Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

The Secret Garden (måndagsmikron)

Bokbloggar - 05 Nov 18 kl. 22:19

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer till The Secret Life Of Pets 2

Feber.se - Igår: 08:00

Mera hålligång med husdjuren Här kommer en trailer till uppföljaren av den animerade The Secret Life Of Pets som Illumination släppte 2016. Vad filmen kommer handla om är än så länge okänt men vi kommer att få följa hunden Max som även var med i den ursprungliga filmen. I den nya filmen kommer dock hans röst att göras av Patton Oswalt istället för Louis C.

Trailer till LEGO Jurassic World: Secret Exhibit

Feber.se - Igår: 18:00

Vad hände innan Jurassic World? LEGO har inlett ett samarbete med NBC samt Universal och de tre har tagit fram två animerade avsnitt i en miniserie man kallar för LEGO Jurassic World: Secret Exhibit. Handlingen i miniserien ska utspela sig innan händelserna i den första Jurassic World-filmen som släpptes 2015.

UFC 230 videospecial – öppna träningen i Madison Square Garden

MMAnytt - 01 Nov 18 kl. 08:15

UFC 230 Videospecial – Med bara dagar kvar till UFC 230: Cormier vs. Lewis, anhålls de sedvanliga öppna träningarna inför galan. MMAnytt var som vanligt på plats och filmade när mästaren Daniel Cormier samt topprankade mellanviktaren och tillika före detta mästaren Chris Weidman samt hans motståndare Ronaldo ”Jacare ”Souza” showade för fansen.

Vägen (måndagsmikron)

Bokbloggar - 22 Oct 18 kl. 22:10


Fler inlägg från Bokbloggar