Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tahereh Mafi – Shadow Me

Bokbloggar - 28 Oct 19 kl. 13:04

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Teasertrailer för Shadow Warrior 3

Feber.se - 07 Jul 20 kl. 10:20

Visas upp ordentligt i helgen Devolver Digital kommer hålla låda i helgen och ska under festligheterna visa upp Shadow Warrior 3 ordentligt. Innan dess får vi smaka på lite teasertrailer där vi får se Lo Wang springa på väggar, använda en änterhake samt slåss mot bestar. Spelet kommer som sagt visas upp ordentligt under Devolver Digitals spelshow som går av stapeln 11 juli klockan 21:00.

Streamingtjänsten Shadow börjar testa VR

Feber.se - 13 Mar 20 kl. 11:40

Anmäl dig till betatestet nu VR är ett rackarns trevligt sätt att spela spel på, men det är fortfarande rätt krävande för din datapc. Streamingtjänsten Shadow har nu meddelat att tjänsten kommer börja testa att streama VR via det nya VR Exploration Program. Funktionen kommer börja betatestas 1 april, men användare har möjlighet att lämna intresseanmälan till det stängda betatestet från och med idag och de som kommer få delta meddelas 23 mars.

Shadow of the Colossus och Sonic Forces på ingång till PS+

Feber.se - 26 Feb 20 kl. 16:41

Trevliga nyheter! Idag är det sista onsdagen i månaden och det betyder att Sony meddelat vilka spel som kommer inkluderas i Playstation Plus-prenumerationen under mars månad. Den här gången är det riktigt trevliga nyheter då den remastrade versionen av Fumito Uedas mästerverk Shadow of the Colossus kommer bli tillgängligt för PS Plus-prenumeranter.

Tahereh Mafi – Defy Me

Bokbloggar - 31 Oct 19 kl. 13:05

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition släpps 5 november

Feber.se - 16 Oct 19 kl. 14:20

Gratis om du äger allt sedan innan Shadow of the Tomb Raider släpptes förra hösten och under årets gång har det släppts en hel del extramaterial. För att samla allt på ett ställe kommer Square Enix lansera en Definitive Edition av spelet som innehåller grundspelet, samtliga sju DLC:s som släppts och lite annat smått och gott. Mer specifikt kommer spelare äntligen få möjlighet att välja Lara Crofts utstyrsel helt fritt, i stället för att vara låst till specifika klädesplagg i specifika områden.


Fler inlägg från Bokbloggar

Älvdansen

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Resan till ljuset

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Bakinspiration

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Du, bara.

Bokbloggar - 8 timmar sedan