Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Susanna Heli: Föda utan rädsla

Bokbloggar - 03 Jun 19 kl. 07:42

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mjölkbonden: ”För dyrt att bedriva jordbruk utan EU-stöd”

Nyhetspressen - 17 Apr 19 kl. 15:40

Nästan 60 000 lantbrukare i Sverige delar årligen på cirka tio miljarder kronor i stöd för att kunna gå runt ekonomiskt. SVT:s reporter Torbjörn Averås Skorup besökte mjölkbonden Susanna Karlsson och hennes mjölkgård med ungefär 120 kor utanför Valdemarsvik som är beroende av jordbruksstödet som inkomst..

”Är sjukvårdsbesök kanske lite för billigt och kravlöst?”

Nyhetspressen - 12 Apr 19 kl. 10:00

”Är det billigt har vi en tendens att överkonsumera och är det gratis passar vi på”, det skriver Susanna Sandberg, läkare på hudkliniken vid Centralsjukhuset i Karlstad. .

Skådespelaren: ”Är redan dömt i det här”

Nyhetspressen - 24 Mar 19 kl. 22:42

I en ny dokumentär framkommer detaljer om hur Josefin Nilsson blev misshandlad av en pojkvän. I misshandelsdomen står om hennes rädsla - och våldet hon utsattes för.– Jag har kontaktat en advokat som gått igenom det här.

Barnen berättar: Mamma Pia mördades med järnrör

Nyhetspressen - 27 Feb 19 kl. 19:57

Pia Östlingh, 57, försökte stoppa dödsmisshandeln av en ung pojke. Då blev hon slagen till döds med ett järnrör.Hennes tre barn – Susanna, Sebastian och Jesper – fick hålla begravning med en ”lånad kropp” i igensvetsad kista.

Björklund rädsla: Att M ska närma sig SD

Nyhetspressen - 24 Jan 19 kl. 20:57

I en intervju med Dagens Nyheter, DN, befarar Liberalernas partiledare Jan Björklund för att Moderaterna kan komma att närma sig Sverigedemokraterna. Något som skulle förstöra det borgerliga samarbetet för lång tid framöver, enligt Björklund. – Då är det mycket svårt att återskapa ett allianssamarbete, säger han.

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Nyhetspressen - 18 Jan 19 kl. 05:00

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

Vad ska S+MP+C+L göra åt unga kvinnors rädsla?

Nyhetspressen - 15 Jan 19 kl. 18:24

Unga svenska kvinnor upplever inte att de kan röra sig fritt. En Löfven II-regering kommer inte att ta de tuffa beslut som behövs för att ta tillbaka gatorna..

#5 populäraste video 2018: Är rädsla för protein den nya fettskräcken?

Kostdoktorn - 04 Jan 19 kl. 08:42

1 126 visningarInom de närmaste veckorna kommer vi att publicera fem i topp populäraste videor som publicerats under 2018. Först ut och på femte plats hittar vi en föreläsning med Benjamin Bikman som handlar om hur mycket protein man bör äta. Se ett par minuter ovan (transkription).

Ex-polisens rädsla för framtiden – efter dödsskjutningarna

Nyhetspressen - 30 Dec 18 kl. 14:01

2018 är ett mörkt år i svensk brottsstatistik. Antalet dödsskjutningar har ökat kraftigt de senaste åren och bara i år har över 40 personer skjutits till döds. – Jag ser faktiskt inte några tecken på att de skulle förändras inom en snar framtid, säger ex-polisen och gängforskaren Amir Rastami i Sveriges Radios ”I lagens namn”..


Fler inlägg från Bokbloggar

Veckoplanering v25

Bokbloggar - 45 timmar sedan