Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Timglaset av Tracy Rees

Bokbloggar - 20 Jul 19 kl. 04:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Timglaset

Bokbloggar - 14 Jul 19 kl. 12:00

Zayn Maliks debut är singeletta

UNDERBARACLARA - 06 Feb 16 kl. 17:23

Den engelske popartisten Zayn Malik, som fram till förra våren var en del av One Direction, går direkt upp i topp på den brittiska singellistan med solodebuten ”Pillowtalk”. Enligt Contactmusic knuffar han därmed ned Jonas Blue & Dakotas Tracy Chapman-cover ”Fast car” och Shawn Mendes ”Stitches” till en andra- respektive tredjeplats.

Tracy Morgan berättar om allt han missat på Jimmy Fallon

Feber.se - 20 Jan 16 kl. 18:30

Efter olyckan och koman Som bekant var komikern Tracy Morgan med i en bilolycka i juni 2014 och efter två veckor i koma och en lång rehabiliteringsväg tillbaka är han nu med på Jimmy Fellon. Där passar han på att visa att han har humorn i behåll och dessutom passar han på att driva med en massa händelser som ägt rum medan han varit borta från scenen. Läs vidare och kommentera: http://feber.

”Amy”-producenter gör film om Oasis

UNDERBARACLARA - 02 Nov 15 kl. 19:44

Britpopbandet Oasis uppgång och fall ska skildras i filmform, och det är människorna bakom Amy Winehouse-dokumentären ”Amy” som ska göra det, skriver The Guardian. ”Amy”-regissören Asif Kapadia får en producentroll och lämnar över regiansvaret till Mat Whitecross (”Spike island”).

”Amy”-producent tillbakavisar kritik

UNDERBARACLARA - 17 May 15 kl. 14:34

Skaparna av Amy Winehouse-dokumentären ”Amy” får kritik från den avlidna sångerskans familj, skriver brittiska medier. Familjen anser att filmen innehåller ”ogrundade och obalanserade” anklagelser mot dem, och sångerskans far Mitch Winehouse har tagit avstånd från filmen. I en scen anklagar Amy Winehouse sin far för att bara vilja tjäna pengar på henne.


Fler inlägg från Bokbloggar