Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Tjuvstartar morgondagen

Blondinbella - 13 Feb 13 kl. 17:16

Jag kan nog ha världens gulligaste fästman på jorden! När Odd och jag kom hem från jobbet idag så tog jag fram min nya klänning som jag ska ha på blogggalan ikväll. Då tar Odd fram sin Alla Hjärtans Dag-present och säger att han vill att jag ska öppna den idag istället för att ”den kanske passar till”. Jag öppnar upp paketet och hittar världens finaste halsband. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

HIF:s P15 klara för final i Gothia Cup

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 21:58

AIK väntar under morgondagen..

Polskt regn kan dra in över Österlen

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 16:00

Tisdagen har bjudit på några välkomna skurar. Enligt SMHI kan kraftigare regn komma under morgondagen..

Massive tjuvstartar flytten till Möllan med en andra studio redan i höst

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 20:12

Företaget växer så snabbt att de inte hinner vänta. Flyttar hela Avatar-teamet till Möllan i höst..

Rena rama Kulturnatta!

Nyhetspressen - 26 Oct 16 kl. 18:30

På fredag bjuder Kulturskolan och Fabriken in till nattlig kultur för unga – Kulturnatta 2016. Fast det tjuvstartar faktiskt redan på eftermiddagen..

Oro för morgondagen i Calais

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 10:46

Evakueringen av "Djungeln" i Calais har påbörjats och de närmaste tre dagarna ska tusentals människor spridas över boenden runt om i Frankrike..

Många tjuvstartar hummerfiske

Nyhetspressen - 23 Sep 16 kl. 12:23

På måndag startar hummerfisket vid västkusten..

[PLUS] Ser med glädje fram mot OS-allvaret

UNDERBARACLARA - 02 Aug 16 kl. 20:57

OS invigs på fredag. Men redan i kväll tjuvstartar damlandslaget OS när de inleder gruppspelet mot...

Vi vet inte hur morgondagen blir

Nyhetspressen - 16 Jul 16 kl. 01:36

ISTANBUL. Just nu hör jag ett stridsflygplan flyga lågt över mitt hus i Istanbul. Skott avfyras en bit bort.

De är kändisarna i ”Gladiatorerna”

UNDERBARACLARA - 22 Jan 16 kl. 10:11

När TV4:s ”Gladiatorerna” tjuvstartar säsongen med ett kändisbefolkat specialprogram är det fotbollsspelarna Malin Moström och Anton Hysén samt bloggaren Alexandra Bring och programledaren Alexander Hermansson som medverkar. ”Jag har sett dem som hjältar. Det är en dröm som går i uppfyllelse att ställas mot gladiatorerna”, säger Hysén i ett pressmeddelande.


Fler inlägg från Blondinbella

Större insikt med mat-statistik

Blondinbella - 2 timmar sedan

I samarbete med Mat.se Förra veckan valde jag att hylla ett bolag inom intimvårdsprodukter, ett bolag som lyssnar in efterfrågan från dagens uppdaterade och pålästa konsumeter. Det finns flera bolag jag vill lyfta, bolag som lyssnar in vår samtid och var vi befinner oss.

Kolmården imorgon!

Blondinbella - Igår: 17:21

Vi maxar påskledigheten och åkte iväg till Norrköping idag. Vi tänkte ha en heldag på Kolmården imorgon så det kändes skönt att bila hit, checka in på hotell vilket barnen älskar och gå ut och äta ikväll. Det var faktiskt hemmateamets idé.

Tamponger på börsen

Blondinbella - Igår: 17:00

I samarbete med Ellen Idag lever vi verkligen i ett pekpinne samhälle. På alla håll och kanter kritiserar man, ifrågasätter innehåll, tillvägagångssätt och miljöaspekter. Vi är ett samhälle fyllt av kunder som sätter väldigt höga krav, vilket är jättebra.

Påskägg och en hel dag ute

Blondinbella - Igår: 18:45

Ledig lördag utan något bokat alls (rätt ovanligt). Vi klev upp åtta. Åt frukost i lugn och ro.

Läsning och inspiration

Blondinbella - i förrgår: 17:31

I samarbete med Readly Häromdagen var vi hemma och skapade en film för Readly. Från början var tanken att göra som vi tidigare gjort, fota appen och visa upp några favoriter. Men eftersom jag använder appen varje dag ville jag verkligen kommunicera detta på ett genuint och härligt sätt.

Sally fyra år

Blondinbella - i förrgår: 20:10

Åh vilken lyckad och mysig födelsedag för Sally. Vid åtta imorse blev det tårta och sång: Hon fick en klassisk Barbietårta! Paketöppning i sängen!

Kvällslek utomhus

Blondinbella - 18 Apr 19 kl. 19:52

Äntligen påsklov! Jag vet att jag styr mina egna tider, jag kan vara ledig mycket men också att jag indirekt aldrig är ledig – Ändå så har jag lika mycket påskledighetsfeeling som mina barn. Det känns så skönt att ha några dagar off och bara hänga med barnen.

Idéer till vår uteplats

Blondinbella - 18 Apr 19 kl. 17:00

I samarbete med Ellos Som ni har förstått är det fortfarande en byggarbetsplats på tomten hemma. Barnen tycker det är väldigt spännande med alla maskiner och byggarbetare på tomten, det känns som en liten verkstad. Själva uteplatsen blir nog inte helt klart förrän mitten på sommaren ungefär.

Skärtorsdag, träning, Marie Clarie och DN

Blondinbella - 18 Apr 19 kl. 12:01

Det är skärtorsdag idag men de flesta är lediga på kontoret. Barnen är på förskolan för jag har jobb som vanligt. Eftersom jag inte har möten idag så passar jag på att blocka dagen för skrivning.

Dags för internationella kontrakt

Blondinbella - 17 Apr 19 kl. 18:56

Dagen har gått i full fart. Det var min sista kontorsdag på länge så det var mycket att beta av. Imorgon är det skärtorsdag och de flesta har tagit ut komptid och jag ska jobba hemifrån och skriva under dagen.

Ett helt team behövs

Blondinbella - 16 Apr 19 kl. 22:42

Det var mysigt att hämta hem två barn idag. Det första vi gjorde var att titta till pool-området där det hade sprängts idag. Jag tänkte på det när vi stod där, hur tydligt det blir att jag aldrig hade fått ihop livet utan att hemma-team.

Stressig tisdag

Blondinbella - 16 Apr 19 kl. 14:24

Både Sally och jag låg vakna mycket i natt. Jag vet inte varför, först försökte jag säga att vi skulle vara tysta men sedan insåg jag att vi låg där tillsammans och stirrade upp i taket så då tänkte jag att vi bryter mönstret och går upp en stund.

Kaffeprovning och rödbetstartar

Blondinbella - 15 Apr 19 kl. 20:57

Vilken start på veckan! Jag klev upp 06.00 och åkte och tränade.

Ett beauty-hack som fungerar

Blondinbella - 15 Apr 19 kl. 16:57

I samarbete med Oslo Skin Lab För mig är skönhet och yta superviktigt, och jag skäms faktiskt inte för att säga det. Däremot har jag mycket förutsättningar som går emot mig.

Tavla sökes!

Blondinbella - 15 Apr 19 kl. 11:19

Ida och jag pratade häromdagen om att vi letar efter en till tavla som ska sitta på väggen mellan gästtoalett och kök. Idag har vi fantastisk fin fotokonst överallt i huset men just denna plats skulle vi önska annorlunda, hmmm. … Alltså på väggen här.