Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Testar en app då. - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tuffast av alla.

Testar en app då.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 13:02

Ã…h. När solen gick ner i lördags och vi promenerade via Stenpiren till Dubbel Dubbel pÃ¥ Surbrunnsgatan ... älskar den här Göteborgsvyn. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Meta testar end-to-end-kryptering i Quests Messenger-app

Feber.se - i förrgår: 17:30

Och lås för specifika appar I samband med version 40 av mjukvaran för Metas Quest VR introducerar företaget möjligheten för användare att använda end-to-end-kryptering i Quests Messenger-app för att göra konversationer i VR-världen helt privata. En annan nyhet är också att användare nu kan ställa in lås för specifika appar, så att inte vem som helst kan plocka upp ditt VR-headset och se vad du håller på med där inne. Mer om version 40 av Meta Quests mjukvara finns att läsa här.

PostNord testar robot för utlämning av paket i Malmö

Feber.se - 17 May 22 kl. 15:00

Ska kunna lämna ut paketet på tio sekunder PostNord har börjat testa en robotiserad version av deras så kallade paketboxar, den typen av boxar dit kunder ibland hänvisas för att hämta upp paket de beställt online. Den robotiserade versionen av paketboxen finns inomhus i en PostNord-lokal i Malmö. Kunder som vill hämta ut paket gör detta med hjälp av en qr-kod i PostNords App.

Tom Scott och Mrwhosetheboss testar stalkning

Feber.se - 04 Apr 22 kl. 19:15

Med Apples AirTags I videon ovan testar Arun från Mrwhosetheboss och Tom Scott stalkning med en av Apples AirTags, för att avgöra hur enkelt det faktiskt är att spåra en person med företagets pryl. Svaret är att det är ganska svårt, åtminstone när målet rör på sig aktiviteter i hopp om att inte bli hittad. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Google testar att låta appar ha egna betalningsalternativ

Feber.se - 24 Mar 22 kl. 07:30

Börjar med Spotify Google ska nu introducera ett test där man låter "ett litet antal utvecklare" erbjuda ett betalningsalternativ utöver Google Plays. Den första appen ut är Spotify och denna kommer använda både sitt egna och Google Plays betalningssystem. Spotify kallar sitt samarbete med Google "ett flerårigt avtal".

Carwow testar Tesla och Volvos automatiska nödbroms

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 20:00

Dödar bilarna katter? I denna lite tramsiga video från Mat Watson och Carwow testar de hur Tesla och Volvos automatiska nödbroms fungerar på olika objekt. Bilarna i videon, som är en Tesla Model 3 och en Volvo V90, får köra mot en annan bil, Elon Musk, en känguru, en hund, en katt och en Jeff Bezos.

Seth Rogen och Nick Offerman testar hantverksprylar

Feber.se - 05 Mar 22 kl. 10:30

För att se om de är vettiga eller ej Seth Rogen och Nick Offerman fick uppdrag att titta närmare på några hantverksprylar för att se om de är vettiga eller ej. De testar bland annat en drejmaskin, magnetiska armband och fuktmätare. Bonus-Seth Rogen nedan.

Doug DeMuro testar BMW iX

Feber.se - 02 Mar 22 kl. 17:30

Relativt positiv recension I denna video testar Doug DeMuro BMW:s senaste elbil iX. Som Doug-score får bilen 65, vilket kan låta lågt men det är snäppet högre än bilar som Audi e-tron och BMW:s egna X5. Doug menar att bilen är bra och stabil överlag, bortsett från två saker vilket är priset och den kontroversiella designen.

Instagram: iPad-app är inte en prioritet

Feber.se - 28 Feb 22 kl. 17:00

"För liten grupp användare" Det finns förstås värre problem i världen än att Instagram fortfarande inte släppt en specifik iPad-app för sin plattform och i en tweet försvarar nu företagets VD Adam Mosseri avsaknaden av en app med att det helt enkelt inte finns tillräckligt många iPad-användare på Instagram för att detta ska vara en prioritet för företaget. Idag får iPad-användare antingen använda iPhone-versionen av appen som finns i App Store eller besöka Instagram.com, som också går att lägga in som en ikon på hemskärmen.

The Verge testar att fotografera vilda djur

Feber.se - 17 Feb 22 kl. 19:30

Genom att ställa en kamera för 45 000 kr ute över natten I det senaste avsnittet av Full Frame testar Becca Farsace från The Verge att fota djur i naturen (och en katt) genom att lämna kameror, blixtar och sensorer som känner av når något kommer nära. De lyckas både fånga ganska fina bilder av en katt i trädgården och en rödräv. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Dave2D testar Intels Alder Lake i9 12900HK

Feber.se - 27 Jan 22 kl. 17:30

Verkar riktigt vass I denna video testar Dave Lee MSI:s laptop GE76, som fått senaste Intel-processorn Alder Lake i9 12900HK. Han är imponerad av prestandan i nya chippet och säger att det troligtvis är kraftfullare än det som ”sitter i din stationära dator hemma”. Han jämför sedan processorn med bland annat Apples M1 Max och AMD:s motsvarande chip i flera benchmarks.


Fler inlägg från Tuffast av alla.

Hell Hour.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 19:20

Nä. Det undvek jag som ett proffs genom att mata svajigt barn (Sammie) och den mindre svajiga systern med glass på Go bite. Så konstigt namn på det stället men mysigt trots läget på Backaplan med utsikt över en parkering.

Testar en app då.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 13:02

Åh. När solen gick ner i lördags och vi promenerade via Stenpiren till Dubbel Dubbel på Surbrunnsgatan ... älskar den här Göteborgsvyn.

App.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:44

Det är så längesen jag hade blogger att jag inte  minns hur jag fick in bilder i inläggen. En app är vad jag skulle behöva till mobilen men jag vet inte vilken som blir bäst nu när det inte finns en riktig blogger-app längre. Måste klura lite på detta och fixa.

19 mars.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:41

Jag messade just Mikael och skrev "Nu är jag spänd!" och han "va?".

Tully.

Tuffast av alla. - 09 Mar 18 kl. 08:39

Den här ser jag verkligen fram emot.

När jag ändå ...

Tuffast av alla. - 28 Feb 18 kl. 11:19

... den principen har gått för långt. Det är inte att "när jag ändå ska jag gå upp" ta med den lilla dammsugaren och göra rent trappan, övervåningen och badrumsgolvet.

Bilen & guldmekanikern.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 21:33

Jobbet drog över lite men sen packade jag in mig i allt varmt jag kunde hitta i den stora väskan jag släpat med. Gick och gick och gick och kom till slut fram till verkstan. Och nu ska jag berätta något som alla kommer tro är ett mirakel.

Hem till mina rötter igen.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 19:21

Vad passar bättre när jag återvänder till det här gamla blogg-skrället än att citera Ulf Lundell? Nä. Inget.

Pretty please!

Tuffast av alla. - 04 Feb 12 kl. 18:41

Hej hej. Det krånglade lite med rss och att länka till nya bloggen i blogglistorna. Här är adressen ni klistrar in för att länka till nya.

En era är över. En ny börjar.

Tuffast av alla. - 02 Feb 12 kl. 16:00

Okej alla vänner & fiender. Nu har jag bloggat här i en halv evighet eller närmre bestämt sen september 2008. Det är ett tag.

Tofs-krönika.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 22:43

Det har publicerats en mindre bra krönika i Chalmers kårtidning "Tofsen". Jag orkade inte men Mikael gjorde det...

Min syster Sömmerskan.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 20:59

När jag pratade med mamma i telefon idag sa hon att Anna hade köpt fleecetyg för att sy nåt till sin hund Ella. Nu har jag sett bild på verken. Den lilla hunden ska alltså gå runt i en fleecekorvskinnsdräkt.

Dimman.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 19:50

Eftersom vi är inne i Damages-dimman nu hinner vi inte se någon film. Jo vi var ju på bio härförleden (som jag väntat på att få använda det ordet). Men jag är sugen på att se The Interrupters som gick i SVT Dox.

M handlar efter ölkväll:

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 22:10

Två kilo högrev och ett rör treo. Tack för inspirationen Johanna och D!

100 kg.

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 21:09

Ska vi tänka lite på att min kompis Linn tog 100 kg i bänkpress häromdagen? HUNDRA KILO.HERRE GUD.