Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Styr din plog över de dödas ben av Olga Tokarczuk - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Styr din plog över de dödas ben av Olga Tokarczuk

Bokbloggar - 06 May 21 kl. 14:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Streamade du Jake Paul vs Ben Askren illegalt? DÃ¥ kan du vara i trubbel!

MMAnytt - 05 May 21 kl. 06:58

När Jake Paul mötte Ben Askren den 17:e april såldes 1,5 miljoner pay-per-views, åtminstone om man får tro Paul själv. Sådana siffror är väldigt höga för nystartad fajt-organisationen Triller. Men precis som med flera andra sportevenemang var det även många fans som streamade galan olagligt.

Uppgifter: Jake Paul vs Ben Askren drar in historiska PPV-siffror

MMAnytt - 19 Apr 21 kl. 11:15

Kampsportsvärlden håller fortfarande på att återhämta sig från helgens galor där vi fick se Triller: Jake Paul vs Ben Askren samt UFC och Bellator ta vid under loppet av ett par dagar. Helgens stora vinnare är utan tvekan Triller-galan som lyckades ta över sociala medier med sin storslagna show och hajp. Nu kommer flera rapporter om att galan slagit sig in på listan över de mest sålda PPV-galorna i kampsportshistorien.

Miljonregn över Jake Paul vs Ben Askren-galan – kolla in lönerna!

MMAnytt - 17 Apr 21 kl. 13:41

Jake Paul och Ben Askren kommer gå hem med fickorna fulla efter helgens boxningsgala. YouTube-personligheten Paul och den forne MMA-mästaren Askren kommer mötas i en åttaronders-match som också markerar Askrens boxningsdebut. Inför mötet kan MMA Fighting avslöja hur mycket samtliga fighters på matchkortet tjänar.

Ben Affleck pratar med Sacha Baron Cohen

Feber.se - 23 Jan 21 kl. 16:00

Bland annat om den där Giuliani-scenen I det senaste avsnittet av intervjuserien Actors on Actors pratar Ben Affleck med Sacha Baron Cohen om diverse saker. Ett ganska trevligt samtal om man är intresserad och du kan lyssna på hela grejen i klippet ovan. Inte helt oväntat var Ben mycket intresserad av hur de lyckades få till den där Rudy Giuliani-scenen från Borat Subsequent Moviefilm.

Jake Paul backar från matchen mot Ben Askren: “Han är en ynkrygg”

MMAnytt - 29 Dec 20 kl. 15:41

Trots att allt såg ut att vara klart så verkar det nu som att boxningsmatchen mellan den kontroversiella YouTube-stjärnan Jake Paul och forne MMA-mästaren Ben Askren inte blir av. Förra veckan gick Askren ut på sociala medier för att offentligt acceptera utmaningen som Paul utfärdat i samband med sin knockoutvinst över forne NBA-spelaren Nate Robinson. Matchen länkades till organisationen Triller, som tidigare höll den framgångsrika boxningsgalan med Mike Tyson vs Roy Jones Jr som huvudmatch – där Paul också tävlat.


Fler inlägg från Bokbloggar

Mitt manus har fått ett hem

Bokbloggar - 45 timmar sedan

”Glad! Lycklig! Ivrig!

Em av Kim Thúy

Bokbloggar - 1 timme sedan

”Handling från förlagets hemsida: Romanen tar avstamp i Operation Babylift, då tusentals föräldralösa barn evakuerades från Vietnam till USA i april 1975, och rör sig mellan gummiplantager i det gamla Indokina till nagelsalonger i väst. Det är en berättelse om sammanflätade öden, om sökandet efter kärlek och att höra hemma någonstans. Ordet “em” betyder lillebror, lillasyster eller älskling på vietnamesiska, och uttalas precis som franskans ord för älska, “aime”.

Botanisera bland svenska deckare på Bokus deckarkarta

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Sommaren är en tid att läsa deckare och jag är i full gång med det! Just nu läser jag Ilaria Tutis Den sovande nymfen som utspelar sig i Italien. I Sverige kommer det ut många deckare och många är serier som utspelar sig på samma ort.

Veckans mening – om röster

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Veckans mening presenterar vi på lördagar, ur senaste tidens läsning, på initiativ av Skriv,Robert . Den här gången hamnar jag i Belarus, ett land som förr hette Vitryssland och som under sin nvarande ledare Aleksandr Lukasjenko utvecklats till det som kallas Europas minst demokratiska land. Mänskliga rättigheter står inte högt i kurs.

Fem filmer om fotboll

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Fotbolls,em pågår och dagens topp 5 handlar därför om fotboll. Filmer får stå i fokus den här gången. Gamla, brittiska filmer.

Två häktade för skjutning i Hammarkullen

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Fem personer greps men bara två häktades för en skjutning i Hammarkullen . Alla gripna tillhörde släkten Ali Khan. Efter att tre av dem släppts sköts det på nytt i Hammarkullen.

Veckans mening v. 24

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Varje lördag presenterar jag en mening från boken jag läser. En mening som har fått mig att stanna upp. Den kan vara humoristisk, men den kan även vara allvarlig.

Film vs Bok Lara Jean

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Det är väldigt intressant att jämföra en bok och film/tvserie och många böcker blir ju film eller tvserie nu för tiden, det finns till och med tv serier/böcker som man sen skriver om till en bok. Så nu tog jag beslutet att först läsa trilogin om Lara Jean för att sedan se de tre filmerna på netflix. Det finns vissa detaljer som är flyttade, så vissa saker händer tidigare i filmerna än i böckerna, och att saker händer på ett lite annorlunda sätt.

Djurparken Skräcken

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Djurparken Skräcken av Mats Wänblad och Pelle Forshed är en lättläst skräckis, möjligen med mer humor än skräck, som passar både för högläsning och som första läsa,själv bok. Boken är den 14e i serien Familjen Monstersson och en välkänd serier för många, även om det för mina barn var första bekantskapen med denna härliga familj annorlunda. Det här är ingen läskig berättelse utan en som utan problem kan läsas vid nattning eller läggdags.

Bredd av David Epstein

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Tiger Woods är urtypen för en specialist. Trimmad från barnsben till att bli golfare. Generalisten Roger Federer höll länge på med mängder av olika idrotter och fokuserade förhållandevis sent på just tennis.

Rummet av Lisa Hågensen

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Hågensen är tillbaka med del 3 i den övernaturliga bokserien om bibliotekarierna Raili och Ylva. Den här gången fängslas jag inte lika mycket in i den övernaturliga världen och har svårt att ta till mig det hemska. Samtidigt är persongalleriet fantastiskt berättat.

sommarboken #145

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Lyssnade på bibliotekariens boktips med åttaåringen (utomhus), vi gjorde en liten tipspromenad. Hon fick välja en egen bok, och vi lånade också ett par lättlästa. Åttaåringen fick även en gympa/bokpåse och fina somriga bokmärken.

Nytt bokmärke

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Jag fick ett rec.ex, Blodgärning, från författaren ett par månader sedan och med den boken kom också ett litet visitkort. Och såna här visitkort fungerar ju perfekt som bokmärken … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

"Jag följer dig" av Dan Nilsson

Bokbloggar - 6 timmar sedan

”Författare: Dan Nilsson Titel: Jag följer dig Genre: Kriminalroman Antal sidor: 326 Originalspråk: Svenska Originaltitel: , Översättare: , Serie: Niklas Lund 2 Förlag: Hoi Förlag Utgivningsår: (original) 2017 (min) 2017 Format: Danskt band Källa: Bokhyllan Utläst: 7 juni 2021 Första meningen: Niklas Lund vek upp brevet och läste det för sjätte gången. Baksidetext Niklas har två dagar på sig att ta reda på vem som utför aktiviteter i hans namn. Det är så lång tid som han är på permission från fängelset, där han sitter sedan han gått över gränsen som … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Celeste Ng ”Everything I Never Told You”

Bokbloggar - 12 timmar sedan

”Lydia is dead. But they don’t know this yet. 1977, May 3, six thirty in the morning, no one knows anything but this innocuous fact: Lydia is late for breakfast.