Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Terry Jones är död

Feber.se - 22 Jan 20 kl. 14:31

En stor komiker är borta Monty Python-stjärnan Terry Jones är död. Han blev 77 år gammal och har de senaste åren lidit av demens. Till BBC säger John Cleese: – It feels strange that a man of so many talents and such endless enthusiasm, should have faded so gently away... Of his many achievements, for me the greatest gift he gave us all was his direction of Life of Brian. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

VIDEO: Jon Jones börjar bulka upp inför tungviktsdebuten

MMAnytt - 31 Aug 20 kl. 10:05

Ex-mästaren Jon Jones siktar in sig på tungviktsklassen och har nu börjat bulka upp. Den 193 cm långa “Bones” Jones postade nyligen en video där han kör 5×5 knäböj med närmare 125 kg. En ökad muskelmassa kommer säkerligen att behöva när han går från motståndare som väger in under 93.

Israel Adesanya planerar att jaga Jon Jones – ända upp till tungvikt!

MMAnytt - 20 Aug 20 kl. 08:48

Mellanviktsmästaren Israel Adesanya och den före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones har en pågående rivalitet. Under en lång tid har de båda stjärnorna kivats på sociala medier och pratat om en framtida match. Men nu när “Bones” Jones givit upp sin titel och siktat in sig på tungvikt så säger Adesanya att han tänker fortsätta jaga Jones.

Jon Jones utmaning – utlovar belöning på 100 000 dollar

MMAnytt - 18 Aug 20 kl. 18:10

Alldeles nyss fick vi reda på att UFC-ikonen Jon Jones officiellt har gett ifrån sig sitt mästarbälte i lätt tungvikt. LÄS MER: Officiellt: Jon Jones är inte längre lätt tungviktsmästare i UFC Nu har Jones en utmaning för kommande mästare i divisionen – vinn sex titelmatcher i rad och belönas med ett bidrag på 100 000 dollar (ca 865 000 kr) till en valfri välgörenhet. Det skriver han på Twitter: First light heavyweight to win six championships in a row I’ll pay $100,000 to whatever charity of their liking.

Officiellt: Jon Jones är inte längre lätt tungviktsmästare i UFC

MMAnytt - 18 Aug 20 kl. 06:51

Det står nu klart att Jon Jones ger ifrån sig sin lätt tungviktstitel i UFC. 33-åriga “Bones” Jones har länge varit en kontroversiell figur i toppen av organisationen, men efter ett samtal med UFC så står det klart att han lämnar den division som han dominerat under merparten av sin karriär.  – Hade precis ett telefonsamtal med UFC, skrev Jon Jones på sin Twitter.

Ny Terry Pratchett-bok släpps i september

Feber.se - 13 Jul 20 kl. 19:20

The Time-travelling Caveman innehåller hans tidiga noveller Den legendariske scifi- och fantasyförfattaren Terry Pratchett dog 2015 men snart kommer det en ny bok som innehåller en del av Pratchetts allra tidigaste noveller. I boken The Time-travelling Caveman samlas korta historier som Pratchett skrev för Bucks Free Press samt Western Daily Press på 1960- och början av 1970-talet rapporterar The Guardian. Bland dessa ska återfinns bland annat historien om en ångdriven raket som åker till Mars såväl som historien om en walesisk herde som hittar Kung Arthurs grav.


Fler inlägg från Feber.se

Dansk musik åter på YouTube igen

Feber.se - 2 timmar sedan

Hurra! I somras skrev vi att dansk musik plockats bort från YouTube då man inte kunde komma överens om upphovsrättsersättning till artisterna. Nu har videotjänsten och rättighetsorganisationen Polaris ingått ett nytt avtal och musiken är tillbaka - hurra!

Säg hej till Sackboy i Sackboy: A Big Adventure

Feber.se - 2 timmar sedan

LittleBigPlanet-avstickaren släpps Sumo Digital har släppt en video om kommande Sackboy: A Big Adventure där vi får säga tjenixen till Sackboy, som vi kommer få tillbringa en hel del kvalitetstid med i det kommande plattformspelet. Sackboy: A Big Adventure släpps 19 november till både PS4 och PS5. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Steve från Minecraft kommer till Super Smash Bros Ultimate

Feber.se - 2 timmar sedan

Med vänner! Har du spelat massvis med Super Smash Bros Ultimate och tänkt att det skulle vara perfekt att peta in Steve från Minecraft? Då hade undertecknad kallat dig för en regelrätt tokstolle, men undertecknad skulle haft fel.

Snart kan Google Assistant vänta i telefonköer åt dig

Feber.se - 3 timmar sedan

Så att du kan göra något vettigare under tiden Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. I samband med att Google igår presenterade sina nya Pixel-modeller så visade man även upp en ny funktion till telefon-appen som man kallar för "On Hold".

Mer om Ford Mustang Cobra Jet 1400

Feber.se - 3 timmar sedan

Häng med bakom kulisserna Fords eldrivna Mustang Cobra Jet 1400 är det galnaste tillverkaren har tryckt ur sig på länge. I det här klippet får vi hänga med bakom kulisserna en sväng och se hur den blev till. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Super Mario Bros. 35 ute nu!

Feber.se - 3 timmar sedan

Visa vem som är bäst på Super Mario Hur bra är du på Super Mario Bros. till NES? Då bör du visa det i nya Super Mario Bros.

Times släpper klassikern Digital LCA på nytt

Feber.se - 4 timmar sedan

Om du tröttnat på smarta klockor Timex har börjat släppa nyutgåvor på en del av sina klassiska modeller och nu kommerd digitalklockan Timex Digital LCA i en nyutgåva. Det handlar om en klocka som ursprungligen släpptes 1987. Då räknades digitalklockor som nymodigheter.

Timex släpper klassikern Digital LCA på nytt

Feber.se - 4 timmar sedan

Om du tröttnat på smarta klockor Timex har börjat släppa nyutgåvor på en del av sina klassiska modeller och nu kommerd digitalklockan Timex Digital LCA i en nyutgåva. Det handlar om en klocka som ursprungligen släpptes 1987. Då räknades digitalklockor som nymodigheter.

Microsoft presenterar ny mus, tangentbord och numpad

Feber.se - 4 timmar sedan

Gulligt! Microsoft har inte bara visat upp lite nya datorer under dagen, utan även lite nya tillbehör. Mer specifikt en ny mus, nytt tangentbord och en trådlös numpad som kan vara kalas för folk som älskar att knappa in siffror.

Crossplay kommer till Apex Legends nästa vecka

Feber.se - 4 timmar sedan

Och nytt event drar igång i samma veva I somras blev det känt att Apex Legends kommer få crossplay-stöd under hösten och nu har vi fått reda på när systemet kommer börja testas. 6 oktober kommer crossplay börja betatestas och detta betyder att spelare på PS4, Xbox One och PC kommer kunna lira tillsammans. Crossplay kommer aktiveras automatiskt, men det kommer finnas möjlighet att stänga av det om man vill.

BMW presenterar X2 M Mesh Edition

Feber.se - 5 timmar sedan

Fräsar till din bil lite M Mesh Edition är namnet på en ny specialversion av BMW X2 och så här ser den ut. Paketet erbjuds till X2 sDrive28i och X2 xDrive28i och här har man blandat in en del från M Sport X samtidigt som M Sport Exterior, Shadowline och Extended Shadowline-paketen är standard. Man kan välja mellan fem olika lackalternativ - Alpine White, Brooklyn Grey Metallic, Phytonic Blue Metallic, Black Sapphire Metallic och Sunset Orange Metallic.

Marshall släpper ny version av sina Major-hörlurar

Feber.se - 5 timmar sedan

Major IV utlovar 80 timmars batteritid och har stöd för trådlös laddning Marshall har släppt en ny version av sina klassiska Major-hörlurar och dessa utlovar en batteritid på upp till 80 timmar. Marshall Major IV har dessutom fått stöd för den trådlösa laddnings-standarden Qi. Det innebär bland annat att man skulle kunna ladda hörlurarna via mobiltelefoner som stödjer omvänd laddning, det vill säga mobiltelefoner som går att använda som powerbanks med stöd för trådlös laddning.

Grönlands is smälter snabbare än vad den gjort på 12.000 år

Feber.se - 5 timmar sedan

Kan vara helt borta om 1000 år Forskare skriver i en nyligen publicerad forskningsrapport i Nature att Grönlands istäcke nu smälter snabbare än vad det har gjort de senaste 12.000 åren. Baserat på sina undersökningar tror forskarna att avsmältningen från Grönland kan leda till att världens havsnivåer höjs med mellan 2 - 10 centimeter till nästa århundrade om isen på Grönland fortsätter att smälta i den nuvarande takten.

Audi har startat rejset för att komma ikapp Tesla

Feber.se - 6 timmar sedan

Herbert Diess pratar om Artemis-projektet Herbert Diess som är vd för Volkswagen och ordförande i Volkswagen Group pratade nyligen på det årliga mötet om Audis framtid. Där tog han bland annat upp Artemis-projektet och att Audi nu har startat rejset för att komma ikapp Tesla. Artemis handlar om en fullt autonom bil som ska komma 2024 och troligtvis handlar det om en vidareutveckling av konceptet Aicon som vi först såg 2017.

Spelmedier tycker till om singleplayer i Star Wars: Squadrons

Feber.se - 6 timmar sedan

EA verkar ha levererat ett bra Star Wars-spel igen! I morgon är det dags att kasta oss in i diverse farkoster från Star Wars-universumet och skjuta på varandra. Star Wars: Squadrons kommer nämligen släppas då, men redan nu får vi reda på hur singleplayerkampanjen är.