Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tillsammans går vi hand i hand, blad för blad

Bokbloggar - 10 Oct 19 kl. 09:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ian har byggt protesfingrar till sig själv

Feber.se - 07 Jul 20 kl. 11:20

Efter att ha tvingats amputera sina egna Här kan ni kolla in en uppsättning protesfingrar som konstruerats av Ian Davis, en mekaniker som tvingades amputera sina egna fingrar efter en olycka i hans verkstad för två år sedan. Protesfingrarna är helt mekaniska och fungerar utan motorer eller någon annan form av elektronik. Istället kontrollerar Davis sina "cyborgfingrar" med hjälp av sin handled och den halva delen av handen som blev kvar efter amputationen.

Bugatti Chiron Pur Sport på "det gröna helvetet"

Feber.se - 03 Jul 20 kl. 20:00

Hej vad det går! I mars visade Bugatti upp Chiron Pur Sport som är en lättare och mer aerodynamisk version av vanliga Chiron. Dessutom har den en helt ny växellåda.

Åtal i Örebro i uppmärksammat bombärende

Svensson - 17 Jun 20 kl. 09:24

Två personer har åtalats i Örebro tingsrätt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse i första hand och i andra hand brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor, grovt brott. De greps den 4 februari sedan polisen hittat en bomb i ett stuprör på ett flerbostadshus på norr i Örebro. – Åtalet omfattar, utöver den hittade bomben, komponenter till ytterligare en bomb som förvarats i en bil i samma område, samt sprängämne och sprängpatroner som förvarats i ett skogsområde i närheten av området.

Se hur Bugatti Chiron tillverkas för hand

Feber.se - 08 Jun 20 kl. 20:00

50 minuter lång dokumentär I den här dokumentärfilmen från WELT får vi hänga med till Bugattis fabrik i Molsheim och se hur man där monterar ihop modellen Chiron. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Tiggarens hand

Bokbloggar - 06 Jun 20 kl. 20:09

Fältsjukhuset i Älvsjö avvecklas

Feber.se - 04 Jun 20 kl. 15:00

Behövde aldrig användas I slutet av mars stod det klart att det skulle byggas ett fältsjukhus på Stockholmsmässan i Älvsjö för att ta hand om Covid-19-patienter. En vecka senare stod det klart. Nu avvecklas sjukhuset eftersom man inte har haft behov av det.

Plex lanserar funktion för att titta med andra virtuellt

Feber.se - 01 Jun 20 kl. 12:40

Plex Watch Together passar perfekt i pandemitider Plex lanserar nu funktionen "Watch Together" vilken gör det möjligt att kolla på program med andra Plex-användare även om de inte befinner sig fysiskt i rummet. Med den nya funktionen kommer alla som bjuds in att titta tillsammans med någon annan få möjlighet att pausa, hoppa vidare till nästa avsnitt och andra funktioner som tar hand om själva tv-tittandet. Det går att välja från Plex egna gratis-utbud eller det man har lagrat i sitt personliga bibliotek.

VR-upplevelser till Oculus Quest kan följa spelaren händer

Feber.se - 19 May 20 kl. 14:00

Skippa handkontrollerna i den virtuella verkligheten Snart kommer det fristående VR-headsetet Oculus Quest kunna följa en spelares hand- och fingerrörelser i några VR-upplevelser som anpassats för det och som kommer att släppas den här månaden. I slutet av förra året implementerade Oculus hand-följning på Oculus Quest men denna var då begränsad till Oculus egna menysystem och några inbyggda appar. Snart släpps dock de första VR-upplevelserna till Oculus Quest från tredjepart där man implementerat hand- och fingerföljning.

Hayao Miyazaki har en bit kvar på sin nya film

Feber.se - 17 May 20 kl. 13:00

Har fått klart 36 minuter på tre år Vi har tidigare rapporterat att den japanska regissören Hayao Miyazaki skulle använda sig av datoranimering för sin nya film How Do You Live?. Men nu har en producent från Studio Ghibli avslöjat att denna nya film, baserad på Yoshino Genzaburos bok med samma namn, kommer bli helt animerad för hand. Eftersom de ritar allt för hand kommer det också ta lite längre tid att få klart filmen men de hoppas få klart den inom tre år.

Get the look: Viktor Rydbergsgatan

Husmusen - inredning och design på nätet - 03 Apr 20 kl. 08:15

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar Eftersom jag ofta får följdfrågor på de möbler och saker som syns i bild när jag har postat ett Hemnetobjekt har jag i vanlig ordning letat reda på dem och gjort ett kollage med adlinks till inköpsställen. Maskerna producerades av HAY 2013 men går att söka på andrahandsmarknaden. Hoppas det kan vara till hjälp!


Fler inlägg från Bokbloggar

Våra andetag

Bokbloggar - 1 timme sedan