Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Steven Johnson: Ghost Map (2006)

Bokbloggar - 20 Jul 18 kl. 18:20

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Johnson & Johnson backar på uppgifter om asbest i babypuder

Nyhetspressen - 14 Dec 18 kl. 16:07

Johnson & Johnson backar 3,9 procent på uppgifter om att bolaget kände till förekomsten av asbest i babypuder i flera decennier..

Netflix gör ny Ghost in the Shell-anime

Feber.se - 09 Dec 18 kl. 14:30

Ghost in the Shell: SAC_2045 regisseras av anime-veteraner Netflix kommer att göra en ny animefilm av den klassiska Ghost in the Shell-serien meddelade man lite i det tysta i fredags. Den nya filmen kommer att heta Ghost in the Shell: SAC_2045 kommer regisseras av Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) och Shinji Aramaki (Appleseed). Det finns än så länge inga uppgifter om handlingen i Ghost in the Shell: SAC_2045.

Game Of Thrones Map Marker Wine Stopper Set

GeekAlerts - 02 Dec 18 kl. 17:33

If you know someone who loves Game of Thrones (who doesn’t?) and wine (umm, again?), this Game Of Thrones Map Marker Wine Stopper Set would make the ultimate Christmas gift.

”Rumbles” krav – för att återvända till MMA

MMAnytt - 07 Nov 18 kl. 15:40

Nyligen fick vi reda på att Anthony ”Rumble” Johnson är på väg att göra comeback i UFC. Detta genom den hårdslående lätta tungviktarens manager, som utlovade att Johnson kommer att återvända som tungviktare. Managern: Anthony Johnson kommer att återvända – till hundra procent ”Ja, det är sant, men …” Nu kommenterar Johnson själv ryktena – men han har ett krav för att återvända.

Managern: Anthony Johnson kommer återvända till hundra procent

MMAnytt - 06 Nov 18 kl. 10:41

Sist vi såg Anthony ”Rumble” Johnson (22-6) tävla var i april 2017 när han på UFC 210 utmanade Daniel Cormier om lätt tungviktstiteln för en andra gång. Matchen slutade i submissionförlust för ”Rumble”, precis som det första försöket, och kort därefter valde Johnson att gå i pension. Johnson har tidigare öppnat för en potentiell comeback, men nu börjar det uttalandet ekas från andra håll.

Så bygger du en Ghost Rider-outfit

Feber.se - 02 Nov 18 kl. 10:01

Effektfullt! Här får ni se hur man bygger ihop en Ghost Rider-outfit, komplett med belysning och rökeffekter. Sugen på att göra en själv?


Fler inlägg från Bokbloggar

Hjulspår

Bokbloggar - 1 timme sedan