Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Stina Nilssons sköna formbesked – vann

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 13:27

Det blev en späckad premiärhelg i Gällivare med ett spännande avslut i sprinten.Och när damernas sprint var avslutad stod Stina Nilsson överst på pallen.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Avslöjar detaljen – som sänkte Stina

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 15:04

LILLEHAMMER. Stina Nilsson kunde inte hota Maiken Caspersen Falla i sprinten.Anledningen?

Stjärnans svåra olycka i Thailand

Nyhetspressen - 28 Nov 17 kl. 06:00

Henrik Nilssons Thailandsresa resulterade i blod, skräck och smärta. Nu vill den före detta landslagsmannen och proffsthaiboxaren varna andra.– Jag har haft jättetur.

Hon blev kommunens hedersstipendiat

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 17:07

Konstnären Stina Wollter utsågs vid kulturnämndens sammanträde 27 november till Uppsala kommuns hedersstipendiat 2017..

Live: Världscupen i skidor i Ruka

Nyhetspressen - 26 Nov 17 kl. 09:30

Charlotte Kalla går ut i ledning i den avslutande jaktstarten. Hack i häl har hon Marit Björgen och Stina Nilsson. Följ direktrapporteringen från tävlingarna i Ruka..

Sågad i SVT: "Väldigt dumt av Stina Nilsson"

Nyhetspressen - 26 Nov 17 kl. 09:47

Marit Björgen pratade om att samarbeta med Charlotte Kalla.Stina Nilsson svarade med att hon skulle muta sin landslagskollega med glögg.Men så blev inte fallet.

Efter åttondeplatsen – Stinas taktik inför jaktstarten: "Ska muta Charlotte med glögg"

Nyhetspressen - 26 Nov 17 kl. 08:30

Stina Nilsson följde upp sprintsegern med en åttondeplats i distansloppet. Snacket efteråt har handlat om hur svenskorna ska kunna bräcka de norska stjärnorna under morgondagens jaktstart..

Björgens fräcka plan mot Stina

Nyhetspressen - 25 Nov 17 kl. 11:57

Charlotte Kalla och Marit Björgen gör upp om minituren. Men båda räds ett eventuellt sprintavgörande mot svenskan Stina Nilsson. – Jag måste prata med Charlotte, säger Marit Björgen i SVT.

Laddade upp med ÖFK – sedan vann Stina Nilsson i Ruka: "Men Ida är det största fanet"

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 20:24

Först följde hon Östersunds framfart i Europa League-fotbollen i går. Sedan gick Stina Nilsson ut och vann världscuppremiären i finska Ruka i dag. – Men jag ska dock säga att Ida (Ingemarsdotter) är det största fanet.

Stina Nilsson vinnare i sprintfinalen i Ruka

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 13:54

I sprintfinalen i världscupen i Ruka återfanns två svenskar, Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter, där Stina Nilsson vann. Sprintdrottningen från Dalarna slog till också i sprintfinalen. Hon gick u....

"Jag tycker inte om det där egentligen"

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 14:05

GÄLLIVARE/STOCKHOLM. Först krossade Stina Nilsson konkurrenterna i söndagens sprint.Sen ställde hon motvilligt upp – på en jubelbild.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..