Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggpressen

Test av ny spännande App.

Bloggpressen - 24 Jun 11 kl. 08:55

Vi har testat Intels nya app för att hålla koll på dina favoritfotbollslag. Appen är passande döpt Intel Info Stream Fotboll

Det är inte vilken applikation som helst från Intel utan den är riktigt användbar och gör fotboll till något väldigt intressant oavsett om man är fotbollstokig eller inte. Det unika med programmet är att den kombinerar statistik i realtid med sociala funktioner som till exempel chat och facebook-integrering. Kombinationen gör att även statistiker eller teknikfreaks kan njuta av en fotbollsmatch. Den tar fotbollsupplevelsen till en ny nivå. Den stödjer i dagsläget Allsvenskan och finns till Iphone 3GS och Iphone 4. Senare kommer många större världsligor och även en Android-version.

Se denna video om appen, som du ser så är desigen påkostad och ger ett bra helheltsintryck.

 Vill du anmäla dig så du får information om när nya versioner kommer ut, Följ då denna länk

 

Läs mer om Info Stream Fotboll på Intels hemsida.

 

Sponsrat av/skrivet på uppdrag av Intel

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Apple har tvingats berätta att App Store har 101 miljoner europeiska användare

Swedroid.se - Allt om Google Android - 29 Apr 23 kl. 09:06

Kärnan av nyheten ryms i rubriken: 101 miljoner människor använder Apple App Store på Iphones i Europa. Apple blev tvunget att delge uppgiften för att rätta sig efter EU:s Digital Services Act (DSA). Appbutiken på Ipads har 23 miljoner europeiska användare, medan macOS-butiken har sex miljoner användare.

SVT säger hejdå till Bäst i test

Feber.se - 24 Mar 23 kl. 10:00

Tycker att rättigheterna har blivit för dyra SVT:s Kulturnyheterna skriver att SVT kommer att lägga ner det populära programmet Bäst i test då man anser att rättigheterna till programmet blivit för dyra. Det är det brittiska produktionsbolaget Avalon som äger rättigheterna till ursprungsversionen av Bäst i test vilket heter Taskmaster i Storbritannien. Till Kulturnyheterna säger SVT:s programdirektör Eva Beckman om att Bäst i test nu försvinner från SVT: "De brittiska formatägarna begärde plötsligt ett pris som vi inte vill och kan betala.

Apple släpper appen Car Keys Test

Feber.se - 21 Feb 23 kl. 11:00

Biltillverkare jublar Apples bilnyckelfunktion presenterades ursprungligen i juli 2020 som ett sätt att låsa upp bilen med hjälp av Plånbok-appen på iOS. Funktionen har dock inte precis slagit igenom stort och har bara nyligen fått stöd från någon annan tillverkare än BMW. Nu verkar det som att Apple vill göra det lättare för biltillverkare att implementera stöd, vilket kanske är varför man släpper appen "Car Keys Tests" på App Store.

Krav på negativt covid-test för resenärer från Kina

Feber.se - 05 Jan 23 kl. 12:15

Efter ökad smittspridning Idag meddelade regeringen att Sverige inför krav på ett negativt covid-test för resenärer från Kina, något som även flera andra länder redan infört eller funderar på att införa. Anledningen till kravet på negativt covid-test, som gäller oavsett den inresande är vaccinerad eller inte, uppges bero på smittökningen av covid som skett i Kina sedan landet slopade sin så kallade noll-covid-policy förra året. Kravet på negativt covid-test för inresande från Kina gäller dock inte för svenska medborgare, personer med svenskt uppehållstillstånd eller personer som är varaktigt bosatta i EU.

Nu finns Google AI Test Kitchen tillgänglig i Mac App Store

Feber.se - 30 Nov 22 kl. 08:00

Lanserades ursprungligen för iOS och iPadOS Det är tekniskt sett ganska enkelt för utvecklare att föra över sina appar från iOS App Store till Mac, efter att Apple övergått till sina egna M-chip, som bygger på samma arkitektur som iPhone och iPad. Det har dock inte skett i någon större skala, men nu gör Google åtminstone en av sina, mindre kända, appar tillgänglig direkt i Mac App Store. Google AI Test Kitchen är en app där vem som helst ska kunna testa den allra senaste artificiella intelligensen från företaget och ge feedback på några av Googles senaste AI-teknologier.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 29 Nov 22 kl. 09:00

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Snart blir det fler annonser i App Store

Feber.se - 24 Oct 22 kl. 09:30

Kommer till startsidan imorgon Det var ett tag sedan som Apple började visa annonser i App Store på iOS och de kommer nu att bli ännu fler, meddelar Apple utvecklare. Flera annonser kommer att dyka upp under fliken "Idag" och i botten av individuella app-sidor i App Store. Annonserna kommer att börja synas 25 oktober i alla länder förutom i Kina.

Test av supernytt

MMAnytt - 12 Oct 22 kl. 12:34

The post Test av supernytt appeared first on MMAnytt.se.

Google lanserar AI Test Kitchen

Feber.se - 12 May 22 kl. 08:30

Testa den allra senaste artificiella intelligensen själv Google lanserar nu AI Test Kitchen där vem som helst ska kunna testa den allra senaste artificiella intelligensen från företaget. AI Test Kitchen är alltså en app där personer kan uppleva och ge feedback på några av Googles senaste AI-teknologier. Ett av exemplen Google visade under I/O var att det ska gå att ha en konversation med AI:n LaMDA om precis vad som helst.

Honor är största smartphonetillverkaren i Kina

Swedroid.se - Allt om Google Android - 29 Apr 22 kl. 16:34

I en något oväntad vändning är det före detta Huawei-märket Honor numera den största smartphonetillverkaren på kinesiska marknaden. Enligt Canalys ligger Honors kinesiska marknadsandel på 20 procent. Därefter följer Oppo och Apple som båda har 18 procent av marknaden.


Fler inlägg från Bloggpressen

Canvasfabriken

Bloggpressen - 28 Jun 11 kl. 22:19

Hej. Har du funderat på att skaffa en tavla att pryda din bostad med? I så fall kan Canvasfabriken.

Test av ny spännande App.

Bloggpressen - 24 Jun 11 kl. 08:55

Vi har testat Intels nya app för att hålla koll på dina favoritfotbollslag. Appen är passande döpt Intel Info Stream Fotboll.  Det är inte vilken applikation som helst från Intel utan den är riktigt användbar och gör fotboll till något väldigt intressant oavsett om man är fotbollstokig eller inte.

SÖREN WIBE DÖD Junilistans partiledare blev 64 år

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 20:08

SÖREN WIBE HAR AVLIDIT. Sören Wibe, ordförande för Junilistan, har avlidit efter en kortare tids sjukdom. Wibe var EU-kritikern som lämnade Socialdemokraterna och blev ledare för Junilistan.

Sätt Uppdrag Granskning på Kungen

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 19:25

Egentligen borde man anmäla Sveriges Television till Granskningsnämnden. Orsaken är givetvis att företaget har varit så enormt dåligt på att skildra kungahuset på ett objektivt sätt. Man har hela tiden strukit kungen och resten av hans familj medhårs och varje program har känts som ett reklaminslag för monarkin, detta trots att det finns massor av adekvata frågor att ställa.

Sverige bör erkänna Palestina

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 13:43

Eftersom vår utrikesminister försöker framstå som progressiv i Mellanösternkonflikten så borde han verka för att regeringen ska erkänna Palestina som en självständig stat. 106 av FN:s medlemsländer har redan gjort det. Bitte Hammargren/SvD: ”Till dags dato har 106 länder erkänt staten Palestina inom 1967 års gränser.

“Med årsskiftet stärks skyddet för fri- och rättigheter i Sverige”

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 13:00

DEBATT. Med det nya året skrivs också ett nytt kapitel i Sveriges konstitutionella historia. Möjligheterna ökar nu för våra domstolar att värna svenska medborgares fri- och rättigheter som äganderätt, näringsfrihet och integritet.

BEATRICE ASK – Terrorismen berör också Sverige

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 10:50

ASK OM TERRORHOTET. Justitieminister Beatrice Ask kommenterar gripandet av misstänkta terrorister. - Den svenska regeringen tar bekämpningen mot terrorism på stort allvar, säger hon.

JOHANSSON – Regeringen försvårade Säpos arbete

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 10:02

FÖRSVÅRADE FÖR SÄPO. Regeringen har försvårat Säpos arbete. Det anser Morgan Johansson (S), ordförande i Justitieutskottet.

Att visa bilder

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 09:58

Idag skriver Oisín Cantwell en lika tänk- som läsvärd kolumn i Aftonbladet. Han går igenom ett antal ”terrorist- affärer” som blivit stora rubriker i tidningarna, men som i efterhand inte ens varit värda pappret de skrivits på. Oisín Cantwell/AB: ”Någon som minns Mehdi Ghezali, den svenske fången från Guantánamo som greps i Pakistan för ett drygt år sedan?

“Jag vill vara med i det team som ska leda S”

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 09:34

FRAMTIDENS S-LEDARE. Ylva Johansson, före detta minister hos Göran Persson, vill vara med och leda Socialdemokraterna i framtiden. På frågan om hon vill bli partiledare säger hon: - Jag vill vara med i det team som ska leda Socialdemokraterna.

Yttrande- och Tryckfrihet

Bloggpressen - 30 Dec 10 kl. 06:56

Om uppgifterna som lämnats av polisen stämmer så är det nu inträffade mycket allvarligt. Det är knappast speciellt förvånande att några stycken av de hundratusentals flyktingar och invandrare som har kommit till Sverige är politiska och/eller religiösa extremister. Men det är tragiskt eftersom deras agerande drabbar människor som är helt oskyldiga till den sortens galenskap.

Vilks dagar räknade + Danmark?

Bloggpressen - 29 Dec 10 kl. 20:26

Idag på morgonen toppade Aftonbladet sin webblöpsedel med nya uppgifter om Vilks kändisskapande projekt. Man presenterar två nyheter, den ena är att Säpo uppenbarligen anser att Vilks liv är i fara, den andra är att han numera har en personlig livvakt som bor i en manskapsbod. Enligt tidningen kommer han få sammanlagt trettio poliser som personligt skydd, personal som givetvis går på ett rullande schema för att kunna täcka dygnets alla timmar.

LARS VILKS “Jag är väl bevakad”

Bloggpressen - 29 Dec 10 kl. 17:11

VILKS OM TERRORHOTET. Konstnären Lars Vilks skyddas dygnet runt av livvakter. Om det senaste terrorhotet mot danska tidningar säger han till Expressen: - Det verkar inte som att jag var intressant den här gången.

TERRORHOTEN Flera hot efter publicerade karikatyrer

Bloggpressen - 29 Dec 10 kl. 16:21

TERRORHOTEN I DANMARK. Sedan tidningen Jyllands-Posten publicerade ett antal karikatyrer av profeten Muhammed år 2005 har flera hot riktats mot tidningen. Enligt den danska säkerhetstjänsten finns det ett samband mellan teckningarna och det avslöjade hot som ledde till att tre svenska medborgare greps idag, misstänkta för att ha förberett terrorbrott.

JAKOB SCHARF “De ville döda så många som möjligt”

Bloggpressen - 29 Dec 10 kl. 14:53

MISSTÄNKTA TERRORISTER. Enligt danska PET planerade de gripna personerna attacker mot de danska tidningarna Jyllands-Posten och Politiken. Enligt PET:s chef Jakob Scharf ville de gripna “döda så många som möjligt.