Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Svindal sporrade Hegle Svendsen

Nyhetspressen - 09 Feb 13 kl. 18:33

Alpinstjärnan Aksel Lund Svindal ordnade Norges första guld under VM-månaden. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Norska stjärnan kollapsade på VM

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 16:37

Emil Hegle Svendsen kollapsade efter målgång i sprinten på skidskytte-VM i österrikiska Hochfilzen. Den norske stjärnan slet hårt på det sista varvet och segnade ner i snön efter målgång. Svendsen blev liggande i det närmaste orörlig i målområdet i flera minuter, medan han fick hjälp av medicinsk personal.

Hegle Svendsen får inte kyssa flickvännen

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 19:42

Skidskyttestjärnan Emil Hegle Svendsen får inte bli sjuk inför VM. Därför har norrmannen ålagts med ett kyssförbud av flickvännen Samantha Skogrand. – Det är inte han som har bestämt det, stackaren, säger Skogrand till NRK..

Uppvisning av Fourcade i jaktstarten

Nyhetspressen - 15 Jan 17 kl. 14:17

Martin Fourcade låg illa till efter tre missade skott, men när det drog ihop sig i jaktstarten över 12,5 kilometer i Ruhpolding visade han på nytt varför han är sportens suverän. Fransmannen prickade snabbt och rappt in de fem skotten i det andra och sista stående skyttet och lämnade norrmannen Emil Hegle Svendsen bakom sig vid den sista vallen..

Nya segrar för Fourcade och Dahlmeier

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 15:26

Martin Fourcade och Laura Dahlmeier gick ut i ledning i skidskyttevärldscupens jaktstarter i Pokljuka - och båda två höll undan och vann för andra dagen i rad. Fransmannen var i mål sex sekunder före Emil Hegle Svendsen som spurtslog Anton Sjipulin i kampen om andraplatsen.(TT).

Alpinstjärnor avstår Sölden-comeback

Nyhetspressen - 17 Oct 16 kl. 15:06

Flera stjärnor saknas i den alpina världscuppremiären i Sölden, Österrike, i helgen. Norrmannen Aksel Lund Svindal hinner inte komma i form efter sin svåra knäskada som han fick i kraschen i Kitzbühel i januari.(TT).

Han sporrade till svensk filmsuccé

Nyhetspressen - 26 Aug 16 kl. 07:00

Det finns en bro mellan sångerskan Ulla Billquists öde och filmen Flicka och hyacinter..

Fler medaljer än år för Bjørndalen

UNDERBARACLARA - 12 Mar 16 kl. 17:33

Nu har 42-årige veteranen Ole Einar Bjørndalen fler VM-medaljer än sin ålder. Han fick god hjälp på vägen mot sin 43:e VM-medalj av sina lagkamrater Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø och Emil Hegle Svendsen då Norges skidskytteherrar tog VM-guld i stafetten över 4×7,5 kilometer på hemmaplan.

Norskt hemmaguld i skidskytte-VM

UNDERBARACLARA - 12 Mar 16 kl. 16:56

Norges skidskytteherrar tog VM-guld i stafetten över 4×7,5 kilometer i Oslo. Norges slutman Emil Hegle Svendsen klöv mållinjen på ett kokande Holmenkollen 11,5 sekunder före Tysklands Simon Schempp. Kanada tog överraskande brons.

Kinberg Batra till ”Skavlan”

UNDERBARACLARA - 13 Jan 15 kl. 13:45

SVT:s pratshow ”Skavlan” får besök av av Moderaternas nya partiledare Anna Kinberg Batra i det andra programmet för säsongen. Övriga gäster hos värden Fredrik Skavlan är skidikonen Thomas Wassberg, de norska tv-personligheterna Cecilie Skog och Truls Svendsen, svenske professorn Max Tegmark och norske housestjärnan Kygo. ”Skavlan” sänds i SVT1 klockan 21.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

”Kulturella föreställningar rimlig förklaring till överrepresentation vid sexualbrott”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 13:15

REPLIK DN DEBATT 24/8. Det finns skäl att tro att sociokulturella faktorer kan vara en förklaring till utomeuropeiska mäns överrepresentation vid sexualbrott. Jag menar, liksom Sarnecki, att mer forskning behövs.

Mångfaldspanik öppnar dörren för politisk infiltration

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 13:04

Partierna ska vara öppna för alla oavsett etnisk bakgrund. Men det viktigaste är att partiföreträdare har rätt åsikter – inte rätt hudfärg. .

Skrapade fram en halv miljon i direktsändning: ”Fantastiskt”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:49

Han bor i Berga med köpte lotten på Öland. På fredagsmorgonen skrapade Mikael Nilsson fram en halv miljon kronor på triss i direktsändning. – Det här var ju helt fantastiskt..

Utredningen om hästövergreppet nedlagd

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:20

En man fångades på film när han förgrep sig på en häst i Uppsala i våras..

Berg och Toivonen fortsätter i landslaget

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:08

Marcus Berg och Ola Toivonen fortsätter i landslaget.För Aftonbladet berättar Berg om beslutet.– Jag har ambitionen att vara med, säger han till tidningen..

C i offensiv mot extremism

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:06

Centerpartiet vill förbjuda deltagande i våldsbejakande organisationers verksamheter. Det är ett av flera förslag i ett åtgärdsprogram mot extremism och nazism som partiet presenterade idag..

DN/Ipsos: Rödgrönas försprång ökar

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:03

Socialdemokraterna har en positiv tendens och landar på 26,3 procent i DN/Ipsos nya mätning. Det gör att avståndet mellan blocken ökar till de rödgrönas fördel. KD ligger kvar över riksdagsspärren..

Thörnblads dubbla känslor inför comebacken

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:48

Linus Thörnblad återvänder till höjdhopps-scenen i kväll när han kvalar i herrarnas höjdhopp i SM. Själv har han höga förhoppningar och hoppas att tekniken ska sitta, för höjdhoppspassen har blivit få. – Det är lite som när man lärt sig cykla, jag har grundtekniken, säger han till SVT Sport..

Lövin (MP) flyger dyrare än statsministern

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:43

Klimatminister Isabella Lövins flygresor kostar i genomsnitt 28 000 kronor, visar en granskning av Expressen. Skattebetalarna får ofta punga ut för resor i business class.I riktlinjerna för statsråds resor står det att man ska resa så billigt som möjligt.

MP:s språkrör Isabella Lövin har rest för 1,5 miljoner kronor

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:35

Klimatminister och vice statsminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under den senaste mandatperioden. Och hon väljer heller business class-biljetter framför billigare alternativ. Det avslöjar Expressen..

Fakta i frågan: Är utrikesfödda överrepresenterade i brottsstatistiken?

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:31

Utrikesfödda är överrepresenterade i kriminalstatistiken, särskilt vad gäller den grova brottsligheten. Det visar en kartläggning som DN har gjort. Det är dock mycket små andelar av såväl utrikes- som inrikesfödda som förekommer i brottsstatistiken..

Regeringen: ”Höga krav på djurskydd ska vara obligatoriskt”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:19

Vid alla upphandlingar av animaliska livsmedel ska det vara obligatoriskt att ställa höga krav på djurskydd. Det kravet vill regeringen införa, meddelade man på en pressträff under fredagen. – De krav som våra bönder har på sig, ska också vara krav som ställs i våra offentliga upphandlingar, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Lövins skyhöga flygnotor – väljer business class över hela världen

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:16

Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljon kronor under denna mandatperiod. Expressen kan i dag avslöja att hon ofta väljer dyra business class-biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. Hennes resor till New York har i snitt kostat 28 000 kronor – per flygbiljett.