Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Teknikproblem

Magdalena Graaf Blogg - 23 Aug 19 kl. 14:25

Ni är flera som har upptäckt att era kommentarer inte går igenom trots att ingen modifiering av kommentarer är aktiverad. Det beror inte på att ni skulle vara spärrade utan på något för närvarande okänt problem. Det kommer för övrigt orimligt många spamkommentarer just nu och teknikerna jobbar för att kunna hitta problemet. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Noll sökande när Nya Karolinska försöker anställa

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 21:11

Minst 40 specialistsjuksköterskor saknas fortfarande på Nya Karolinska. Vid flera tillfällen när tjänster har utannonserats har inte en enda ansökan kommit in. – Jag förstår att man inte vill byta till NKS just nu med tanke på arbetsförhållandena och alla teknikproblem vi har haft, säger Markus Castegren, chef för intensivvården på Karolinska..

Teknikproblem i EM för skidorienterare

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 16:49

EM i skidorientering pågår nu i finska Imatara, men det är ett EM med stämplingsproblem.– Det är trist när man åker bra, men drabbas av teknikstrul, säger Magdalena Olsson som "lurades" på ett silver i den inledande sprinten och sedan åter drabbades av problem på mixedstafetten i par med Peter Arnesson. Problem som även drabbade Tove Alexandersson i par med Martin Hammarberg..

Teknikproblem stoppar Östersundsflyg

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 14:21

Landningsbanan på Åre Östersunds flygplats har drabbats av tekniska problem och inga plan tillåts att landa eller lyfta..

Teknikproblem störde Melodifestivalen

UNDERBARACLARA - 03 Feb 13 kl. 10:55

— Jag fick en mardrömsstart. Medhörningen fungerade inte och jag fick börja om, så jag kände att jag tappade ansiktet. Jag kom in snett i [...

Teknikproblem under schlagerrepen

UNDERBARACLARA - 01 Feb 13 kl. 22:00

Under fredagens repetitioner inför Melodifestivalens första delfinal drabbades flera artister av teknikproblem. Enligt studiomannen Henric von Zweigbergk var det problem med att några av kamerorna, [...

Teknikproblem

Bokhora - 16 Jan 13 kl. 19:36

Vi har lite teknikstrul. Avvakta och uppdatera Bokhora regelbundet, så missar ni inte sändningen.

Svart i rutan under Rapport

Nyhetspressen - 02 May 12 kl. 22:21

SVT hade stora teknikproblem under Rapports 18-sändning i kväll som avbröts efter några minuter. Kontrollrummet slutade fungera och en server fick startas om. Problemen ska nu vara avhjälpta.

838 Wow!

Fuck you right back - 03 Feb 12 kl. 14:08

Det är ju helt otroligt detta. På vår första månad har vi fått in 838 medlemmar på LCHklubben.se.

Banktjänster utslagna

UNDERBARACLARA - 27 Oct 11 kl. 21:51

Swedbank dras med stora teknikproblem. Internetbanken och kortbetalningar påverkas.Swedbank dras med stora teknikproblem.


Fler inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Trasig bryggare

Magdalena Graaf Blogg - 13 timmar sedan

Min älskade kaffekokare har gått sönder. Döden kommer ju alltid i 3…sägs det Så först duschen, sen kaffekokaren och sist SÄKERT bilen (med min otur så) Knappen har lossnat, så jag kan BARA få igång den om jag gräver och hackar med en pinne. Jag själv använder mig av en kinapinne, men ska Filip brygga?

ONLINE SHOPPING mellan 18-24

Magdalena Graaf Blogg - 16 timmar sedan

I samarbete med Reebok och Intersport Nu blir det ännu mera rabatter tjejer! Den här dealen är INTE dålig.. Nu startar online-shopping kvällen med Intersport på nätet!

Höft, Bingo och sista chansen

Magdalena Graaf Blogg - 20 timmar sedan

Påminnelse om kostillskott samarbete/reklam Tack för alla tips ang duschväggen. Ringer jag försäkringsbolaget? Vet inte vart väggen kom ifrån.

Koden funkar nu

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 20:45

Sorry vänner om koden strulade. Vet inte vad som kan ha hänt? Kod vipförmamma 25% HÄR!

Better you och mamma rabatt

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 18:42

Innehåller reklam för mina kostillskott, min Reebok kampanj, långt hår och Toftbys kokbok Väckningen imorse var INGET att leka med. Ungarna skrek! Jag trodde på riktgt att någon skadat sig eller dött.

Reebok och ett kul samarbete

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 14:57

En trevlig helg! Jens, lite kompisar och alla barnen har varit hemma Jag har hunnit med en bio med Louie i Mall of Scandinavia, vi såg Angry Birds Wihooo idag så kan jag stolt avslöja att GRAAF❤️REEBOK, Vårat samarbete med Reeboks snygg och bekväma promenadsko REEBOK EVER LAST BINGO har tagit de snygga bilderna..

Om varför kommentarer inte alltid går igenom

Magdalena Graaf Blogg - 12 Sep 19 kl. 21:14

Magdalena har ingen moderering här i bloggen utan alla kommentarer godkänns automatiskt.  Men, sedan en tid tillbaka fastnar en del av era kommentarer och hamnar i skräpkorgen.

Brunt hår och inget norr för mig

Magdalena Graaf Blogg - 11 Sep 19 kl. 19:57

Tack för alla örontips, ska göra som några av er sa, och ta en öronodling (äckligt det låter) Syrran och mamma är i norr, såååå avundsjuk. Ville oxå åka med💔 Men vågar inte flyga när det värker i öra. Och lite långt att bila till Kvikkjokk.

Hår fix och öronvärk

Magdalena Graaf Blogg - 10 Sep 19 kl. 12:04

Har börjat få ont i min hörselgång igen. Vidriga jäkla pinvärk.. Det strålar ner i käken, känns som tandvärk på hela vänstersidan.

Jordgubbar och curry

Magdalena Graaf Blogg - 08 Sep 19 kl. 14:21

Lusse gudmor kom hit för en weekend-sleep over igår. Hon har sin lilla hund-dotter Doris med sig. Ska bli kul att se hur mina hundar tar emot den lilla söta flickan Curryn puttrar på spisen Dagens fråga.

Stronger

Magdalena Graaf Blogg - 06 Sep 19 kl. 10:31

I samarbete med Stronger. Nu mina vänner är hösten här och det är dags att ta tillbaka träningsrutinerna igen! Jag skulle ljuga om jag sa att det blivit mycket träning under sommaren… MEN det ska det bli ändring på nu i höst.

Insta middag

Magdalena Graaf Blogg - 04 Sep 19 kl. 20:22

Jobbat hemifrån idag Tog sen moppen in till stan för en träningskläder fotografering. Vi fotade på djurgården, inne i stan och med massor av blommor och blad. Sen blev det en instagram middag.

Födelsedag

Magdalena Graaf Blogg - 03 Sep 19 kl. 07:49

En fin födelsedag igår , frukost med barnen, sovmorgon! SOVMORGON… Det bästa jag vet. Fick sång på på sängen (försökte avstyra det, men Filip insisterade.

Överrasknings helg!

Magdalena Graaf Blogg - 30 Aug 19 kl. 15:45

Innehåller reklam Kidnappad av Ewa! Vi vet inte vad som väntar. Packa väskan för 3 dagar.

Ekerö, tantdopp, valpar och kvällssol

Magdalena Graaf Blogg - 27 Aug 19 kl. 17:17

En stor dag igår. Lite av en milstolpe. Kan låta så fjantigt.