Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Svengelska oskick

Bokbloggar - 21 Aug 18 kl. 16:56

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Forskningsanslag het fråga för C-politiker

Nyhetspressen - 11 Mar 19 kl. 16:44

Rektor Peter Aronsson anser att det är "ett oskick" att Linnéuniversitetet får så lite forskningsanslag. C-riksdagsmannen Fredrik Christensson är lite försiktigare..

En närmre genomgång av Volvo S60

Feber.se - 20 Jun 18 kl. 22:58

Denna gång utan svengelska Som vanligt när en ny Volvo släpps så får vi en ordentlig genomgång av Volvo själva. Den här gången är det designansvarige T. Jon Mayer som går igenom bilen.

En närmare genomgång av Volvo S60

Feber.se - 20 Jun 18 kl. 22:58

Denna gång utan svengelska Som vanligt när en ny Volvo släpps så får vi en ordentlig genomgång av Volvo själva. Den här gången är det designansvarige T. Jon Mayer som går igenom bilen.

Living som man lär

Tjuvlyssnat.se - 22 Aug 14 kl. 11:55

HelsingborgKille ~20: Är det hon eller den andra som pratar svengelska?Tjej ~20: Det är den andra.Killen: Hon är så fucking jobbig alltså.

Kungen: Oskick att surfa på mobiler

Nyhetspressen - 15 Sep 13 kl. 08:08

Kungen har suttit 40 år på tronen. I samband med jubileet har statschefen givit en lång intervju med Sveriges Radio. Där berättar han bland annat om känslorna inför tillträdet och om att tala inför folk.

Swenglish for newbörjare: The mygg

Tjuvlyssnat.se - 21 Jun 13 kl. 22:50

Ankomsthallen, Luleå Airport Två välklädda affärsresenärer (~45) samtalar i väntan på att deras väskor ska lastas in. Den ene pratar engelska med brittiskt uttal, den andre pratar flytande svengelska. Brittisk man: It will be lovely to finally experience the summer in northern Sweden.

En annan volvomodell

UNDERBARACLARA - 28 Mar 13 kl. 02:00

Det finns en svensk självgodhet som vi gärna tar med oss ut i världen. På svajig svengelska och med stolthet i rösten kan vi börja [...

Vi har råd att arbeta!

UNDERBARACLARA - 20 Feb 13 kl. 02:00

Under Håkan Juholts stormiga tid som partiledare för Socialdemokraterna försökte partiets ekonomisk-politiske talesman Tommy Waidelich etablera det svengelska begreppet mismatch för att beskriva läget på [...

Snart parkerar hon trehjulingen på handikapplatser

Tjuvlyssnat.se - 26 May 11 kl. 09:21

Snipen, Göteborg Flicka ~4 promenerar med sin mor. De passerar en busskur som fått alla fönster sönderslagna. Flickan: Mamma, Eric Saade har varit här!

Det programmet är alltså nu jämställt med våldsfilmer

Tjuvlyssnat.se - 25 May 11 kl. 12:02

Buss 80 från Snipen, Göteborg Bussen passerar en busskur med alla glas sönderslagna, krossat glas ligger i högar runtomkring. Flicka ~4: Mamma, Eric Saade har varit här! Flickan börjar sjunga 'Popular' på svengelska.


Fler inlägg från Bokbloggar

Graceland

Bokbloggar - 3 timmar sedan