Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Terminal 5

Blondinbella - 02 Dec 11 kl. 18:34

Nu har vi precis stigit på planet, landar i London om två timmar, härligt! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Asus visar upp Aura Terminal

Feber.se - 31 May 18 kl. 17:00

För dig som tar RBG-belysning på allvar Asus har släppt en liten mojäng som kan vara användbar för dig som vill göra ditt skrivbord lite livligare med LED-lampor. Aura Terminal heter enheten och med den kan du kontrollera upp till 210 LED-lampor och med hjälp av Asus ljussystem Halo Lighting kan du få ljuset att ändras beroende på vad som visas på skärmen. Med dosan följer det med tre LED-strips du kan fästa var du vill och dessa kopplar du direkt in i Aura.

Terminal Trailer

GeekAlerts - 29 Mar 18 kl. 07:53

Judging from the Terminal Trailer RLJE Films, this looks to be one crazy and interesting movie. The film stars Margot Robbie as Annie, “a curious waitress leading a dangerous double life.” Her character seems quite mad, and as we saw in Suicide Squad, Robbie plays [...

Remove duplicate lines from a list of lines – on a Mac

Nikke Index - 23 Jan 18 kl. 20:01

Today I had a list consisting of 16,000 lines where most where duplicates. The list was in Google Spreadsheets (I’m allergic to Excel on a Mac) and I wanted to remove all the duplicates from the list and only get a much shorter list of the unique values. Now this is amazingly hard to do in Google Docs, and none of my local text editors had a feature for it either.

macOS-användare fick problem med att ansluta till servrar efter buggfix

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 18:45

Går dock att fixa hyfsat enkelt Efter det att Apple under gårdagen skickade ut en kritisk buggfix som tätade till ett allvarligt säkerhetsproblem i macOS High Sierra har det kommit rapporter om att en del användare haft svår att ansluta till delade filvolymer. Detta ska dock vara något som man enkelt kan fixa själv om man inte orkar invänta ännu en buggfix från Apple. Enligt Apple så ändras det hela via systemets terminal: 1.

Mångmiljonköpet räddar företagen

Nyhetspressen - 02 Feb 17 kl. 16:41

K-Vagnen och KNS-bilfrakt har gjort sin största satsning någonsin. Företagen har köpt Schenkers terminal för elva miljoner..

Pendeltåg i krasch vid terminal i New York

Nyhetspressen - 04 Jan 17 kl. 15:18

Ett pendeltåg uppges på onsdagsmorgonen ha kraschat vid en järnvägsterminal i New York-stadsdelen Brooklyn. Uppgifter anger att fler än 100 personer skadats, ingen dock livshotande, rapporterar lokala tv-stationen ABC 7 News..

Många skadade i tågolycka i New York

Nyhetspressen - 04 Jan 17 kl. 17:23

Över 100 personer skadades när ett pendeltåg spårade ur i New York i USA, rapporterar amerikanska medier. Olyckan inträffade under morgonrusningen på stationen Atlantic terminal i stadsdelen Brooklyn.(TT).

Ny terminal vid Stansted

Nyhetspressen - 27 Dec 16 kl. 15:52

Flygplatsen London Stansted ska utökas med en ytterligare terminal. Bygget på 34.000 kvadratmeter beräknas få en prislapp på mer än 1,48 miljarder kronor, skriver den danska luftfartsajten Check-in-dk..

Polisen sökte Berlinterrorist på Arlanda

Nyhetspressen - 22 Dec 16 kl. 21:38

Polisen på Arlanda spärrade på torsdagskvällen av delar av terminal 2 för att kontrollera passagerarna på ett flygplan som anlänt från Berlin. Enligt medieuppgifter fanns uppgifter om kopplingar till terrordådet i Berlin..

Slog sönder terminal med skyffel

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 21:09

En berusad färjepassagerare greps under eftermiddagen i Grisslehamn efter att ha slagit sönder hamnterminalens rutor med en skyffel..


Fler inlägg från Blondinbella

Hemma i Sverige

Blondinbella - 9 timmar sedan

Nu är jag hemma igen! Landade nyss på Arlanda och sitter nu och väntar in min väska. Jag sov från start till landning, tack vare en sömntablett.

Back to business

Blondinbella - Igår: 16:57

I samarbete med Ellos Det är något särskilt med att komma tillbaka till jobbet efter ledighet och för mig sitter det mycket i kläderna. Både nu i januari men lika starkt i augusti efter sommaren.

Mitt fun place

Blondinbella - Igår: 03:15

Idag har varit en liten lugnare dag. Fotat en kampanj för Ellos tillsammans med Sascha och sedan träffat en PR-byrå. USA ligger så långt före på allt som har med kommunikation att göra och det är så inspirerande.

Fatta beslut på 80%, vänta inte in 100

Blondinbella - i förrgår: 14:30

God morgon från NYC! Ny dag, jag studsade upp ur sängen halv fem imorse och började jobba. Jag är i ett flow.

Tisdag i NYC

Blondinbella - i förrgår: 03:34

Lång dag minst sagt men så rolig! Jag jobbade 03-06.30, kunde inte somna om men fick mycket gjort.

Hälsotema på Adlibris

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 17:00

I samarbete med Adlibris Mitt samarbete med fantastiska Adlibris fortsätter idag och det har ett tema som jag tycker väldigt mycket om. Nämligen hälsa.

Gör plats för att drömmas ska bli sanna

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 11:08

Jag vaknade 03.00 imorse på Soho House i Meatpacking, superpigg och valde att kliva upp. Tog alla samtal med kollegorna i Sverige och tog tag i mailen.

På planet

Blondinbella - 14 Jan 19 kl. 21:34

Äntligen landat! Jag har inte kunnat blogga på planet men däremot har min mail fungerat så jag i princip jobbat från start till landning. Med något avbrott för läsning.

Söndagskvällen!

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 21:38

En liten lista: …. Vad är bästa med livet just nu? Att det är ett nytt år och nya tag.

Skönhet inifrån

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 15:00

I samarbete med Oslo Skin Lab För några månader sedan så berättade jag här på bloggen att jag i samarbete med Oslo Skin Lab har börjat testa deras collagen-pulver. Produkten kallas The Solution och collagen är något som finns naturligt i kroppen men det blir mindre desto äldre man blir.

Skönhetstips från 80-talet och ett nytt team

Blondinbella - 12 Jan 19 kl. 19:38

I morse hände något som aldrig hänt tidigare, barnen gick upp från min säng vid halv åtta och gick till deras tv-rum. De satte på Netflix och så tror jag att dom smög ner i köket och hämtade ostbågar för de hade lämnat rätt uppenbara spår efter sig hehe.

Lunch med Cristina

Blondinbella - 11 Jan 19 kl. 17:53

Denna dag har varit så intensiv att jag inte ens har hunnit öppna upp min dator eller dra ut min stol vid skrivbordet. Vi har pusslat med 5-10 minuters avstämningar i alla bolag och jag har haft så dåligt samvete över att inte kunna ge alla ordentligt med tid.

Torsdag hemma

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 21:01

När jag kom till förskolan idag sa Sally ”mamma, vi brukar ju få något från dig när du kommer hem så jag har gjort något till dig. Du älskar ju halsband”. Så himla fint.

Ta kontrollen över din ekonomi

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 16:57

I samarbete med Direkto Nytt år och omstart på många olika plan. Som de allra flesta brukar göra så är det ju ofta fokus på träning och hälsa. Det är såklart jättebra.

Paddington!

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 14:10

God morgon! Det är häftigt ändå hur man kan studsa upp på morgonen klockan 4.45 för att man vet att man har roliga saker som väntar.