Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Sviken efter 5 år?

Paow - 22 Oct 19 kl. 19:20

Ja jag kommer inte att nämna några namn i det här inlägget. För då blir ju det någon form av uthängning. Och det är ju SÅÅÅ fel, men att snacka skit om än på stan till människor och företag man inte känner. Det är okej och därför ger jag tillbaka med samma mynt till mina följare. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Är det Micke som Isabelle Strömberg är sviken av?

Gossips.se - 27 May 19 kl. 06:02

För bara ett par dagar sedan så bekräftade Isabelle att hon och Micke är ett par. Hon skrev också att om han vill vara med henne så får han ite ta droger. Men igår kom det upp en bild på hennes instastory där det står "Betrayed" vilket betyder sviken.

Joels krav på Filmstaden –  efter sveket vid bokningen

Nyhetspressen - 08 Feb 19 kl. 19:00

Hörselskadade Joel Gustavsson känner sig sviken efter att ha tvingats skippa biobesöken flera gånger.Nu riktar han hård kritik mot Filmstaden – och kräver undertexter på alla filmer.– Vi vill kunna se filmer på bio som alla andra, säger Joel.

”Hur mycket kan man kräva av en vän?”

Nyhetspressen - 17 Jan 17 kl. 03:00

Hej Christina! Jag är en kvinna på 35 år som känner mig sviken av min bästa väninna­. Vi har känt varandra och följts åt sen barnsben, men sedan ett halvår tillbaka har hon nästan inte tid att umgås eller ens prata i telefon med mig.

Becksvart när bäver gick loss

Nyhetspressen - 02 Dec 16 kl. 09:23

Drygt 500 hushåll i Näsviken, väster om Hudiksvall, blev strömlösa i natt på grund av en bäver. - Det var en bäver som hade varit och gnagt på lite träd som sedan ramlat över ledningen, säger Jonatan Björck på Ellevio. Det är inte första gången som en bäver ställer till det för elbolaget.

Tillsammans är man mindre ensam

Nyhetspressen - 05 Mar 16 kl. 10:40

Jag åkte hem till Kalmar med ovissheten rivande i bröstet. Jag hade förlorat gnistan inför mitt jobb, jag hade blivit sviken och jag var trött på allt. Samtidigt hade jag haft en fantastisk sommar i Jämtland men där kunde jag ju inte verka som kulturarbetare, så det var inget alternativ..

”Arsenal ska lägga rekordbud på Suarez”

Sportbladets SillySeason - 07 Aug 13 kl. 23:23

Det är mycket Luis Suarez, 26. Först gick han ut i brittisk press och kritiserade Liverpool och slog fast att han skulle lämna in en transferbegäran. – Jag känner mig inte sviken av klubben, men de lovade mig något för ett år sedan…, sa han bland annat.

Omar Mustafa känner sig sviken

Nyhetspressen - 23 Apr 13 kl. 19:45

Partiledningen vek ner sig för drevet, sade Omar Mustafa när han gav sin syn på vad som tvingade bort honom från partistyrelsen efter bara sex dagar. Nu har han lämnat partiet helt. För första gången under det senaste tumultet inom S mötte Omar Mustafa journalister ansikte mot ansikte.

Omar Mustafa: ”De bad mig att lämna”

Nyhetspressen - 21 Apr 13 kl. 06:30

Först stolt över utnämningen och sedan raskt uppmanad att lämna partistyrelsen – Omar Mustafa känner sig sviken av socialdemokraternas ledning.Men partisekreterare Carin Jämtin står fast.

Omar Mustafa: "De bad mig lämna"

Nyhetspressen - 20 Apr 13 kl. 05:42

STOCKHOLM. Omar Mustafa kände sig sviken av den socialdemokratiska partiledningen efter att först ha blivit överraskad och stolt över valberedningens sena nominering. En vecka efter avsättningen ur partistyrelsen berättar han i en mejlintervju i Svenska Dagbladet.


Fler inlägg från Paow

Öregrund med älskling

Paow - Igår: 00:39

Hyra stuga i Sälen?

Paow - 24 Jun 20 kl. 10:56

Lastcyklar!

Paow - 24 Jun 20 kl. 10:40

I samarbete med lastcykel.se Någonting som jag garanterat ska skaffa sen när jag får kids är en lastcykel. Fatta att köra sina ungar till skolan på en lastcykel.

Mysdagar

Paow - 24 Jun 20 kl. 10:22

Det finns hjälp för psykisk ohälsa.

Paow - 17 Jun 20 kl. 08:17

I samarbete med vmlakarkonsult.kaddio.com Jag har i hela mitt liv haft perioder, precis som många andra.

Rolig helg!

Paow - 17 Jun 20 kl. 07:49

Hade en jätte trevlig helg. Men är verkligen sämst på att ta bilder men ska försöka påminna mig själv att börja ta fler bilder och skriva mer om min vardag Såhär ser jag ut nu iallafall. Brun och pigg har äntligen vänt tillbaka på dygnet nu igen.

Let´s talk about sex baby

Paow - 12 Jun 20 kl. 08:29

Fisk tacos!

Paow - 11 Jun 20 kl. 21:50

Lampor hem?

Paow - 03 Jun 20 kl. 15:07

i samarbete med lampgallerian.se/ Att greja hemma är typ det roligaste jag vet. Att köpa inredning, att pynta och att byta mattor.

Älskar att vara på landet?!

Paow - 02 Jun 20 kl. 13:56

Nu har jag vart på landet typ varje dag i två veckor. Och fan vad jag trivs? Jag som alltid trott att jag vart en stadstjej.

Äntligen nya naglar!

Paow - 27 May 20 kl. 12:36

Efter att min gamla nageltjej förstörde mina naglar och gjorde så att jag fick greenie(jag vet att sånt kan hända) men jag hade fått det pga att hon byggt in gamla släpp pga slarvfel. Men nu hittade jag Belinda som sitter på Studio S. Hon är HELT magisk.

Bilder

Paow - 26 May 20 kl. 12:02

Sommarångest?

Paow - 26 May 20 kl. 11:59

Cyckel hållare

Paow - 26 May 20 kl. 11:40

Snygga munskyddsmasker

Paow - 20 May 20 kl. 15:52

Inlägget är i samarbete med make up sweden. Hej hej hoppas ni alla mår bra idag! Själv mår jag toppen trotts, trotts dessa tider vi lever i nu försöker jag att tänka positivt och inte gå ner mig pga allt man får höra.