Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Sunkigt

Bloggkommentatorerna - 02 Nov 12 kl. 20:29

I helgen går många maskerader av stapeln, men redan idag känner jag för att utse den sämsta förklädnaden. Porrbabyn. Känns inte den både passé, simpel och jävligt äcklig? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fossilindustrin försöker stjälpa Parisavtalet

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 16:35

Fossilbranschen och andra klimatvidriga bolag försöker systematiskt underminera Parisavtalet, enligt en ny rapport. Förvånande? Knappast - men fortfarande riktigt jävla sunkigt.

Jills skilsmässopikar till Tommy Nilsson

Nyhetspressen - 22 Oct 16 kl. 22:19

Jill Johnson kan inte släppa Tommy Nilssons familjeliv och pressar honom på skilsmässofrågor i ”Så mycket bättre”. I programmet säger Jill att Tommy inte vill prata om det - efteråt berättar Tommy att pratet om dåtiden kan bli "sunkigt". – Jag pratar hellre om det som är här och nu, säger han.

Kitty Jutbring har gift sig

UNDERBARACLARA - 02 Nov 13 kl. 14:13

Radio- och tv-profilen Kitty Jutbring har gift sig med sångaren Per Störby. Bröllopet var hemligt för alla och ägde rum i Las Vegas den 24 oktober. ”Ja det är sant!

Nyanser av livet med en alkoholist

UNDERBARACLARA - 10 Jan 13 kl. 14:30

Titeln, ”Du satt på Karlavagnen”, för tankarna till stjärnorna på natthimlen, drömmar i mörkret. Men Karlavagnen i Caroline Nylanders debutroman är ett sunkigt hak i [...

Firefox AK "Color The Trees"

Musik & Lyrics - 28 Aug 11 kl. 09:51

På mina föräldrars gata finns det en trädgård där någon har målat sitt döda träd knallrosa. Det skulle kunna vara kreativt och vackert men det ser bara sunkigt ut. No related posts.

669 matcher pure class.

FCF på direkten - 15 Aug 11 kl. 10:17

Om man ser till tabelläget inför matchen mot Knippla borta så var det sunkigt att vi inte vann. En seger hade tagit oss upp på andraplats och sett till så vi fortfarande hade haft kontakten med KBK i toppen. Ser man till hur matchen blev skall vi vara nöjda med 1-1 då det kändes ganska [...

Jag hatar snön..

FCF på direkten - 10 Feb 11 kl. 14:37

Ja blir bitter. Ingen skottad plan. Och mer snö.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.