Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Tennis - WTA Istanbul - Azarenka slog Li Na - klar världsetta året ut

Nyhetspressen - 26 Oct 12 kl. 23:40

Victoria Azarenka fick slita för segern mot kinesiskan Li Na i WTA-slutspelet i Istanbul. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Strömberg på is med VIK

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 15:52

I slutet av förra veckan slog bomben ner. Conny Strömberg var klar för en återkomst i Västerviks IK. Det som verkade otänkbart med tanke på hur parterna skiljdes åt var verklighet..

Slog häktesvakt medvetslös

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 05:30

Han slog en kriminalvårdare på häktet medvetslös..

Dalenback klar för konkurrent

UNDERBARACLARA - 07 Apr 17 kl. 10:38

IBK Dalens landslagsmeriterade back skriver på för konkurrent. Patrik Suchanek har bestämt sig. Det blir spel i SSL-klubben Helsingborg nästa säsong och backen blir därför Helsingborgs andra nyförvärv inför säsongen.

Frölunda har vänt semifinalen mot Brynäs

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 21:52

Frölunda slog Brynäs med 6–3 och har vänt underläge till ledning med 2–1 i matcher i semifinalserien. Simon Hjalmarsson gjorde viktiga 3–2 och 4–2 när Frölunda ryckte till en klar hemmaseger..

Gunde Svans son klar för VM – blir historisk

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 16:37

De andra i familjen Svan satsade på längdskidåkningen. 21-årige Ferry, son till skidikonen Gunde, har valt sin egen väg. Nu är han som förste svensk någonsin klar för junior-VM i den speciella sporten.

Hackergrupp slog till mot IAAF – Coe:”Vi gör allt för att lösa situationen”

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 11:39

Internationella friidrottsförbundet IAAF har utsatts för en hackerattack. Det är gruppen ”Fancy Bear” som ligger bakom attacken. Samma grupp kom förra året över medicinska dokument från Wada.

FM-skrällen: Mäkäräinen tog guld – slog Pärmäkoski

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 16:41

En av världens bästa damåkare tvingades ge sig på hemmaplan. Kaisa Mäkäräinen visade sin åkstyrka och slog Krista Pärmäkoski i FM. ”Det överraskar mig”, säger mästarinnan.

Löparessen slog till i Birmingham

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 18:56

Birminghams GP slutade i en riktig blågul löparfest. Meraf Bahta och Kalle Berglund slog till med svenska inomhusrekord. För Susanna Kallur var det däremot inte lika kul..

Luleå tog sin första trepoängare för året

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 21:30

I dag firas det i Norrbotten. Luleå slog Örebro med 2-1 - och tog sin första trepoängare under 2017..

Turistsatsande Portugal får ny flygplats

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 23:36

Portugal slog turistrekord 2016, för sjätte året i rad med över 11 miljoner utländska besökare förra året. Regeringen presenterade på onsdagen planer på en andra, internationell flygplats i Lissabon, för att ta emot det stigande antalet resenärer.(TT).


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..