Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Tjuvstartar morgondagen

Blondinbella - 13 Feb 13 kl. 17:16

Jag kan nog ha världens gulligaste fästman på jorden! När Odd och jag kom hem från jobbet idag så tog jag fram min nya klänning som jag ska ha på blogggalan ikväll. Då tar Odd fram sin Alla Hjärtans Dag-present och säger att han vill att jag ska öppna den idag istället för att ”den kanske passar till”. Jag öppnar upp paketet och hittar världens finaste halsband. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

HIF:s P15 klara för final i Gothia Cup

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 21:58

AIK väntar under morgondagen..

Polskt regn kan dra in över Österlen

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 16:00

Tisdagen har bjudit på några välkomna skurar. Enligt SMHI kan kraftigare regn komma under morgondagen..

Massive tjuvstartar flytten till Möllan med en andra studio redan i höst

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 20:12

Företaget växer så snabbt att de inte hinner vänta. Flyttar hela Avatar-teamet till Möllan i höst..

Rena rama Kulturnatta!

Nyhetspressen - 26 Oct 16 kl. 18:30

På fredag bjuder Kulturskolan och Fabriken in till nattlig kultur för unga – Kulturnatta 2016. Fast det tjuvstartar faktiskt redan på eftermiddagen..

Oro för morgondagen i Calais

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 10:46

Evakueringen av "Djungeln" i Calais har påbörjats och de närmaste tre dagarna ska tusentals människor spridas över boenden runt om i Frankrike..

Många tjuvstartar hummerfiske

Nyhetspressen - 23 Sep 16 kl. 12:23

På måndag startar hummerfisket vid västkusten..

[PLUS] Ser med glädje fram mot OS-allvaret

UNDERBARACLARA - 02 Aug 16 kl. 20:57

OS invigs på fredag. Men redan i kväll tjuvstartar damlandslaget OS när de inleder gruppspelet mot...

Vi vet inte hur morgondagen blir

Nyhetspressen - 16 Jul 16 kl. 01:36

ISTANBUL. Just nu hör jag ett stridsflygplan flyga lågt över mitt hus i Istanbul. Skott avfyras en bit bort.

De är kändisarna i ”Gladiatorerna”

UNDERBARACLARA - 22 Jan 16 kl. 10:11

När TV4:s ”Gladiatorerna” tjuvstartar säsongen med ett kändisbefolkat specialprogram är det fotbollsspelarna Malin Moström och Anton Hysén samt bloggaren Alexandra Bring och programledaren Alexander Hermansson som medverkar. ”Jag har sett dem som hjältar. Det är en dröm som går i uppfyllelse att ställas mot gladiatorerna”, säger Hysén i ett pressmeddelande.

Nu är tunneln genom Hallandsåsen klar

Nyhetspressen - 06 Dec 15 kl. 04:00

Efter åtskilliga sorger och 23 år av bedrövelser invigs järnvägstunneln genom Hallandsåsen. Tågen tjuvstartar på tisdag. Den reguljära tunneltrafiken startar på söndag.


Fler inlägg från Blondinbella

Beige och vit

Blondinbella - 24 Aug 18 kl. 12:02

Härlig morgonträning imorse, tunga marklyft vilket jag tycker är den roligaste delen i ett träningspass. Sedan till kontoret, avstämning med kollegor och planering inför Löwengrips events i höst. Berlin i september, NYC i oktober, Australien i november och Madrid i december.

Minnen till en park

Blondinbella - 23 Aug 18 kl. 21:29

Idag efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att svida om och hämta en ryggsäck som var packad med mellis. Stoppade in cyklar och vagn och hämtade upp barnen: Vi åkte till Vasaparken och mötte upp Johanna. Barnen busade runt och jag fick chans att få gosa med lilla August.

Löwengrips lanseringar 2019

Blondinbella - 23 Aug 18 kl. 13:31

Jag och Hannah har produktmöten varje tisdag egentligen men denna vecka fick vi skjuta på det till idag. Vi har spikat alla lanseringar för 2019 nu. Vissa är redan på gång att tillverkas och vissa är fortfarande i brief-stadie.

10 veckor kvar

Blondinbella - 23 Aug 18 kl. 09:54

Stort tack alla för grattis. Det känns enormt roligt. Det finns så mycket kul med huset som jag ser fram emot, hela huset går att styra från telefonen så påväg hem kan jag sätta på rätt musik som spelas i alla rum och välja belysning.

Mitt nya hus!

Blondinbella - 22 Aug 18 kl. 15:51

Den åttonde november flyttar barnen och jag in i vårt nya hus ute vid Elfvik på Lidingö. Det är 352 kvadrat, 2100 kvm i tomt, har egen infart från vägen och 100 meter ner har vi en brygga som vi delar med några grannar och det ingår båtplats.

Snart i mål

Blondinbella - 22 Aug 18 kl. 10:26

Idag väntar en intensiv och rolig dag. Möten med två riskkapitalbolag, ägarmöte med Nordic Tech House och över lunchen ska jag till mitt nya hus. Egentligen behöver jag inte följa med, det är besiktning samt mitt säkerhetsbolag som ska dit och se vad som behövs ordnas med innan jag flyttar in med barnen 8 november.

Två år utan kött

Blondinbella - 21 Aug 18 kl. 21:13

Jag har varit vegetarian nu i snart två år. Sista köttet som jag testade var dock en köttbulle under julen med Odd. Kunde inte svälja den och stekte upp mina grönsaksbullar istället.

Snygg i budget

Blondinbella - 21 Aug 18 kl. 17:00

I samarbete med Ellos När jag och Sascha har klädprovning på kontoret är vi alltid på jakt efter två saker. Jag vill nämligen att det alltid ska kännas tidlöst och klassiskt. Många av de plagg jag använder är av väldigt fin kvalité och de kan lätt bli ganska dyra.

Andra mest visade

Blondinbella - 20 Aug 18 kl. 11:42

Herregud, snart har min villa på Lidingö en kvarts miljon visningar. Det är Hemnets andra mest visade hem någonsin. Nummer 1 är ett hus stylist med paprikor.

En utmaning

Blondinbella - 19 Aug 18 kl. 20:51

  Jag landade strax efter fem. När man använder Arlandas special-service så blir du hämtad vid gaten, du får kliva ner för trappan och hoppa in i deras bil, du blir körd till lougen och då hämtar personalen din väska så länge.

Weekend i London

Blondinbella - 19 Aug 18 kl. 14:45

Älskade helg. Jag lämnade inte hotellet förens det var dags för middag. Jag tränade, åt långfrukost och slukade nyheter och långa reportage.

Till försäljning

Blondinbella - 18 Aug 18 kl. 08:29

… Nu ligger mitt hus ute till försäljning. Ni hittar annonsen här på Hemnet 🙂 Det är inte bara ett mysigt hus i ett mysigt Bullerbyområde (promenadavstånd till kottlasjön där vi jämt badar). Man får världens bästa grannar på köpet också.

Större steg, inte fler

Blondinbella - 17 Aug 18 kl. 14:10

Pingis och jag har hunnit med två viktiga möten här borta under förmiddagen, jag hade förhoppningar på ena mötet men båda gick faktiskt över förväntan. Otroligt roligt.

Manchester

Blondinbella - 16 Aug 18 kl. 21:17

Det är alltid lika roligt att se Löwengrip på alla SAS-plan. Idag ropade flygvärdinnan ut i högtalaren att de fanns produkter ombord från mig, det gjorde mig enormt glad. Jag försökte sova under flyget men jag kunde inte.

Höstrutiner

Blondinbella - 16 Aug 18 kl. 17:00

I samarbete med Mat.se  Jag älskar att vara inne i rutinerna igen och jag ser fram emot hösten. Hemma fungerar rutinerna väldigt bra med markservice i huset.