Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Tiden som varit.

Paow - 11 Sep 19 kl. 19:32

ätit en massa god mat! Vissa människor har försvunnit från mitt liv. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärnaFler inlägg från Paow

Monokliniken

Paow - 2 timmar sedan

I samarbete med Monokliniken Hej på er. Nu ligger jag här nyopererad och ska jag vara ärlig så gör det fruktansvärt ont. Men efter att ha fått sett en del av slut resultatet så känns det just nu i skrivande stund värt det.

Bilder från veckan!

Paow - i förrgår: 23:10

Nätdejtning?

Paow - i förrgår: 18:30

I samarbete med https://nätdejtingtips.se Hej på er. Det var ett par dagar sen vi hördes, har vart full rulle med Paradise Hotel, fester och nya människor i mitt liv.

Team Paow

Paow - 07 Feb 20 kl. 12:49

Spontan?

Paow - 06 Feb 20 kl. 15:59

Tobbe åkte hem till mig för att lämna en tröja i måndags kväll. Och han och Marcus skulle åka t Malta på tisdag morgon, så ja kl 1 på natten så bestämde jag mig för att joina och 5 timmar senare satt vi på ett plan. Malta är väl inte mitt drömresemål speciellt när det är såhär kallt men ändå skönt att komma iväg lite.

Livets resa

Paow - 30 Jan 20 kl. 21:56

I samarbete med Lavendla Att diskutera livets gång från början till start är minst sagt ett stort ämne. Jag har länge haft svårt att skriva om det, men jag tycker nu att det börjar bli dags. Det som någonstans måste vara det viktiga är dom minnen man lämnar efter sig – snarare än vad det står på ett papper och vem som får vad.

Kvar här

Paow - 23 Jan 20 kl. 18:38

Ja jag är kvar i Helsingborg!

”Svag” – Victor Leksell

Paow - 17 Jan 20 kl. 04:41

Jag är egentligen är inget superfan av musik. Jag blir stressad om jag hör det om jag bara ligger och chillar. Och det är helt ärligt, många tror att jag är psykopat pga det men jag uppskattar inte alltid ljud.

Första dagen i Hibbi!

Paow - 16 Jan 20 kl. 15:35

Inlägg i samarbete med Tandblekning.co Alltså ett av mina ”nyårslöften”(lol jag vet) var att börja ta mer bilder. Jag har verkligen vart HELT värdelös på det.

Påväg till Helsingborg!

Paow - 15 Jan 20 kl. 01:24

Hej hopp. Nu är klockan halv 2 på natten och jag ligger på ett natttåg påväg till Helsingborg. Skulle egentligen åka tidigare idag med har haft sådan himla problem med magen då jag förmodligen har parasiter som äter på mina organ.

Jag äter inte kött..

Paow - 15 Jan 20 kl. 01:19

I onödan. Jag vet om att jag inte direkt är guds bästa barn. Men jag sopsorterar och äter kött endast vid speciella tillfällen eller på RIKTIGT bra restauranger.

Mys hos mamma

Paow - 09 Jan 20 kl. 19:33

Hej på er! Länge sen jag skrev något personligt. Har börjat mitt år med en vit månad(är det tänkt) så jag är snart inne på andra veckan vilket känns skönt.

Pics

Paow - 08 Jan 20 kl. 16:33

Hemstädning i Stockholm

Paow - 07 Jan 20 kl. 21:20

Inlägg i samarbete med Strykfritt Alltså städa är en sådan stor del i mitt liv. Allt handlar typ om att städa och fixa och  dona. Men ibland så brukar jag lyxa till det och beställa städtjänst och jag har googlat runt massor och man vill gärna ha ett pålitligt företag som ska fixa bland ens privata ägodelar.