omslaget av Sveriges största gay-tidning. Båda är heterosexuella men stödjer ändå homosexuella till hundra procent. Bilder lånade på Erics blogg.

Michelle - Bröstoperation

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:36

Michelle har alltid haft komplex över sina bröst och har funderat på bröstoperation under en lång period. Hon har alltid tyckt de varit för små och efter Paradise med lite information från Paow som gjort det, gjorde hon operationen. Läs hela artikeln här: http://bloggar.

Foki visar runt i hennes och Bills nya lägenhet

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:47

"Bikis" heter det nu, BIlls och Fokis nya lägenhet. Här tar hon läsarna på en rundtur!  Länk till videon: http://youtu.

Dessies halloween outfit - skjuten brud

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:26

Dessies halloween outfit igår skiljer väldigt mycket från hennes tidigare år då det var mer naket. Nu klädde hon sig i en brudklänning och sminkade till ett skott i pannan. Creepy!

Kissie och Samir - Övernattning i spökhus

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:32

Idag ska bland annat Kissie och Samir övernatta på ett spökhus som ligger i Jämntland. Programmet kommer sändas idag klockan 18 på aftonbladet TV. Det ska vara sändning hela natten LIVE.

Samir och Evelina - Uppdatering

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:31

Förut publicerade Samir en bild där han skrev ''fu'k love''. Många misstänkte då att det hade tagit slut med flickvännen Evelina. Det verkar dock inte ha varit fallet och allt verkar vara löst nu i alla fall.

Paow och Saga - Oralsex

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:26

Saga från Paradise Hotel nämnde förut i en intervju att hon var bisexuell och att hon hade sex med en tjej under programmets gång. Det hände nämligen i måndags tillsammans med Paow. De hade oralsex i en kista.

Paow, Kenza och Nicole Falciani med i DeVetDu's musikvideo

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:54

I DeVetDu's nya musikvideo "Swag i Skogen" kan ni se Kenza, Nicole och Paow en snabbis. Vi visste redan om att de skulle filmas när de är arga på killarna, och här är resultatet. Personligen tycker jag att Paow gjorde bäst ifrån sig (såg mest trovärdigt ut), men vad tycekr ni?

Kenza skriver att hon gärna betalar mer skatt

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:42

På twitter twittrade Kenza attt hon gärna betalar mer skatt för vår välfärd med pengar som hon får utav att bara blogga. Detta uppskattades av många och på Politism.se så hyllar de Kenza med att säga "Den där gången Kenza ägde er alla".

Dessie - Sneak Peek

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 15:00

Dessie släpper sin egna kollektion till Belle Shoes och på Mikz har hon publicerat en sneak peek på kollektionen. Vad tror ni om den?

Grattis till Paow!

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:53

Häromdagen fyllde Paow år, stort grattis! Flera av ph-deltagarna verkar ha kommit henne nära och hon fick flera gratulationer av de alla. Paow kom ju in i Paradise i veckan och körde ut Saga.

Samir och Evelina - Avslutat kapitel?

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:46

Samir gick för inte så länge sedan ut med att han var tillsammas med Evelina Kindvall: I förrigår publicerade han dock en bild där han skrev ''FU'K LOVE''. Nu undrar alla ifall de nyblivna paret gjort slut eller ifall de endast haft ett bråk och kanske varit på gränsen? Samir har dock raderat instabilden och Evelina har kvar förhållande status på sin facebook.