Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Svensson

Stort cannabisbeslag gav fängelsestraff

Svensson - 15 Mar 20 kl. 10:03

Dom har fallit i rättegången om Sveriges näst störst beslag av cannabis genom tiderna.Det rör sig om ett beslag i Stockholm kring ett ärende där polisen tipsades av en av de inblandade. De som gripits är inga personer som kan sägas vara kriminella utan det handlar delvis om tidigare ostraffade personer som mot ersättning gåt med på att transportera stora mängder cannabis år några kriminella personer. Vilka de sistnämnda skulle vara är fortfarande helt okänt då de åtalade dömda inte sagt ett ljud om detta. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

U-sväng på motorväg gav sex månader i fängelse

Feber.se - 25 Feb 20 kl. 19:00

Lastbilschaufför tog dumt beslut Förra veckan tog en lastbilschaufför i Storbritannien ett par riktigt dumma beslut när han körde på motorvägen M6. Först kördes lastbilen i fel riktning på en avfart för att sedan göra en u-sväng och till slut fortsätta i rätt riktning. Riktigt dumt på alla sätt och vis och något som nu gjort att chauffören dömts till sex månader i fängelse eftersom allt hamnade på övervakningskamera.

Felicity Huffman ute ur fängelset!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 28 Oct 19 kl. 15:27

Den 15 oktober påbörjade Felicity Huffman sitt fängelsestraff.

Gitarristen i Manowar riskerar långt fängelsestraff!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 27 May 19 kl. 18:34

Karl Logan greps misstänkt för barnpornografibrott.

Tidigare frikända fick fängelsestraff och utvisning från Sverige

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:30

Friande domar revs upp av hovrätten..

18-åring delade terrorfilmen – riskerar långt fängelsestraff

Nyhetspressen - 18 Mar 19 kl. 05:05

I samband med attacken i Nya Zeeland delade en 18-åring terroristens direktsändning på Facebook. Nu riskerar han ett långt fängelsestraff i Nya Zeeland, rapporterar New Zealand Herald..

Amal gav svälten i Jemen ett ansikte – dog sju år gammal

Nyhetspressen - 02 Nov 18 kl. 19:53

Sjuåriga Amal Hussain gav svälten i Jemen ett ansikte under förra veckan.En bild som gav eko världen över.Nu meddelar familjen att den sjuåriga flickan har dött till följd av undernäring.

EM-silver för Jonna Adlerteg

Nyhetspressen - 05 Aug 18 kl. 16:29

Jonna Adlerteg höll för trycket. En, i stort sett, perfekt serie i barr gav ett nytt EM-silver, fem år efter hennes första..

Han avslöjade Stalins mord – sätts nu i fängelse av Putin

Nyhetspressen - 05 Aug 18 kl. 07:00

Den karelske historikern och forskaren Jurij Dmitrijev riskerar ett långt fängelsestraff.Stig Fredriksson frågar sig vad hans brott egentligen är..

Lottorad inlämnad i Torsby gav fem miljoner

Nyhetspressen - 01 Jul 18 kl. 06:23

5 091 421 kronor – så mycket gav en Lottorad inlämnad i Torsby vid lördagens dragning i Sommarkrysset på Gröna Lund i Stockholm..


Fler inlägg från Svensson

Kraftigt minskad brottslighet i Sverige

Svensson - 15 timmar sedan

Spridningen av covid-19 och de åtgärder som vidtagit i både Sverige och andra länder för att bekämpa smittan har lett till en kraftigt minskad brottslighet. De anmälda våldsbrotten, skadegörelsebrotten och stölderna har minskat kraftig i Sverige under mars i jämförelse med förra året. 9 592 skadegörelsebrott anmäldes i mars i år.

Innekrogar har alltid varit ett tillhåll för kriminella

Svensson - 16 timmar sedan

GP gör idag en stor sak av att tungt kriminella hänger på Göteborg innekrogar, får gå före i kön precis som andra personer med mycket pengar osv. De framställer det som om detta var nåt nytt. Vilket är dumheter och dessutom tyder på att den aktuella journalisten, Anders Abrahamsson, och hans sagesmän från polisen verkligen inte har så stor kunskap om ämnet.

Låt oss skydda våra liv och inte deras profiter!

Svensson - Igår: 08:18

Coronaviruspandemin är ett dramatiskt sjukvårdsproblem, som förorsakar ett enormt mänskligt lidande. I Västeuropa är sjukvårdssystemen redan på gränsen till att kvävas. Om pandemin får massiv spridning i länder i det globala syd, vars redan svaga och mycket sköra offentliga sjukvårdssystem har undergrävts fruktansvärt av 40 års nyliberal politik, så kommer antalet döda att bli mycket högt.

Covid-19 jämfört med influensa

Svensson - i förrgår: 17:34

Bland patienter som fått en fastställd influensadiagnos hade 451 (3,7 procent) dött inom 30 dagar under influensasäsongen 2018/2019. Detta är en halvering i antal jämfört med säsongen 2017/2018 då 1 012 personer dog. En anledning till detta vara att H1N1(svininfluensa) dominerade stället för H3N2 (hongkong).

Jägarna vill hjälpa lantbrukarna

Svensson - i förrgår: 12:45

När såmaskinerna är på fälten kan lantbrukarna behöva hjälp med att jaga vildsvin. Återigen har markägare möjlighet att få hjälp med att skydda sina grödor genom Svenska Jägareförbundets Vildsvinshjalp.nu.

Covid-19 är varken väckarklocka eller början på en förändring

Svensson - i förrgår: 08:18

I många vänstermedier, kanske framförallt ETC, förekommer en massa blåögda teorier om hur covid-19-pandemin kan förändra världen eller hur det handlar om en väckarklocka från naturen för att varna mänskligheten. Ärligt sagt är de flesta av den typen av artiklar i huvudsak skitsnack. George Monbiot skriver om att covid-19 är naturens väckarklocka för vår nuvarande civilisation.

Säg nej till inskränkningar av demokratin

Svensson - 04 Apr 20 kl. 16:29

Den svenska regeringen vill inskränka demokratin genom att få möjlighet att besluta om inskränkningar för vanliga människor utan att behöva vända sig till riksdagen. Det är som jag ser det djupt problematiskt och det bör inte tillåtas i den situation som nu råder. Covid-19 är inte en så allvarlig sjukdom att det bör var tillåtet att inskränka demokratin med hänvisning till den.

Klasskamp och/eller Nationskamp?

Svensson - 04 Apr 20 kl. 13:07

Boktips La revolución india (Indianrevolutionen) Fausto Reinaga (Rupaj Katari) Cooperativa de Artes Gáficas, La Paz Klasskamp och/eller Nationskamp? En tung och repetitiv bok på spanska om den sociala kampen i Bolivia är förstås för den specialintresserade. Men vänstern i världen har ju alltid diskuterat ”den nationella frågan”, alltså hur de (etno)nationella känslorna förhåller sig till klasskampen.

HD-dom i målet om fentanylanaloger

Svensson - 04 Apr 20 kl. 11:56

Högsta domstolen har fastställt hovrättens dom i det uppmärksammade målet om vållande till annans död genom försäljning av fentanylanaloger. Det betyder att den tilltalade döms för grovt vållande till annans död, i åtta fall, till fängelse i fyra år. Ett bolag sålde via en webbplats bl.

Varför är det ett sånt förbannat gnäll på medias ledarsidor?

Svensson - 03 Apr 20 kl. 08:03

Smittspridningen i Sverige av covid-19 är i stort sett densamma som i Norge, Danmark och Finland. Exakt samma som Danmark, men lite högre än Norge och Finland. Sverige ligger dock lite före ren tidsmässigt vad det gäller smittspridningen vilket innebär att dödligheten är högre än i de andra länderna, men den är bara marginellt högre än i Danmark.

44 000 solcellsanläggningar i Sverige

Svensson - 03 Apr 20 kl. 07:18

Antalet nätanslutna solcellsanläggningar steg med nästan 19 000 under 2019 och uppgick därmed till totalt 44 000 nätanslutna anläggningar i hela Sverige. Ökningen syntes även i den installerade effekten som uppgick till 698 MW – en ökning på cirka 70 procent sedan förra året. Det visar ny statistik från Energimyndigheten.

Influerares sajter är inget annat än veckotidningar på nätet

Svensson - 02 Apr 20 kl. 16:53

När jag var barn och långt därefter fanns det en mängd så kallade veckotidningar i Sverige med namn som Året Runt, Hemmets Veckotidning, Hemmets Journal, Allers, Allas etc. Dessa var inriktade på kvinnliga läsare och handlade om mode, stickning, utseende, smink, astrologi osv. Många avd em finns kvar även idag men deras roll har i huvudsak övertagits av så kallade influerare som publiceras sig på olika sociala medier på nätet, må det vara en blogg, en podd, instagram, youtube eller nåt annat.