Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tjockaste boken hittills

Bokbloggar - 07 Nov 19 kl. 16:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Extremt tryck” – därför slår klassiska veckotidningen nytt rekord

Nyhetspressen - 12 Apr 19 kl. 11:08

Printkris? Inte för Sverige nu största veckotidning Hemmets Journal vars senaste nummer är det tjockaste i tidningens snart 100-åriga historia..

Allt som är tidlöst

Blondinbella - 28 Jan 19 kl. 12:38

Jag är så frusen av mig! Jag har alltid varit varm jämt men så på senare tid så har det totalt ändras. Händer och fötter är iskalla.

Boken ”Omgiven av idioter” kallas bluff

Nyhetspressen - 27 Jul 18 kl. 13:35

Boken ”Omgiven av idioter” har sålt mer än en halv miljon exemplar. Nu anklagas samma bok för också ha lurat en halv miljon människor. Magasinet Filter granskar boken och menar att den inte är ”mer vetenskaplig än ett horoskop”.

Unik och okänd tavla i nya boken om Andersudde

Nyhetspressen - 25 Jun 18 kl. 12:00

I den nyutgivna boken om konsten på Andersudde finns många nya verk. Ett av de mest spektakulära är den hittills okända tavla som visar Bomarsunds fästning kort före slaget. Boken är den fjärde i ordningen – den första utgavs år 2000 – och ungefär en femtedel av verken är sådana som är nyinköpta sedan den förra boken gavs ut.

Johan Croneman: Omöjligt att släppa boken om den spionmisstänkte diplomaten

Nyhetspressen - 23 Mar 18 kl. 09:05

Sverker Åström var Sveriges mest kände diplomat under kalla kriget. Men också misstänkt för att gå Sovjetunionens ärenden. Anders Sundelin undersöker mysteriet i boken ”Diplomaten”.

Linn Mauritzon: Musiken och smaklökarna

Nyhetspressen - 16 Jan 17 kl. 07:12

En av förra årets mest intressanta kokböcker som gavs ut är boken Krydda med musik av Per Samuelsson. Boken är även nominerad i Gourmand Awards, som brukar beskrivas som kokböckernas Oscarsgala..

Bakom boken-podd med Karolina Ramqvist

Bokhora - 09 Dec 16 kl. 10:48

Jag läste Karolina Ramqvists ”Det är natten”, och gillade mycket, precis som jag gillar allt hon skriver mycket. Nu har jag lyssnat på senaste Bakom boken-podden där hon och Daniel Sjölin pratar om Natten-boken och skrivprecision och hur man perfekt beskriver en snödriva. Med mera.


Fler inlägg från Bokbloggar

Semester

Bokbloggar - 10 timmar sedan