Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Susanna Heli: Föda utan rädsla

Bokbloggar - 03 Jun 19 kl. 07:42

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dagens namn: Susanna

Bokbloggar - 11 Aug 19 kl. 07:52

Flygrädsla, tidsfri zon och Europas vackraste strand

Freedomtravel - 24 Jun 19 kl. 06:00

Måndag betyder som vanligt resenyheter här på FREEDOMtravel – i varje fall när vi inte själva är på resande fot. Denna vecka kan vi avslöja hur flygrädda svenskarna är, vilken region som ansökt om att bli en tidsfri zon och vilken strand som utsetts till Europas vackraste. Vad säger du om veckans nyheter?

Mjölkbonden: ”För dyrt att bedriva jordbruk utan EU-stöd”

Nyhetspressen - 17 Apr 19 kl. 15:40

Nästan 60 000 lantbrukare i Sverige delar årligen på cirka tio miljarder kronor i stöd för att kunna gå runt ekonomiskt. SVT:s reporter Torbjörn Averås Skorup besökte mjölkbonden Susanna Karlsson och hennes mjölkgård med ungefär 120 kor utanför Valdemarsvik som är beroende av jordbruksstödet som inkomst..

”Är sjukvårdsbesök kanske lite för billigt och kravlöst?”

Nyhetspressen - 12 Apr 19 kl. 10:00

”Är det billigt har vi en tendens att överkonsumera och är det gratis passar vi på”, det skriver Susanna Sandberg, läkare på hudkliniken vid Centralsjukhuset i Karlstad. .

Skådespelaren: ”Är redan dömt i det här”

Nyhetspressen - 24 Mar 19 kl. 22:42

I en ny dokumentär framkommer detaljer om hur Josefin Nilsson blev misshandlad av en pojkvän. I misshandelsdomen står om hennes rädsla - och våldet hon utsattes för.– Jag har kontaktat en advokat som gått igenom det här.

Barnen berättar: Mamma Pia mördades med järnrör

Nyhetspressen - 27 Feb 19 kl. 19:57

Pia Östlingh, 57, försökte stoppa dödsmisshandeln av en ung pojke. Då blev hon slagen till döds med ett järnrör.Hennes tre barn – Susanna, Sebastian och Jesper – fick hålla begravning med en ”lånad kropp” i igensvetsad kista.

Björklund rädsla: Att M ska närma sig SD

Nyhetspressen - 24 Jan 19 kl. 20:57

I en intervju med Dagens Nyheter, DN, befarar Liberalernas partiledare Jan Björklund för att Moderaterna kan komma att närma sig Sverigedemokraterna. Något som skulle förstöra det borgerliga samarbetet för lång tid framöver, enligt Björklund. – Då är det mycket svårt att återskapa ett allianssamarbete, säger han.

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Nyhetspressen - 18 Jan 19 kl. 05:00

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

Vad ska S+MP+C+L göra åt unga kvinnors rädsla?

Nyhetspressen - 15 Jan 19 kl. 18:24

Unga svenska kvinnor upplever inte att de kan röra sig fritt. En Löfven II-regering kommer inte att ta de tuffa beslut som behövs för att ta tillbaka gatorna..


Fler inlägg från Bokbloggar

Nytt land

Bokbloggar - 2 timmar sedan