Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

”Svekets gåva” av Per M Herrey

Bokbloggar - 12 Jan 19 kl. 11:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trots magsjuka – Herrey i mål under hjältarnas timme: ”Fantastiskt stöd”

Nyhetspressen - 19 Aug 18 kl. 13:04

Vid Melodifestivalen 1984 var det en näve i luften som gällde. Vid målgången av Ironman Kalmar 2018 kostade Louis Herrey på sig att sträcka båda. – Min kropp mår inte bra, säger han och tackar publiken för att de hjälpte honom i mål..

Herrey: "Tänk om jag skulle bli kulturminister"

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 13:11

Med "Diggiloo Diggiley" tog Richard Herrey Sverige till en seger i Eurovision Song Contest 1984. Nu siktar han på en valseger tillsammans med Moderaterna, i vars riksdagslistor han nu ser ut att hamna på valbar plats. I en intervju med Expressen säger han att han sticker ut i politiken eftersom han "inte tillhör etablissemanget" – och skulle inte vara rädd att ändra på saker.

Richard Herrey cyklade Vätternrundan och kandiderar till riksdagen

Ecoprofile - 31 Jul 17 kl. 21:29

Richard Herrey, schlagermusiker, jurist, och fd marknadschef på cykelloppet Vätternrundan, kandiderar nu till riksdagen för moderaterna. Han tycker att moderaterna ska kunna samtala med alla partier i riksdagen.   Richard är pratsam på twitter, så här finns möjlighet för alla cykelvänner att förseslå en uppdatering av moderaternas trafikpolitik med en mer central plats för cykeln.

Larm om ”slavlöner” i Idol

Nyhetspressen - 03 Nov 16 kl. 16:31

875 kronor för sju dagars arbetsvecka och bindande avtal på upp till 10 år: Nu larmar Musikerförbundet om vad man kallar för ”slavkontrakt” i TV4:s populära talangjakt Idol. ”Man utnyttjar unga”, säger Per Herrey på Musikerförbundet..

Skyll inte på barnen när veteraner åker ut

Nyhetspressen - 27 Feb 16 kl. 07:00

Gör man en låt som är riktigt bra så brukar ju faktiskt både unga och gamla reagera positivt. Så sluta skyll på barnen som om deras smak inte räknades, skriver Richard Herrey. .

Går till historien som svekets dag

Nyhetspressen - 04 Jan 16 kl. 19:27

Den 4 januari går till historien som svekets dag. Den 6 september ifjol sa statsminister Stefan Löfven att "mitt Europa bygger inte murar". De svenska ID-kontrollerna för att hindra flyktingar från Danmark är raka motsatsen till det löftet.

Herrey och AB redo för rätten

UNDERBARACLARA - 21 Oct 15 kl. 16:39

Tvisten mellan artisten Richard Herrey och Aftonbladet fortsätter. I november möts parterna i rätten, skriver Dagens Media. Herrey stämde den 28 augusti Aftonbladet för grovt förtal, sedan kvällstidningens medarbetare Martin Aagård i ett inlägg på Twitter i juni i år kallat honom för rasist.

Expert: Märklig stämning

UNDERBARACLARA - 31 Aug 15 kl. 18:43

Artisten Richard Herrey stämmer Aftonbladet för förtal på grund av ett Twitterinlägg som en av tidningens journalister skrivit. Märkligt, tycker yttrandefrihetsexperten Nils Funcke. Richard Herrey vill ha 30 000 kronor i skadestånd av Aftonbladet för att kulturjournalisten Martin Aagård i en Twitterdiskussion om resultatet i det danska folketingsvalet kallat honom för ”din gamle rasist”, enligt stämningsansökan.

Richard Herrey stämmer Aftonbladet

UNDERBARACLARA - 31 Aug 15 kl. 13:29

Artisten Richard Herrey stämmer Aftonbladet på 30 000 kronor för förtal, skriver flera medier. Enligt stämningsansökan till Stockholms tingsrätt har en journalist på Aftonbladet kallat Herrey för rasist under en konversation på Twitter i juni. Diskussionen handlade om resultatet i det danska folketingsvalet.


Fler inlägg från Bokbloggar